Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

pengenalan

Eksekutif industri terkemuka sentiasa memberikan input Sekolah Merage tentang cara mereka melihat industri masing-masing berubah melalui kesan teknologi. Kurikulum kami yang telah diubah mencerminkan keperluan perniagaan baharu dalam dunia kontemporari, memfokuskan pada idea yang boleh diambil tindakan dan membina satu set kecekapan baharu yang sesuai dengan era digital. Kemahiran membuat keputusan berasaskan pengalaman disepadukan ke dalam kurikulum dengan membuat keputusan berasaskan data di barisan hadapan. Komponen pembelajaran berasaskan pengalaman terus menyediakan pendidikan dunia sebenar, membolehkan kumpulan pelajar melibatkan diri dalam projek berharga dengan syarikat kawasan.

Terletak di tengah-tengah "Tech Coast" Orange County, Sekolah Merage dikelilingi oleh rangkaian perniagaan termaju dalam ekosistem firma teknologi yang sedang berkembang termasuk Amazon, Google dan Western Digital, serta firma celik digital termasuk Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life dan Taco Bell. Dalam persekitaran inilah Sekolah Merage menyediakan pelajar untuk kuasa teknologi yang mengganggu yang akan mereka hadapi sebagai pemimpin perniagaan masa depan.

Pelan Strategik

Ketangkasan adalah kunci untuk terus hidup dalam ekonomi global kita yang berubah dengan pantas. Sekolah Perniagaan Paul Merage membangun dan melengkapkan pemimpin dengan perniagaan kritikal dan kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk berjaya melalui program yang sentiasa disesuaikan untuk menangani peluang dan cabaran sosial, teknologi dan ekonomi yang sentiasa berubah dalam dunia kita yang dipacu secara digital. Kami menawarkan tiga program MBA dinamik, Sarjana Perakaunan Profesional, Sarjana Kewangan, Sarjana Inovasi dan Keusahawanan, MS dalam Analitis Perniagaan, MS dalam Pengurusan Bioteknologi, MS dalam Pengurusan Kejuruteraan, PhD, dan ijazah perniagaan sarjana muda yang memberi tumpuan kepada kreatif dan kritikal kemahiran berfikir, membuat keputusan strategik, kepimpinan, inovasi dan kerjasama melalui pengalaman dalam kelas dan di tapak dengan masalah perniagaan dunia sebenar. Walaupun Sekolah Merage agak muda (ditubuhkan pada tahun 1965), ia telah berkembang dengan pantas untuk menduduki kedudukan 5% teratas daripada semua program yang diiktiraf AACSB melalui pengambilan pelajar yang luar biasa, fakulti bertaraf dunia, rangkaian alumni yang kukuh dan hubungan rapat dengan kedua-duanya. eksekutif perniagaan individu dan syarikat global. Kami menggabungkan kekuatan akademik, kepelbagaian dan tradisi terbaik Universiti California dengan semangat keusahawanan yang canggih di Orange County di tengah-tengah Tech Coast California Selatan.

Visi

Untuk berada di barisan hadapan dalam pendidikan dan penyelidikan di kalangan sekolah perniagaan terkemuka di dunia.

Misi

Membangunkan pemimpin transformasi yang berdaya saing di peringkat global dalam komuniti yang pelbagai, kolaboratif, berpusatkan pelajar di mana kecemerlangan akademik dan aplikasi praktikal bergabung.

Identiti Strategik Kami

Kami adalah sekolah perniagaan yang komited untuk berkhidmat kepada pelajar, alumni, rakan kongsi perniagaan dan komuniti akademik kami. Bersama-sama kita berkongsi identiti strategik teras.

  • Siapa Kami: Kami bercita-cita tinggi. Kami lapar secara intelek. Kami mempunyai panggilan untuk menyampaikan kecemerlangan pendidikan yang menghargai kepelbagaian, kerjasama, keterangkuman dan rasa hormat. Kami meraikan kedua-dua tradisi akademik Universiti California dan semangat inovatif kami sebagai salah satu kampus termudanya.
  • Apa yang Kami Lakukan: Kami menyediakan kepimpinan pemikiran dan melatih profesional untuk memacu nilai sepanjang hayat – untuk masa depan perniagaan dan masyarakat, di peringkat tempatan, nasional dan global.
  • Tempat Kami Melakukannya: Kami adalah nadi komuniti perniagaan Orange County, California; ekosistem yang bertenaga dengan jangkauan global. Oleh itu, kami mempunyai kedudukan yang unik untuk menarik cendekiawan, pelajar dan rakan kongsi, di dalam dan di luar negara.
  • Bagaimana Kami Melakukannya: Kami memupuk kerjasama merentas pelajar, fakulti, universiti dan komuniti kami. Kami cemerlang dengan menyediakan akses kepada, dan pertumbuhan dalam, program, fakulti dan kakitangan kami. Kami berinovasi secara operasi untuk memastikan kami kekal relevan dan kos efektif dalam dunia yang pesat berubah.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

Soalan