Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

pengenalan

The University of Greenwich didorong oleh etos pengasas "tiada had". Visi asas kami adalah untuk memperkasakan semua orang untuk meneroka kemungkinan baharu, tidak terikat dengan kebijaksanaan konvensional dan sempadan buatan. Melalui pendekatan ini, kami berhasrat untuk memberi inspirasi kepada cara baharu untuk berkomunikasi, menghubungkan dan menyatakan identiti peribadi dan kolektif kami.

Kami juga merupakan salah satu daripada beberapa universiti di London yang mempunyai semua yang anda perlukan di satu tempat. Ruang pengajaran, sosial, sukan dan tempat tinggal semuanya di kampus atau berdekatan.

Komuniti Greenwich

Greenwich adalah lebih daripada kumpulan pelajar dan kakitangan individu, ia adalah komuniti orang yang bersatu dengan semangat mereka untuk belajar. Menjadi ahli komuniti universiti menyampaikan rasa bangga dan tanggungjawab untuk memenuhi standard tinggi generasi pelajar terdahulu. Ini juga bermakna anda bergantung pada orang lain untuk membantu anda menjadi pelajar terbaik yang anda boleh. Terdapat banyak peluang untuk berkawan, mencuba perkara baharu dan temui perkara yang anda mahir, di samping orang lain yang berfikiran sama. Semua orang dialu-alukan dan boleh mencari cara untuk menyesuaikan diri di Greenwich.

Selamat belajar

Adalah penting untuk anda seronok belajar di Greenwich dan berpeluang untuk cemerlang. Kursus kami direka bentuk bersama dengan perniagaan dan industri dan menggunakan kurikulum bermaklumat penyelidikan terkini. Kami akan menyokong dan menggalakkan anda untuk mencapai hasil yang terbaik.

Teknologi memainkan peranan yang besar dalam pengajaran kita. Contohnya ialah tangkapan kuliah, yang membolehkan anda melawat semula kuliah dalam talian dan atas permintaan. Kakitangan kami mempunyai sumber untuk menjadikan multimedia sebagai bahagian penting dalam pengalaman pembelajaran anda.

Kami pakar dalam subjek yang menyediakan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya anda. Ramai pelajar kami mempunyai mentor luar dan mengambil penempatan kerja untuk membina kemahiran dan pengalaman di tempat kerja yang dihargai oleh majikan. Ini adalah formula untuk berjaya, kerana 90% daripada graduan kami mula bekerja atau melanjutkan pelajaran dalam tempoh enam bulan selepas menamatkan kursus mereka (kaji selidik DLHE 2018).

Diajar oleh orang yang bersemangat

Kami menggaji tenaga pengajar yang berkelayakan dan pakar, majoriti dengan kelayakan mengajar formal. Sebilangan besar ahli akademik kami juga pernah bekerja dalam perniagaan atau industri. Ini membolehkan kami menyediakan kursus terkini dan berkaitan industri yang diakreditasi oleh badan profesional.

Pensyarah kami begitu ghairah untuk berkongsi ilmu seperti mereka tentang subjek mereka. Mereka diletakkan secara ideal untuk membantu anda mencapai potensi anda. Pelajar kami sering menyatakan bagaimana ahli akademik kami akan berusaha keras untuk membantu mereka cemerlang dalam subjek pilihan mereka.

Prinsip-prinsip ini memberikan kami penarafan Perak Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran (TEF) kebangsaan pada 2017 dan Felo Pengajaran Kebangsaan Akademi Pengajian Tinggi untuk sebilangan besar tenaga pengajar kami.

Perkhidmatan sokongan

Kami menawarkan rangkaian perkhidmatan sokongan yang komprehensif untuk semua pelajar kami. Setiap pelajar diberikan tutor peribadi yang akan membantu membimbing anda sepanjang pengajian anda di Greenwich. Pasukan Perkhidmatan Akademik Pelajar kami boleh membantu anda menangani keperluan penginapan, urusan wang, nasihat dan kaunseling serta keperluan hilang upaya. Kesatuan Pelajar Greenwich berada di tengah-tengah universiti dan menawarkan rangkaian keupayaan sosial, sukan dan sokongan yang sangat baik untuk semua pelajar sarjana dan pasca siswazah.

Kemudahan untuk Membentuk Masa Depan Anda

Sejak 2013, kami telah melabur lebih daripada £150 juta dalam makmal, ruang mengajar dan kemudahan pelajar. Ini termasuk Hab Pelajar baharu di Kampus Medway dan Bangunan Dreadnought di Greenwich.

Dreadnought ialah hab pusat baharu untuk semua aktiviti akademik dan sosial pelajar. Di samping kawasan pengajaran dan pengkomputeran, anda akan temui kafe, restoran, gim, dan tempat konsert dan acara. Di sinilah anda boleh melakukan pembelajaran sosial anda, mengakses perkhidmatan pelajar, mengambil bahagian dalam aktiviti pelajar dan melepak dengan rakan-rakan.

Anda juga akan mendapat manfaat daripada kemudahan pengajian yang sangat baik, termasuk makmal lanjutan kelas pertama untuk mata pelajaran sains dan kejuruteraan dan tiga perpustakaan kampus dengan pustakawan perkhidmatan akademik yang berdedikasi.

Memajukan ilmu di Greenwich

Penyelidikan kami menangani beberapa isu paling mencabar di dunia, daripada kesihatan global kepada keselamatan awam.

Siasatan semasa termasuk penyakit yang dibawa nyamuk, seperti malaria dan virus Zika, dan penggunaan pencetak 3D untuk implan perubatan. Projek lain termasuk penyelidikan menyelamatkan nyawa untuk mengosongkan persekitaran yang sukar, seperti tapak pembinaan bertingkat tinggi, dan memahami hubungan antara politik dan ekonomi.

Kepakaran ini memberi suapan terus ke dalam pengajaran kami. Kelas anda dimaklumkan oleh penyelidikan yang canggih dan diajar oleh penyelidik terkemuka yang sendiri mendorong sempadan pengetahuan.

Kami juga mengalu-alukan generasi penyelidik pasca siswazah untuk menjalankan penyelidikan terkemuka menggunakan kemudahan bertaraf dunia kami. Anda akan disokong oleh pasukan penyeliaan yang akan membantu anda mengembangkan kemahiran untuk kerjaya dalam akademik, penyelidikan dan industri.

Perangkaan

 • Pelajar antarabangsa:

  14%

 • 00

Ciri-ciri Kampus

The University of Greenwich mempunyai dua kampus yang berpangkalan di London dan satu di Medway di Kent. Gabungkan gaya hidup bandar dengan persekitaran yang tenang untuk pengalaman belajar yang unik.

 • Kampus Greenwich, London
 • Kampus Avery Hill, London
 • Kampus Medway, Kent

Mengenai Kampus Greenwich

Kampus Greenwich tepi sungai kami dikelilingi oleh kehijauan Greenwich Park dan terletak berhampiran dengan pusat bandar London.

Kampus Greenwich terletak di Tapak Warisan Dunia dan terletak di tengah-tengah Greenwich, tenggara London. Kejiranan mempunyai suasana yang meriah tetapi jauh dari kesibukan bandar, menjadikannya tempat yang sesuai untuk belajar.

Kampus ini dikelilingi oleh tanda tempat bersejarah, serta Taman Greenwich dan pilihan bar dan restoran. Banyak tapak di sekitar kampus telah digunakan sebagai set untuk filem, seperti The King's Speech, Les Misérables, Four Weddings and a Funeral, dan The Queen.

Mengenai Kampus Avery Hill

Dikelilingi oleh kawasan hijau, Kampus Avery Hill terletak di Eltham, tenggara London. Ia mempunyai kemudahan pengajaran dan sukan kelas pertama, serta penginapan pelajar.

Avery Hill ialah persekitaran yang ideal untuk pelajar yang ingin belajar di London. Ia bukan sahaja mempunyai suasana universiti kampus dengan ruang pengajaran dan kediaman, tetapi ia juga hanya 30 minit dengan kereta api dari pusat bandar London.

Mengenai Kampus Medway

Universiti yang berfikiran ke hadapan dalam suasana bersejarah. Ketahui lebih lanjut tentang kehidupan pelajar dan pengalaman belajar di Medway Campus di Chatham Maritime, Kent. Tempat yang anda pilih untuk belajar ialah keputusan yang sangat penting, dan kami berbesar hati mengalu-alukan kedatangan anda ke Kampus Medway bersejarah kami di Chatham, Kent.

Kampus Medway mempunyai sejarah tentera laut yang kaya. Bangunan bata merahnya sebelum ini merupakan pangkalan Tentera Laut Diraja. HMS Victory utama Nelson dibina di Limbungan Bersejarah Chatham.

Kampus ini juga mempunyai kafe dan bar yang menakjubkan, termasuk yang terdapat di Bangunan Pembroke dan Pilkington. Kawasan gaya piazza yang menarik dengan tempat duduk di luar adalah sesuai untuk acara. Terdapat juga banyak ruang hijau, dengan gelanggang tenis.

Kami menawarkan pelajar kami persekitaran yang menyokong untuk pengajian mereka dan bantuan yang mereka perlukan untuk mendapatkan pekerjaan siswazah di London, Tenggara, dan lebih jauh.

  Kemasukan

  Semua dokumen berikut mesti dimuat naik ke bahagian 'Kelayakan' dalam borang permohonan. Permohonan yang tidak mempunyai dokumentasi yang diperlukan tidak boleh dipertimbangkan.

  1. Salinan imbasan sijil dan/atau transkrip anda yang memenuhi syarat kemasukan program.
  2. Sila rujuk halaman Memohon ijazah penyelidikan pasca siswazah kami untuk syarat kemasukan.
  3. Salinan imbasan pasport dan permit pemastautin anda, jika berkenaan.
  4. Curriculum Vitae (CV), termasuk nama dua pengadil (rujukan bertulis juga boleh disediakan menggunakan borang rujukan).
  5. Cadangan penyelidikan terperinci kira-kira 1,500 perkataan (untuk permohonan biasiswa, sila lihat arahan khusus dalam iklan dan sertakan rujukan biasiswa dalam bahagian pernyataan peribadi).
  6. Bukti penguasaan bahasa Inggeris anda, untuk pemohon yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris. Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan bahasa Inggeris anda jika anda boleh menunjukkan bahawa anda adalah warganegara salah satu daripada negara berikut atau jika anda telah mengambil ijazah sarjana muda atau kelayakan Sarjana di UK atau salah satu negara ini.

  Pemohon yang tidak memenuhi kriteria ini akan dikehendaki menyediakan sijil IELTS, mencapai 6.5 dalam setiap bidang, atau atau setara yang boleh diterima dan boleh dibuktikan dengan ini.

  Apa yang berlaku Selepas anda Menghantar Permohonan anda?

  Proses untuk merekrut pelajar berbeza-beza di dalam fakulti, namun, semua permohonan dalam talian pada mulanya dilog dengan Pejabat Fakulti, jadi jika anda mempunyai pertanyaan sila hubungi mereka pada mulanya. Fakulti/Jabatan akan menghubungi anda secara terus untuk mengatur temu duga jika mereka ingin meneruskan permohonan anda.

  Anda akan dimaklumkan jika permohonan anda tidak berjaya. Jika anda berjaya, anda akan menerima tawaran daripada Kemasukan Penyelidikan Lepasan Ijazah, tertakluk pada penjelasan cek UKVI, jika berkenaan, dan peruntukan bukti bahawa anda memenuhi syarat kemasukan untuk program tersebut. Sila ambil perhatian bahawa proses pengambilan boleh mengambil masa sehingga enam hingga lapan minggu. Jika anda memerlukan keputusan lebih awal kerana tarikh akhir pembiayaan, sila maklumkan kepada Fakulti dan jelaskan perkara ini di bahagian penyata peribadi borang permohonan anda.

  Proses Kemasukan

  Membalas untuk menerima tawaran

  • Anda mesti membalas tawaran kemasukan dalam tempoh 30 hari, atau mengikut tarikh mula program anda yang dinyatakan, yang mana lebih awal. Jika anda tidak menjawab, kami akan menganggap bahawa anda tidak mahu menerima tawaran itu dan tawaran itu akan ditarik balik. Untuk mengesahkan penerimaan tawaran anda, anda mesti menandatangani dan tarikh tawaran kemasukan dan mengembalikannya, bersama-sama dengan dokumen lain yang diperlukan seperti yang dinyatakan dalam surat tawaran anda.
  • Tarikh mula anda adalah pada tawaran kemasukan anda. Ingat, anda mesti memenuhi semua syarat tawaran anda sebelum tarikh mula program anda.
  • Sila rujuk halaman kewangan pelajar kami untuk maklumat mengenai pembayaran deposit anda, menyediakan surat penaja dan membayar yuran pengajian anda.
  • Butiran yuran pengajian
  • Jika anda seorang pelajar antarabangsa atau memerlukan ATAS, sila rujuk panduan pada halaman pelajar antarabangsa kami.

  Memulakan pengajian anda

  Pada hari pertama pengajian anda, anda dijangka melengkapkan pendaftaran di Pusat Pelajar dan menghadiri induksi Fakulti anda. Ketibaan lewat perlu memaklumkan Kemasukan Penyelidikan Lepasan Ijazah dan Fakulti mereka tentang tarikh ketibaan yang dicadangkan.

  Keperluan Visa

  Apabila membuat permohonan visa Pelajar anda, anda perlu mengemukakan beberapa dokumen khusus untuk membuktikan bahawa anda memenuhi kriteria

  Menyerahkan Dokumen dengan Permohonan Visa Pelajar anda

  Dokumen yang anda perlu sediakan bersama permohonan visa anda bergantung pada keadaan anda. Sesetengah dokumen adalah wajib dan yang lain perlu disediakan bergantung pada keadaan anda dan apa yang CAS anda katakan. Senarai berikut akan membantu anda mengetahui dokumen yang perlu anda sediakan. Adalah penting untuk menyediakan semua dokumen yang diperlukan, kerana tidak berbuat demikian boleh menyebabkan penolakan visa.

  Senarai Dokumen Visa Pelajar

  Pasport Semasa

  Pasport semasa atau dokumentasi perjalanan lain yang sah.

  Kelayakan Dinyatakan pada CAS anda.

  Semua kelayakan yang disenaraikan dalam CAS anda. Anda harus ambil perhatian bahawa jika tiada kelayakan disenaraikan dalam CAS anda, anda tidak perlu memberikan apa-apa.

  Bukti Bahasa Inggeris.

  UKVI meminta bukti pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris. Universiti boleh memilih cara mereka menilai pengetahuan bahasa Inggeris pelajar. CAS anda akan mengesahkan bagaimana keupayaan bahasa Inggeris anda telah dinilai oleh universiti. Jika ia telah dinilai oleh anda memberikan sijil atau kelayakan, maka ini akan disenaraikan dalam CAS anda dan anda mesti memberikan sijil yang disenaraikan. Jika tiada kelayakan bahasa Inggeris disenaraikan dalam CAS anda, maka anda tidak perlu memberikan apa-apa dengan permohonan anda.

  Terjemahan.

  Jika mana-mana dokumen tidak dalam bahasa Inggeris, dokumen asal mesti disertakan dengan terjemahan penuh. Terjemahan mesti mengandungi:

  • Pengesahan daripada penterjemah bahawa ia adalah terjemahan tepat bagi dokumen asal
  • Butiran hubungan syarikat terjemahan
  • Tarikh terjemahan

  Bukti Kewangan.

  Anda perlu memberikan bukti bahawa anda mempunyai jumlah wang tertentu yang tersedia untuk anda untuk yuran pengajian dan kos sara hidup di UK. Lihat maklumat kami tentang keperluan kewangan untuk panduan tentang cara menyemak jumlah ini.

  Jenis dokumen yang boleh anda sediakan untuk membuktikan kewangan anda ialah:

  • Penyata bank peribadi atau penyata bangunan masyarakat
  • surat bank
  • Surat pinjaman rasmi
  • Surat rasmi tajaan kewangan

  Lihat maklumat dan panduan kami tentang dokumen kewangan pada halaman Menunjukkan Kewangan Anda. Sila ambil perhatian bahawa adalah penting untuk menyediakan dokumen kewangan yang memenuhi keperluan, untuk mengelakkan penolakan visa.

  Surat Keizinan daripada Penaja Kerajaan.

  Jika anda telah menerima sebarang tajaan kewangan rasmi daripada kerajaan pada tahun lalu, anda mesti memberikan surat daripada penaja ini yang mengesahkan kebenaran penaja untuk anda membuat permohonan Visa Pelajar.

  Bukti Hubungan anda dengan Ibu Bapa atau Penjaga anda.

  Jika dana yang anda tunjukkan disimpan di bawah nama ibu bapa, anda mesti membuktikan hubungan anda dengan ibu bapa anda. Sijil kelahiran atau sijil anak angkat diterima.

  Surat Ibu Bapa/Penjaga.

  Jika dana itu disimpan di bawah nama ibu bapa, anda juga memerlukan surat daripada ibu bapa atau penjaga anda yang sah untuk memberikan kebenaran untuk anda menggunakan wang tersebut. Surat itu tidak perlu mengikut format yang ketat, tetapi ia mesti ditandatangani dan bertarikh.

  Bukti Persetujuan Ibu Bapa atau Penjaga Sah lain jika anda Bawah 18 tahun.

  Jika anda berumur di bawah 18 tahun semasa anda memulakan pengajian, anda perlu memberikan surat daripada ibu bapa atau penjaga sah anda dan juga sijil kelahiran atau sijil anak angkat anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan nasihat jika perlu.

  Keputusan Ujian Tuberkulosis Anda

  Jika anda dari negara di mana anda perlu mengambil ujian. Ambil perhatian bahawa jika anda telah tinggal di negara selama enam bulan yang lalu di mana ujian TB tidak diperlukan, maka anda tidak perlu menyediakan ini (Jika anda telah tinggal di UK selama enam bulan atau lebih, maka anda tidak akan perlu mengambil ujian TB.) Lihat maklumat UKVI tentang ujian TB untuk menyemak sama ada ini berkaitan dengan anda.

  Sijil ATAS (Sijil Skim Kelulusan Teknologi Akademik).

  Ini adalah sijil yang diperlukan oleh beberapa pelajar pasca siswazah. (Ia tidak terpakai kepada pelajar dalam program pengajian sarjana muda.) Anda harus ambil perhatian bahawa ia mengambil masa lebih kurang satu bulan untuk sijil ATAS dikeluarkan. CAS anda akan mengesahkan jika anda memerlukan sijil ATAS. Lihat maklumat ATAS kami untuk panduan lanjut.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Biasiswa dan dermasiswa kami terdiri daripada dermasiswa untuk lepasan jagaan dan pelajar yang memerlukan kewangan kepada anugerah untuk pengajian pasca siswazah. Dengan Bursary EU kami, pelajar baharu yang bermastautin di EU boleh menerima pengurangan yuran pengajian tahun pertama.

  Biasiswa & Dermasiswa 2023/24

  Bursari Penginapan

  Dermasiswa Penginapan Universiti Greenwich untuk pelajar sarjana muda domestik/rumah baharu dengan pendapatan isi rumah yang rendah.

  Biasiswa Pasca Siswazah Kecerdasan Buatan dan Sains Data

  Biasiswa ini ialah dermasiswa tunai £10,000 atau pengecualian yuran untuk belajar MSc dalam Sains Data dan kursus Aplikasinya di The University of Greenwich .

  Biasiswa Yayasan Aziz

  Biasiswa Yayasan Aziz akan menampung 100% yuran pengajian pascasiswazah untuk menyokong umat Islam British yang ingin belajar di The University of Greenwich .

  Dermasiswa Lepasan Jagaan

  Dermasiswa Peninggalan Penjagaan menyediakan £1,500 setahun kepada pelajar prasiswazah yang menyertai universiti terus daripada penjagaan pihak berkuasa tempatan.

  Bursari Komuter

  Dermasiswa komuter kami menyokong pelajar daripada isi rumah berpendapatan rendah yang menghadapi kos perjalanan yang mencabar untuk menghadiri universiti.

  Dermasiswa Pameran Koral David Fussey 2023/24

  Dermasiswa Pameran Koral David Fussey bernilai £1,000 setahun untuk pelajar yang dipilih untuk menyertai Koir The University of Greenwich .

  Dermasiswa Akses Digital

  Pelajar prasiswazah atau pascasiswazah baharu dengan pendapatan isi rumah yang rendah boleh memohon bantuan kewangan untuk peralatan untuk menyokong pembelajaran dalam talian.

  Dermasiswa EU

  Pelajar EU yang bermastautin di EU yang memegang tawaran untuk belajar dengan kami boleh menerima diskaun yuran pengajian yang besar untuk tahun pertama pengajian pada tahun akademik 2023/24.

  Baucar Makanan

  Jika anda mengalami krisis kewangan yang tidak dijangka dan tidak mampu membeli makanan, peralatan mandian atau barangan keperluan lain akibatnya, anda mungkin layak untuk memohon baucar makanan.

  Biasiswa Kemahiran Hebat

  Kami semua tentang kemahiran HEBAT! Jika pelajar mengambil bahagian dalam aktiviti jangkauan kami sebelum menyertai kami di universiti, mereka mungkin layak mendapat biasiswa bernilai £2,000.

  Bursari Kemajuan Greenwich

  Skim dermasiswa dan latihan kerja £3,000 baharu untuk pelajar dan Alumni yang membayar yuran rumah.

  Dana Kesukaran Antarabangsa

  Dana ini adalah untuk pelajar EU tanpa pinjaman penyelenggaraan dan pelajar antarabangsa yang mengalami kos jangka pendek yang tidak dijangka.

  Anugerah Biasiswa Antarabangsa

  Pelajar antarabangsa yang memegang tawaran untuk belajar di The University of Greenwich boleh menerima diskaun yuran pengajian bernilai sehingga £3,000 pada tahun pertama.

  Dermasiswa Yayasan Tuan Gees

  Dermasiswa ini bernilai £5,000 untuk pelajar lepasan ijazah yang mendaftar dalam MSc Air, Waste, dan Kejuruteraan Alam Sekitar dan boleh menawarkan £5,000 kepada anda semasa pengajian anda.

  Bursary Rayuan Memorial Kejururawatan Buddy

  Bagi kebanyakan pelajar, memohon ke universiti boleh menjadi keputusan yang sukar dan menakutkan. Halangan kewangan boleh mengehadkan potensi pelajar.

  Robert Holman Bursary

  Anugerah ini bernilai £1,000 untuk pelajar semasa yang mempelajari kursus Perakaunan dan Kewangan dari Greenwich, Lewisham, dan Southwark.

  Tentera Laut Diraja dan Dermasiswa Marin Diraja

  Bursari ini menyediakan sehingga £3,000 setahun untuk pelajar sarjana muda yang telah berkhidmat di Tentera Laut Diraja atau Marin Diraja, atau ibu bapa mereka mempunyai rekod perkhidmatan.

  Biasiswa RPS Karen Roberts

  Anugerah ini bernilai £5,000 untuk pelajar sarjana yang mendaftar dalam BA Landscape Architecture dan boleh menawarkan £5,000 kepada anda semasa tahun pertama pengajian.

  Biasiswa RSK

  Biasiswa itu ialah dermasiswa tunai £5,000 untuk pelajar sarjana muda tahun pertama yang mendaftar dalam program kejuruteraan dan seni bina tertentu.

  Yayasan Sir William Boreman

  Jika anda seorang pemastautin tetap di Borough of Greenwich atau Lewisham, anda boleh layak mendapat geran Yayasan Sir William Boreman untuk kos sara hidup anda.

  Biasiswa Stephen Lawrence (Seni Bina)

  Biasiswa ini ialah dermasiswa tunai £18,500 atau pengecualian yuran untuk belajar Seni Bina Bahagian 2 Mac di The University of Greenwich .

  Biasiswa dan pinjaman latihan guru

  Berminat menjadi guru?

  Dermasiswa Global Greenwich

  Pasukan Mobiliti Global dan pasukan Yuran dan Pembiayaan ingin bekerjasama untuk menawarkan dermasiswa khusus untuk membantu pelajar daripada latar belakang yang kurang bernasib baik untuk mengakses peluang pengajian di luar negara dan latihan amali.

  Dermasiswa Greenwich

  Bursary Greenwich bernilai £700 untuk pelajar sarjana baharu dengan pendapatan isi rumah yang rendah.

  Biasiswa Sanctuary

  Biasiswa ini adalah untuk pemegang tawaran yang mencari suaka atau dengan status pelarian di United Kingdom. Ia meliputi kos tuisyen dan penginapan, serta geran penyelenggaraan.

  Biasiswa Berwawasan

  Anugerah ini bernilai £5,000 untuk pelajar yang telah mengatasi kesukaran, terlibat dengan kami semasa sekolah/kolej atau pengajian semasa mereka, dan telah dicalonkan oleh guru atau penasihat dari institusi mereka.

  Biasiswa William Hills

  Biasiswa William Hills menawarkan enam pelajar £2,000 setiap tahun untuk tempoh ijazah Kejuruteraan Mekanikal MEng 4 tahun mereka. Dua anugerah tambahan disediakan untuk dua pelajar tahun dua ijazah Kejuruteraan Mekanikal BEng mereka.

  Lokasi

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Soalan