Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

pengenalan

Membuat Pengetahuan Kerja

Di University of Bradford , anda akan mendapat manfaat daripada - dan menjadi sebahagian daripada - pengajaran dan penyelidikan yang memanfaatkan teknologi untuk kebaikan masyarakat.

Anda akan belajar dari ahli akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka dalam kemudahan bertaraf dunia. Kami telah melabur berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio rakaman gerakan kami dan kemudahan Sekolah Pengurusan baru.

Semasa masa anda bersama kami, anda boleh menjadi versi yang terbaik dari diri anda. Universiti adalah tempat di mana anda boleh mengembangkan fikiran anda dan membuat rakan seumur hidup; di mana anda boleh berkembang, belajar, pengalaman. Di mana anda boleh menjadi milik, dan di mana kami menyokong anda setiap langkah.

Kursus

Kami menawarkan lebih 100 program sarjana muda dan lebih daripada 200 kursus mengajar, penyelidikan dan kursus CPD. Ini disampaikan ke empat fakulti kami:

 • Kehidupan Sains
 • Kajian Kesihatan
 • Pengurusan, Undang-undang dan Sains Sosial
 • Kejuruteraan dan Informatika

Kebanyakan kursus kami direka bentuk dengan input daripada pakar industri dan rakan kongsi, dan beberapa mempunyai akreditasi atau kelulusan badan profesional, statutori atau pengawal selia, yang bermaksud anda akan membangunkan kemahiran yang sangat dihargai oleh majikan.

Anda akan belajar daripada ahli akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka. Anda akan belajar di kemudahan bertaraf dunia - kami telah melabur berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio rakaman gerakan kami dan Zon Teknologi Kesihatan Digital.

Kami melihat individu dan potensi mereka, bekerja keras untuk menghilangkan halangan kepada kejayaan mereka, dan memastikan pelajar kita memahami bahawa mereka dapat maju dan membuat perubahan positif untuk semua masa depan kita melalui pengalaman dan pendidikan mereka.

Penyelidikan

University of Bradford mempunyai pengalaman penyelidikan selama lebih dari 50 tahun dan menduduki ranking 50 teratas di UK (REF 2014) untuk kualiti penyelidikan. Tiga perempat daripada penyelidikan kami dikategorikan sebagai baik di dunia yang terkemuka atau di peringkat antarabangsa.

Kami menawarkan pelbagai peluang penyelidikan pasca siswazah di empat fakulti kami.

Ciri-ciri Kampus

Anda akan menemui semua yang anda perlukan di City Campus, sama ada anda sedang belajar, berehat atau bersosial. Ia mempunyai jenis suasana komuniti yang anda tidak akan dapati di tempat lain. Ia adalah tempat yang mesra dan mesra di mana perkara-perkara hebat berlaku.

Kampus Bandar adalah pusat aktiviti pelajar. Ia adalah rumah kepada Pusat Pelajar – pangkalan untuk Kesatuan Pelajar University of Bradford dan perpustakaan 24 jam. Gim yang unik menawarkan kemudahan sukan yang baru dinaik taraf, dan perkampungan penginapan pelajar kami The Green terletak betul-betul di tengah-tengah kampus.

Luar biasa untuk kampus pusat bandar, kami juga mempunyai banyak ruang hijau. Anda tidak akan bersusah payah mencari tempat yang sunyi di luar untuk belajar, berehat atau bersukan semasa musim panas.

  Kedudukan

  Universiti Tahunan untuk Kemasukan Sosial

  University of Bradford ialah salah satu universiti yang paling pelbagai di UK. Panduan Universiti Times Good 2020 menamakan kami Universiti Tahunan untuk Kemasukan Sosial" sebagai mengiktiraf dedikasi kami terhadap kejayaan orang tanpa mengira latar belakang, identiti, kepercayaan dan cabaran mereka.

  Syarat kemasukan ke program

  Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

  Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

  Lokasi

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Soalan