Keystone logo

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

A logo

pengenalan

Sejak 1911, HEC Lausanne telah melatih para eksekutif dan pemimpin perniagaan masa depan untuk menjadi pemain aktif dalam dunia perniagaan dan ekonomi. HEC Lausanne juga menyediakan pelajar yang ingin mengikuti kerjaya akademik.

Diiktiraf sebagai salah satu sekolah pengurusan dan ekonomi teratas , HEC Lausanne membezakan dirinya melalui pendidikan kelas atasnya dan penyelidikan cemerlang. Di tengah-tengah misinya, sinergi antara pengajaran dan penyelidikan telah memastikan kejayaan Sekolah selama lebih dari 100 tahun. HEC Lausanne menggunakan penyelidikan untuk melatih eksekutif dan usahawan yang kompeten dan bertanggungjawab, dan juga menasihati organisasi, perniagaan dan pembuat dasar.

Tempat Sekolah dan programnya menduduki peringkat antarabangsa dan penerbitan jurnal saintifik membuktikan kualiti latihan dan penyelidikannya, seperti akreditasi yang telah dianugerahkan oleh organisasi EQUIS dan AMBA yang berprestij.

Menikmati reputasi antarabangsa yang kukuh , HEC Lausanne dinamik berhasrat meneruskan pembangunannya sebagai institusi awam terkemuka dalam pengurusan bersepadu dan latihan ekonomi di peringkat Eropah dan global.

HEC Lausanne secara ringkas

. Kecemerlangan dalam pengajaran yang memberikan asas yang kukuh untuk kerjaya masa depan. Penyelidikan tahap tinggi dengan 350 penyelidik
. Pengaruh antarabangsa yang kuat: lebih daripada 130 perkongsian akademik antarabangsa dan 400 pelajar pertukaran setiap tahun
. Tegas berlabuh di dunia perniagaan melalui rangkaian alumni 13'000 dan hubungan rapat dengan syarikat, organisasi, dan pihak berkuasa awam di Switzerland dan luar negeri.
. Lebih daripada lima belas persatuan pelajar, semuanya sangat aktif di kampus
. Pusat Kerjaya yang berfungsi sebagai pusat hubungan antara pelajar dan syarikat
. Platform pendidikan yang berterusan dengan MBA Eksekutif dan Pendidikan Eksekutif

Lokasi

  • Extranef, 1015, Lausanne

Soalan