Keystone logo

The School of Management and Research

A logo

pengenalan

TENTANG KITA

Sekolah Pengurusan & Penyelidikan (TSMR) berbangga dengan komitmennya untuk mencapai kecemerlangan. Komitmen ini mencerminkan misi TSMR untuk menawarkan program berkualiti tinggi untuk para pelajarnya, perkhidmatan yang luar biasa kepada komuniti, dan penyelidikan terkini yang memberi maklumat dasar dan amalan. TSMR juga komited untuk membentuk perkongsian dengan pelbagai entiti pendidikan, perkhidmatan, dan perniagaan untuk memajukan penyelidikan dan amalan inovatif merentasi spektrum profesion dan organisasi masyarakat yang luas.

TSMR adalah unik dalam gabungan program akademik dan profesional yang menyediakan individu untuk pelbagai peranan dalam industri. TSMR bukan sahaja menyediakan pelajar-pelajar yang berkelayakan tetapi juga profesional dalam bidang yang menarik dan tinggi untuk pengurusan. Kami menggalakkan anda untuk meneroka program akademik kami untuk mengetahui pelbagai kemungkinan yang ditawarkan.

Program kami dibimbing oleh rangka kerja konsep TSMR, yang menggambarkan perkembangan pelajar sebagai Profesional Inquirer. Inquirer-Professionals memberi kesan positif kepada pengalaman pembelajaran pelajar melalui pemahaman dan penerapan pengetahuan profesional, proses pengajaran, konteks pendidikan, pembelajaran pelajar, kemahiran interpersonal, dan hubungan profesional. Kami percaya bahawa Inquirer-Professionals sangat bersedia untuk memenuhi permintaan mengajar & pembelajaran hari ini selain daripada program akademik kami yang berkualiti tinggi. TSMR juga berusaha untuk melibatkan pelajar, alumni, dan masyarakat dalam pelbagai aktiviti. Sebagai pelajar, anda boleh mengambil bahagian dalam pelbagai organisasi profesional yang menyediakan persahabatan yang tahan lama dengan pelajar yang berkongsi minat dan semangat profesional anda.

Kami berharap anda menikmati pengajian anda di TSMR. Kami mengharapkan peluang untuk berkongsi dengan anda komitmen kami untuk kecemerlangan.

MISI KITA

Misi London School of Management & Research adalah untuk menawarkan peluang yang kompetitif dan diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk pembelajaran dan penglibatan pelajar yang berbeza dalam suasana dunia sebenar. Sebagai sumber pengetahuan kepada orang ramai, London School of Management & Research membina perkongsian dengan institusi pendidikan lain, organisasi komuniti, agensi kerajaan, dan sektor swasta untuk melayani kawasan-kawasan yang berfungsi dan memberi impak kepada dunia.

VISI KAMI

Penyelidikan Pengurusan Sekolah London (TSMR) bercita-cita untuk menjadi pemimpin akademik yang diiktiraf untuk inovasi dan kualiti pengajaran dan pembelajaran, kedudukan antarabangsa, dan komitmen untuk menjangkau dan memberi khidmat kepada komuniti dan masyarakat yang dikendalikannya.

NILAI TERUSKAN KAMI

TSMR menghargai yang berikut sebagai pusat kepada wawasannya:

  • Integriti: Kami memegang piawaian yang tinggi dan berintegriti sebagai asas di mana TSMR diwujudkan.
  • Kecemerlangan: Kami meneruskan kecemerlangan dalam komuniti TSMR melalui peluang untuk pencapaian dalam pengajaran, penyelidikan, biasiswa, aktiviti kreatif dan perkhidmatan.
  • Berpusatkan Belajar: Kami memupuk fleksibiliti, pengetahuan dan kemahiran intelektual dengan mengintegrasikan pengajaran, penyelidikan, penilaian dan pembelajaran untuk menggalakkan peningkatan berterusan komuniti ilmiah kami.
  • Berpusatkan Pelajar: Kami berkomitmen untuk pendidikan, pertanyaan dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan berubah-ubah pelajar. Kami memupuk pembelajaran sepanjang hayat, tanggungjawab sivik dan sosial, kepimpinan, dan pertumbuhan individu dan kerjaya.
  • Kepelbagaian: Kami memeluk kepelbagaian dalam semua dimensi yang menyadari rasa saling menghormati individualitas dan penyertaan semua adalah penting untuk kejayaan personal dan institusi.
  • Perkhidmatan: Kami menyokong dan mengiktiraf perkhidmatan di semua peringkat dalam TSMR. Kami berusaha untuk menyumbang kepada manfaat TSMR dan dunia.

Lokasi

  • 292 North Road, Cardiff, Wales, CF14 3BN, Cardiff

Soalan