Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

pengenalan

Mengenai Kolej Perniagaan

Kolej Perniagaan di University of Louisville meningkatkan kecerdasan intelektual dan ekonomi di bandar, rantau ini, dan dunia perniagaan yang lebih luas melalui program akademik, penyelidikan, dan aktiviti jangkauan komuniti kami. Kami sangat percaya bahawa kehidupan bertambah baik melalui keusahawanan, inovasi, pemikiran kritikal dan ketat, pelbagai idea, dan orang ramai.

Pendekatan kami

Kami mendidik para pemimpin esok. Kami adalah komuniti yang pelbagai, inklusif, dan menyokong. Kami menghargai pengambilan risiko, rasa ingin tahu, dan pengalaman praktikal. Semua terikat bersama dengan komitmen untuk kecemerlangan. LEAP adalah akronim yang mewakili apa yang unik tentang College of Business. Titik perbezaan ini menentukan matlamat kami dan membimbing aktiviti kami semasa kami LEAP ke hadapan.

LEAP: Mata Pelajaran Kami

Semangat kursus keusahawanan melalui segala yang kita lakukan di College of Business di University of Louisville. Ia penting untuk pertumbuhan komuniti, penciptaan pekerjaan, dan kemakmuran. Kami komited kepada pelajar yang pembina, pencipta dan pelaku. Kami memberi mereka alat untuk mengambil semangat keusahawanan itu dan mengubah dunia. Komitmen ini dikodkan oleh LEAP - akronim (Louisville Usahawan Mempercepatkan Kepimpinan) untuk kualiti tersendiri Kolej yang menentukan aktiviti niat dan panduan sekolah.

 • L (Louisville): Kolej Perniagaan University of Louisville sangat dan sengaja "dari Louisville." Kami membina kekuatan bandar dan kami menyumbang kepada kekuatan tersebut dalam cara yang bersesuaian dan saling bertukar. Kami komited untuk menjadikan semua Louisville dan semua warganya lebih baik sebagai, pada masa yang sama, bandar ini mentakrifkan kami dan mengetengahkan strategi dan program kami. Ini bukan penglihatan wilayah; Kolej Perniagaan adalah bahagian penting dari apa yang membuatkan Louisville menjadi bandar global penting.
 • E (Keusahawanan): Kami mempunyai kekuatan yang ditunjukkan dalam membangunkan minda keusahawanan yang memberi tumpuan kepada kemungkinan dan keupayaan ahli untuk mencari peluang. Orientasi keusahawanan ini adalah nyata dalam program yang memberi tumpuan khusus kepada penciptaan usaha baru dan membebankan semua program kami, menyediakan semua pelajar kami dengan minda yang optimis pengiktirafan peluang dan perubahan kreatif.
 • A (Mempercepat): Kami mempunyai sejarah kejayaan yang besar dan semangat yang tidak berkesudahan untuk mewujudkan akses untuk semua dan mempercepatkan kehidupan dalam mengejar cita-cita berprinsip. Penekanan ini dalam mempercepatkan kehidupan menekankan kemasukan proaktif semua orang - semua kehidupan, tanpa mengira perbezaan, dilihat dan tidak kelihatan - dan memeluk latar belakang dan perspektif yang pelbagai dalam organisasi yang pelbagai, memupuk, dan menyokong.
 • P (Principled): Kami komited untuk mendapatkan tempat Kolej sebagai pemimpin global dalam menghasilkan rakyat berprinsip dan pemimpin perniagaan yang bertindak secara beretika dan berintegriti, membentuk organisasi yang bertanggungjawab secara mampan dan bertanggungjawab sosial yang mengubah dunia selaras dengan nilai dan aspirasi mereka.

Misi

Kolej Perniagaan di University of Louisville menawarkan program perniagaan sarjana dan lulusan berkualiti tinggi yang menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang bertanggungjawab dan bermanfaat. Kami meningkatkan daya hidup intelektual dan ekonomi di bandar, rantau, dan komuniti perniagaan yang lebih luas melalui program akademik, penyelidikan, dan aktiviti jangkauan komuniti kami. Kami sedang membina sesuatu yang berlangsung.

Visi

Kolej Perniagaan University of Louisville akan diiktiraf secara luas sebagai sekolah perniagaan utama di rantau ini dan salah satu sekolah perniagaan metropolitan yang terkemuka di Amerika Syarikat. Untuk mencapai ini, kami akan:

 • Bina atas reputasi kebangsaan kami dalam bidang keusahawanan dengan menawarkan program yang memupuk perspektif keusahawanan di kalangan pelajar kami dan menawarkan peluang kepada pelajar kami untuk menunjukkan keupayaan mereka dalam persekitaran yang kompetitif.
 • Para pelajar peringkat sarjana dan bujangan menawarkan pelbagai pengalaman belajar antarabangsa dan menyediakan fakulti dengan peluang untuk mengajar dan menyelidik di luar negara.
 • Menawarkan pelajar-pelajar sarjana peluang untuk pengkhususan fungsian.
 • Membangunkan menu program inovatif kurikulum program perniagaan siswazah.
 • Mewujudkan persekitaran penyelidikan fakulti yang menyokong yang selaras dengan misi universiti kami sebagai universiti penyelidikan metropolitan utama.
 • Meningkatkan daya hidup ekonomi rantau ini melalui program akademik dan aktiviti jangkauan masyarakat.

College of Business Rankings

University of Louisville berbangga untuk diiktiraf sebagai salah satu program MBA di dunia. Tumpuan kami terhadap keusahawanan dan perusahaan bebas mewujudkan salah satu kolej perniagaan terbaik untuk pelajar dan fakulti dilengkapi yang ingin membina sesuatu yang berlangsung.

Best Masters 2019 Rankings Worldwide

 • 45 MBA sepenuh masa
 • 56 MBA Profesional
 • 63 Keusahawanan MBA
 • 32 Sarjana Perakaunan (MAC)
 • 37 MBA Eksekutif.

Penglibatan komuniti

Sebuah komuniti Louisville yang berkembang maju terletak di tengah-tengah misi Kolej Perniagaan. Dan ia bukan jalan sehala. Kami mempunyai program, pertandingan perniagaan dan sumber untuk ahli komuniti termasuk pelajar sekolah menengah untuk mengambil kesempatan, tetapi kami juga menghantar pelajar keluar untuk belajar dan memberi manfaat kepada komuniti.

Universiti dan bandar adalah rakan kongsi. Bersama-sama, kita dapat menangani masalah-masalah yang dihadapi masyarakat kita. Melalui jangkauan sekolah tinggi, program Pembangun Thrivals kami, Build Project, dan banyak lagi, kami berhasrat untuk mengubah kawasan tersebut. Ketahui lebih lanjut mengenai peluang yang tersedia untuk sekolah, perniagaan, keluarga atau organisasi anda.

Ciri-ciri Kampus

Kolej Perniagaan terletak di kampus utama UofL, juga dikenali sebagai Kampus Belknap, terletak di selatan pusat bandar Louisville. Pada 274 ekar, ia adalah rumah kepada tujuh daripada 12 kolej akademik (dan pelakon patung The Thinker karya Auguste Rodin). Belknap juga menempatkan beberapa kemudahan olahraga kami termasuk stadium bola sepak (Stadium Cardinal), stadium bola lisut (Taman Kardinal Owsley B. Frazier), Stadium Trek dan Bola Sepak Cardinal, Pusat Tenis Bass-Rudd dan stadium besbol (Stadium Jim Patterson ). Pasukan bola keranjang kami bermain di pusat bandar di Yum! Pusat.

  Keperluan Visa

  Sekiranya anda sekarang adalah pelajar F1 / J1 di AS

  Sila dapatkan Borang Cadangan Pemindahan dari Pusat Antarabangsa. Hantarkan salinan I-20 atau DS2019, halaman visa, dan kad I-94 semasa anda ke Pusat Antarabangsa-UofL. Borang I-20 atau DS2019 dari UofL tidak boleh dikeluarkan sehingga Borang Pengesyoran; Salinan kad I-20, halaman visa, dan I-94 telah diterima. Anda juga perlu dipindahkan secara elektronik di SEVIS oleh sekolah anda sekarang.

  Kemasukan ke UofL adalah untuk tahap pengajian tertentu di sekolah tertentu. Kemasukan untuk satu tahap pengajian dalam subjek tertentu tidak bermaksud bahawa kemasukan ke tahap yang lebih tinggi, atau ke subjek lain, akan mengikuti. Kemasukan sebagai pelajar rendah, istimewa, atau bersyarat tidak menunjukkan bahawa pencalonan untuk ijazah akan dihasilkan kemudian; tidak juga belajar di kelas pra-profesional atau sarjana memastikan kemasukan ke program profesional atau siswazah. Berjaya menyelesaikan Program Bahasa Inggeris Intensif sebagai Bahasa Kedua (IESL) tidak menjamin kemasukan ke program akademik melainkan komitmen bertulis seperti itu telah dibuat kepada anda.

  Catatan: UofL biasanya tidak mengakui pemohon antarabangsa sebagai pelajar bukan ijazah atau khas.

  Apabila anda telah memenuhi semua syarat Pejabat Kemasukan dan Pusat Antarabangsa, UofL akan mengeluarkan Sijil Kelayakan (Borang I-20 untuk Pelajar F1 Visa atau DS 2019 untuk Exchange Visitor J1). Sijil ini diperlukan untuk mendapatkan visa AS. Borang ini akan mengesahkan kelayakan anda untuk masuk seperti yang ditentukan oleh kelayakan akademik anda, tahap penguasaan bahasa Inggeris, dan pengesahan sokongan kewangan. Anggaran kos pengajian satu tahun akademik juga akan dimasukkan. Anda perlu membayar yuran SEVIS sebelum membuat temu janji temu duga visa. Sijil, bersama dengan pasport yang sah, bukti sokongan kewangan yang mencukupi untuk pengajian anda, dan resit yang menunjukkan pembayaran yuran SEVIS harus dibawa ke Konsulat AS atau Kedutaan di negara asal anda pada waktu wawancara visa anda. Pertanyaan mengenai I-20 atau DS 2019 dapat diemail ke Pusat Antarabangsa

  Keputusan anda untuk belajar di AS memerlukan perancangan yang teliti. Kami mengesyorkan agar anda menghubungi Konsulat / Kedutaan AS tempatan untuk mendapatkan nasihat dan bahan rujukan mengenai kolej dan universiti AS.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  JumlahTarikh Akhir Permohonan
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Kedudukan

  College of Business Rankings

  University of Louisville berbangga untuk diiktiraf sebagai salah satu program MBA di dunia. Tumpuan kami terhadap keusahawanan dan perusahaan bebas mewujudkan salah satu kolej perniagaan terbaik untuk pelajar dan fakulti dilengkapi yang ingin membina sesuatu yang berlangsung.

  Best Masters 2019 Rankings Worldwide

  • 45 MBA Sepenuh Masa
  • 56 MBA Profesional
  • 63 MBA Keusahawanan
  • 32 Sarjana Perakaunan (MAC)
  • 37 MBA Eksekutif.

  Akreditasi

  Akreditasi AACSB

  Syarat kemasukan ke program

  Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

  Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

  Lokasi

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Soalan