Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

pengenalan

Lisbon

mesej selamat datang Dekan

Ia adalah dengan bangga dan semangat yang kita mengucapkan selamat datang ke The Lisbon MBA.

Lisbon MBA ialah usaha sama antara Católica-Lisbon dan Nova SBE - dua buah sekolah perniagaan terkemuka di Eropah.

Perkongsian ini termasuk Eksekutif sambilan MBA dua tahun dan MBA sepenuh masa International, dengan kerjasama berprestij Sloan School MIT Pengurusan.

Menurut 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking, The Lisbon MBA Antarabangsa Sepenuh Masa adalah 20 program MBA yang terbaik di Eropah. Kami juga dipaparkan sebagai MBA 1st dalam Eropah Kursus Pengalaman International, salah satu keutamaan utama kami.

Lisbon MBA Eksekutif dianggap 52nd MBA Eksekutif yang terbaik di Eropah, menurut 2016 Business Schools Financial Times Eropah Kedudukan.

Lisbon MBA menyediakan platform di mana berbakat, bercita-cita tinggi dan terbang tinggi pelajar dari seluruh dunia boleh bertemu dan melibatkan diri dalam pembelajaran aktif, berinteraksi dengan fakulti kedudukan tertinggi.

Mengapa anda harus mempertimbangkan Platform Lisbon MBA sebagai pilihan anda untuk Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

  • Kedua-dua Program mempunyai badan fakulti berprestij, dilatih di sekolah-sekolah terbaik di dunia, terlibat secara langsung dalam penyelidikan berkualiti tinggi dan selaras dengan perkembangan terkini dalam teori pengurusan dan amalan;
  • Kedua-dua program adalah MBA Portugis tertinggi dalam Financial Times MBA Rankings;
  • Kedua-dua Program menggambarkan kurikulum inovatif, merangsang analisis yang ketat, penggunaan kemahiran kecerdasan emosi, tingkah laku bertanggungjawab dari segi sosial dan tangan-on pembelajaran. Kurikulum yang merupakan jambatan antara ahli akademik dan dunia korporat, antara teori dan amalan, antara keuntungan dan manusia, antara kiri dan hemisfera kanan otak dan di antara geografi di dunia.
  • Kami memastikan hubungan erat dengan dunia korporat, dengan syarikat-syarikat utama rapat terlibat dalam tadbir urus dan menaja menyediakan rangkaian latihan dan sambungan.
  • Kedua-dua program yang ditawarkan dalam persekitaran yang selesa dan lagi kosmopolitan Lisbon cantik dan bersetuju. Di sini pelajar boleh mencampurkan kerja dan keseronokan kerana di beberapa tempat di dunia.

Daniel Traça - Dean Nova SBE dan Francisco Veloso - Dean Católica-Lisbonperniagaan

Lisbon MBA Kelebihan

Jika anda sedang mempertimbangkan melakukan MBA dalam Portugal, anda mungkin ditujukan sekolah perniagaan utama di negara ini dan anda telah menyedari bahawa Católica dan Nova tidak lagi menawarkan program MBA berasingan.

Marilah kita berkongsi bagaimana ia bermula ... Projek ini bermula pada tahun 2006 apabila MIT Sloan School of Management melawat Portugal bertujuan untuk mewujudkan perkongsian dan melancarkan MBA antarabangsa. Lisbon MBA dilahirkan pada tahun 2007 sebagai usaha sama antara Católica-Lisbon dan Nova SBE, kedua-dua bahagian b-sekolah di Portugal. Kedua-dua telah menyertai usaha untuk bersaing di pasaran global, bermula dengan menawarkan program sambilan pada tahun yang sama. Kemudian, pada Januari 2009, The Lisbon MBA International, dengan kerjasama dari MIT Sloan, mengalu-alukan kelas pertama.

Berikut adalah apa yang anda boleh mendapatkan dari The Lisbon Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

Mana Talent dan Pasar bertemu

Lisbon MBA akan mengubah anda, profesional dan peribadi. Apabila anda mengejar The Lisbon MBA anda akan menjadi sebahagian daripada masyarakat dinamik yang percaya dalam membuat kesan positif dalam dunia melalui kepimpinan bertimbang rasa dan idea-idea yang inovatif. program MBA kami direka untuk profesional yang berbakat yang ingin mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya mereka dan kami akan membantu membawa anda kepada cita-cita kerjaya anda kerana kami komited untuk kejayaan anda.

Anda akan menyertai program MBA elit

usaha sama kami di antara kedua-dua sekolah perniagaan terkemuka di Portugal - Nova SBE dan Católica-Lisbon - diiktiraf di peringkat antarabangsa dan kita adalah sebahagian daripada kumpulan elit sekolah perniagaan - kurang daripada 1% di dunia - yang memegang Akreditasi Triple (AACSB , EQUIS dan AMBA).

Lisbon MBA International program sepenuh masa dianggap salah satu program MBA terbaik di Eropah oleh 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - ke-20 terbaik di Eropah - dan 1 di seluruh dunia dalam kategori "Pengalaman Kursus Antarabangsa".

Anda akan menjadi perhatian dan menjadi sebahagian daripada keluarga kami

Di Lisbon MBA anda tidak akan "satu lagi bergigi dalam mesin" - konsep MBA butik yang unik direka untuk menjadikan pengalaman MBA anda mendalam dan peribadi.

Kelas di The Lisbon MBA yang bersaiz untuk memaksimumkan pengalaman pembelajaran anda, mewujudkan persekitaran bilik darjah yang mesra di mana pelajar dapat berinteraksi dengan fakulti yang terbaik dan membina hubungan yang mendalam dengan rakan-rakan rakan-rakan sekelas, kakitangan MBA dan tetamu kami membawa dari korporat dunia untuk kelas dan acara kami.

Kami memberi anda pengetahuan praktikal dan relevan

Program Lisbon MBA dibina dengan kerjasama dengan kedua-dua sekolah perniagaan terkemuka di Portugal - Católica-Lisbon dan Nova SBE - dan dengan kerjasama daripada MIT Sloan School of Management -, membawa bersama-sama badan fakulti yang berprestij, terlatih di sekolah-sekolah terbaik di dunia , dengan kepintaran perniagaan dunia nyata kuat, yang menawarkan pendidikan inovatif, lengkap dan transformasi yang akan menyediakan anda untuk kejayaan.

Anda akan dapat mengamalkan apa yang anda belajar dengan projek-projek perniagaan sebenar, kerana kami percaya pendekatan hands-on kami adalah cara yang terbaik untuk memperoleh kemahiran akademik baru dan masih disambungkan ke dunia perniagaan. Anda juga akan didedahkan kepada beberapa perspektif antarabangsa, pelbagai industri dan secara peribadi mengenali kemajuan transformasi anda, penumpukan pengetahuan anda, kepakaran analisis dan pemikiran kritikal sepanjang program ini.

Kami membuat pembangunan kepimpinan anda inovatif dan peribadi

Kami percaya pemimpin perlu mempunyai pemahaman yang mendalam tentang diri mereka sendiri dan kami akan terus berusaha ke arah kaedah yang paling inovatif, kreatif dan inspirasi untuk membantu anda membangunkan kepimpinan kemahiran yang akan membuat anda berjaya sekarang dan pada masa akan datang. Focus dan peribadi adalah kunci, jadi kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu anda membangunkan pelan pembangunan kerjaya anda, meningkatkan kesedaran diri anda, memahami potensi anda dan bagaimana untuk mencapainya.

Kami memudahkan rangkaian anda

Kami memastikan The Lisbon MBA mempunyai hubungan yang kuat dengan dunia korporat dan mereka sambungan melampaui kehadiran berstruktur syarikat yang terlibat secara langsung dalam program MBA. Kami menyampaikan beberapa sesi kepimpinan eksklusif dengan tetamu luar, menggalakkan acara tetap dengan usahawan dan eksekutif kanan dari pelbagai industri, dan mewujudkan peluang rangkaian untuk semua The Lisbon MBA Community - pelajar, alumni, fakulti dan kakitangan.

Orang yang anda temui semasa MBA di The Lisbon MBA akan mempunyai pengaruh yang kuat dalam kehidupan anda dan kami melabur dalam memilih pelajar-pelajar kita dari profesional, akademik dan antarabangsa latar belakang yang pelbagai, orang yang akan mencabar anda dan membolehkan pengalaman peer-to-peer berharga.

Daripada rakan-rakan dalam kelas anda, Masa Penuh Antarabangsa dan pelajar Eksekutif, penyebaran alumni rangkaian kami di seluruh dunia dan boleh digunakan dalam pelbagai industri, kepada fakulti kami dan hubungan korporat, kami akan menyediakan anda dengan rangkaian hubungan perniagaan yang akan membantu anda maju dalam kehidupan profesional anda.

Kami mengalu-alukan anda untuk sebuah bandar yang besar, untuk menikmati dan diilhamkan oleh

Lisbon adalah bandar tuan rumah untuk kedua-dua program kami - jika anda tahu, maka anda tahu bagaimana alu ia dan jika tidak, kami mencabar anda untuk melawat kami!

Dari irama dinamik pusat bandar baru yang moden untuk getaran inspirasi mercu tanda bersejarah kami, Lisbon adalah bandar yang penuh dengan tenaga dan peluang yang menarik, membawa bersama tradisi dari Eropah, Amerika, Afrika dan Asia. Dan dengan lebih daripada 200 hari matahari setahun dan minit dari pantai yang indah dan salah satu daripada tempat meluncur terbaik di dunia, tidak ada tempat lain di Eropah seperti Lisbon! Malah, The Lisbon MBA telah mencapai tempat pertama untuk lokasi, kualiti dan kos Lodgings dalam terkini Financial Times kajian MBA alternatif.Di mana sahaja matlamat anda mungkin mengambil masa anda, Lisbon adalah suasana yang tepat untuk mula membuat masa depan anda berlaku!

Lokasi

Lokasi
  • Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Soalan