Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1995, Universidad Europea mempunyai seramai 17.000 pelajar di antara 4 kampusnya di Sepanyol. 30% adalah pelajar antarabangsa, dengan jumlah pelajar antarabangsa di atas rata-rata di badan pelajar kami, anda akan mengalami suasana pelbagai budaya. Kami mempunyai lebih dari 300 perjanjian, dan anda boleh mengambil bahagian dalam pertukaran antarabangsa di universiti-universiti berprestij di seluruh dunia. Ketahui lebih lanjut di sini .

89% pelajar kami bekerja dalam satu tahun tamat pengajian.

Misi

Untuk menyediakan pelajar kami dengan pendidikan yang komprehensif, mendidik para pemimpin dan profesional yang bersedia untuk bertindak balas terhadap keperluan dunia global, untuk menyumbang nilai dalam profesion mereka dan kemajuan sosial melalui semangat keusahawanan dan komitmen sosial. Untuk menjana dan memindahkan pengetahuan melalui penyelidikan diterapkan, juga menyumbang kepada kemajuan dan kedudukan diri di canggih pembangunan teknikal dan intelektual.

Visi

Di Universidad Europea , kami menganggap kecemerlangan akademik menjadi salah satu tonggak strategi kami. Oleh itu, model pendidikan kami telah memeluk prinsip-prinsip Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah berdasarkan pembelajaran holistik individu. Dalam model ini, profesor adalah mentor serta penasihat yang menyokong pelajar sepanjang hayat universiti mereka. Pelajar, sebaliknya, memetakan perjalanan pendidikan mereka sendiri, membangunkan pengetahuan, kecekapan, kemahiran, dan nilai yang dikehendaki oleh masyarakat pada masa ini.

Nilai

 • Kerjasama: Kami menanggung segelintir persetujuan yang membezakan semangat keusahawanan kami: kami tegas dan berani, meletakkan pelajar di barisan hadapan. Kami bekerjasama dan bekerjasama untuk melaksanakan amalan terbaik di institusi kami.
 • Antarabangsa: Sebagai ahli Rangkaian Laureate, kami mempunyai kerjaya dan skop global, sambil mengekalkan akar-akar tempatan yang kuat. Kami menawarkan sumber-sumber antarabangsa untuk menyokong dan mengukuhkan pendidikan tempatan. Magnitud dan pengaruh Rangkaian Laureate membolehkan kami menyediakan para profesional dan pelajar kami dengan peluang yang sangat baik. Kami adalah organisasi multikultural inklusif yang menghargai kepelbagaian dan menghormati semua perspektif dan ciri-ciri kebudayaan.
 • Analisis: Kami melaksanakan proses penilaian diri yang ketat untuk terus meningkatkan maklumat dan pengetahuan kami untuk meningkatkan prestasi kami. Pendekatan refleksif ini, berdasarkan analisis data, membedakan kita dari institusi lain.
 • Dipercayai: Jika kita ingin menjadi "di sini untuk kebaikan" kita mesti memperoleh kepercayaan dari pelajar kita dan keluarga mereka, majikan dan komuniti di mana kita beroperasi. Semua peringkat organisasi kami tertakluk kepada tuntutan tertinggi; kami bekerja dengan penuh integriti dan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap tindakan kami.
 • Audacious: Kami adalah usahawan; kami berusaha untuk berani dan bersedia untuk mengambil risiko yang dikira dan pada masa yang sama meletakkan keputusan kami pada perancangan yang rasional dan refleksif. Kami cepat memanfaatkan peluang dan membuat perubahan positif untuk memperkaya pengalaman pelajar kami. Kami mencari cara baru untuk meningkatkan pembelajaran tanpa sempadan dan mengubah model pendidikan tradisional. Kami mempunyai mentaliti inovatif dan kami menyediakan ahli-ahli masyarakat universiti dengan peluang untuk mencabar status quo. Kami menggunakan pendekatan kreatif untuk pendidikan dan perniagaan. Kami tidak pernah berhenti meneroka pendekatan baru, teknologi baru, model perniagaan baru dan teori baru. Kami pemimpin, bukan pengikut.
 • Bertanggung jawab: Mengasumsikan tanggungjawab untuk hasil pelajar kami adalah landasan revolusi kami dalam bidang pendidikan. Kami memberi tumpuan kepada pelajar dan majikan untuk menyesuaikan program kami dengan keperluan mereka. Kami berusaha untuk mengekalkan kadar pengekalan tinggi, tamat pengajian dan peluang pekerjaan supaya pelajar kami menyertai pasaran buruh menghasilkan kesan sosial yang positif.

Perangkaan

Universidad Europea mempunyai sejumlah 17,000 pelajar di antara 4 kampusnya di Sepanyol. 30% adalah pelajar antarabangsa.

89% daripada pelajar kami bekerja dalam tempoh satu tahun tamat pengajian.

  Kedudukan

  Kecemerlangan akademik

  Universidad Europea telah memperoleh sejumlah 4 bintang - daripada 5 yang mungkin - dalam ranking antarabangsa berprestij akreditasi kualiti universiti "QS Stars". Universidad Europea juga mencapai skor tertinggi dalam ranking - 5 bintang - dalam kebolehpasaran, pendidikan, kemudahan dan tanggungjawab sosial.

  Universidad Europea juga telah menerima label kecemerlangan Europea 500+ daripada European Foundation For Quality Management (EFQM). Ini adalah pengiktirafan terbesar yang boleh diberikan oleh organisasi ini dan menonjolkan pengurusan organisasi yang cemerlang.

  Lokasi

  • Madrid

   Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

  • Valencian Community

   Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

   • Alcobendas

    Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

    • Valencia

     Valencia, Sepanyol

    • Villaviciosa de Odón

     Villaviciosa de Odón, Sepanyol

     Soalan