Keystone logo
© Capitol Technology University
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

pengenalan

Program dan kursus dalam talian UNC-Chapel Hill membawa kelebihan pendidikan awam Carolina kepada warganegara, profesional dan pemimpin yang terlibat di seluruh dunia. Matlamat kami adalah untuk memberikan semua orang akses yang sama kepada kejayaan akademik dan kerjaya — tanpa mengira lokasi, bangsa, pengalaman, pandangan dunia, kebolehan atau identiti anda.

Ditawarkan melalui beberapa sekolah, pusat dan institut profesional, program dan kurikulum dalam talian UNC-Chapel Hill membantu anda mengubah minat akademik dan profesional anda kepada pengalaman yang memperkaya di mana-mana peringkat kerjaya anda.

Mengapa memilih UNC-Chapel Hill Dalam Talian?

UNC-Chapel Hill ialah pemimpin global yang terkenal dengan pengajaran inovatif dan penyelidikan terobosannya. Sebagai universiti awam tertua di Amerika Syarikat, Carolina telah memainkan peranan penting dalam membina ekonomi yang lebih kukuh dan lebih pelbagai untuk penduduk Carolina Utara dan seterusnya.

Pengalaman pembelajaran dalam talian UNC direka supaya tidak kira di mana anda tinggal, anda boleh mengharapkan peluang pendidikan yang tiada tandingan dan budaya kerjasama antara disiplin yang menyatukan komuniti Tar Heel.

Lokasi

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Amerika Syarikat

    Program

      Soalan