Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Bulan DBA! Diskaun 30% untuk Program DBA dalam talian kami!

Jangan tunggu! Rebut peluang untuk diskaun yuran pengajian sebanyak 30% pada program DBA dalam talian SSBM Geneva!

pengenalan

Mengenai SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM ialah sekolah global, inovatif dan unik dengan pelajar dari seluruh dunia. Program kami telah direka bentuk dengan lebih 30 rakan kongsi industri. Kami menjamin Pendidikan Kualiti Switzerland dan kecemerlangan.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva diiktiraf ACBSP dan diperakui EduQua. ACBSP (Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan) ialah badan akreditasi khusus terkemuka untuk pendidikan perniagaan dan dianggap sebagai salah satu akreditasi terbaik untuk sekolah perniagaan.

EduQua ialah label kualiti Switzerland untuk institusi pendidikan lanjutan (EduQua) (dalam bahasa Jerman: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen “EduQua” ), ialah badan jaminan kualiti kebangsaan Switzerland dan label kualiti Switzerland pertama yang ditujukan kepada pendidikan berterusan dewasa. EduQua ialah badan akreditasi yang diiktiraf dan disokong oleh Kerajaan Gabungan Switzerland; ia merupakan pensijilan kualiti pertama untuk institusi pendidikan awam dan swasta di Switzerland. EduQua ialah skim akreditasi badan jaminan kualiti utama untuk pendidikan berterusan. Persidangan Menteri-menteri Pendidikan Kantonal Switzerland (EDK) mengesahkan eduQua sebagai skim jaminan kualiti yang diiktiraf secara rasmi.

Label kualiti EduQua hanya boleh diterima melalui badan pemeriksa yang diiktiraf oleh Biro Akreditasi Swiss SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) di bawah Sekretariat Negeri Switzerland untuk Hal Ehwal Ekonomi SECO yang merupakan sebahagian daripada Jabatan Hal Ehwal Ekonomi, Pendidikan dan Penyelidikan Persekutuan.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Visi kami

VISI kami adalah untuk menjadi sekolah perniagaan & pengurusan yang unik, inovatif dan antarabangsa yang menawarkan penyelidikan, amalan dan pendidikan premium.

Misi kita

Kami komited untuk terus memberikan kecemerlangan pendidikan dan kepakaran kami dalam pendidikan perniagaan melalui teknologi canggih kami yang inovatif dan pengalaman pembelajaran berkualiti tinggi kami yang disokong oleh penyelidikan yang berkaitan. Kami menggalakkan kepelbagaian dan perhubungan global antara pelajar, fakulti dan rakan kongsi perniagaan kami, sambil meletakkan kepentingan yang tinggi pada faedah yang boleh dibawa oleh perniagaan kami kepada masyarakat serta alam sekitar.

Pendidikan Berkaitan

SSBM akan membantu anda memperoleh tabiat refleksi dan pemikiran kritis yang penting untuk memahami masyarakat hari ini. Menyedari hakikat bahawa kejayaan individu saling berkaitan dengan dunia yang lebih besar, kami menggalakkan pelajar untuk melibatkan diri dalam meningkatkan pemikiran kritis mereka.

Kenapa Pilih SSBM?

 • SSBM ialah sekolah perniagaan dan pengurusan yang benar-benar inovatif dan terkemuka yang bertujuan untuk membawa pendidikan ke tahap yang baharu!
 • Kami berhasrat untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang unggul yang akan memberi kesan langsung kepada pembangunan profesional anda.
 • Dengan program unik kami, anda akan mengukuhkan visi strategik, kecekapan dan kepimpinan anda untuk mengurus organisasi hari ini.

134557_Promo5.png

Program Kami

Program kami telah direka bentuk dengan kerjasama lebih 30 syarikat antarabangsa!

Kami percaya bahawa pengetahuan datang daripada mempunyai hubungan yang kukuh dengan pemimpin industri. Itulah sebabnya kami telah bekerjasama dengan beberapa syarikat antarabangsa terkemuka untuk mereka bentuk program yang disesuaikan dengan realiti perniagaan.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Fakulti kami

Fakulti kami terkenal di dunia dan secara purata majoriti mereka telah bekerja selama lebih 15 tahun di pelbagai syarikat antarabangsa. Fakta ini membantu kami dalam objektif kami untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang unggul yang akan memberi kesan langsung kepada pembangunan profesional anda.

Berpangkalan di Geneva, Switzerland

Swiss School of Business and Management terletak betul-betul di tengah-tengah perniagaan di bandar Geneva, Switzerland yang meriah. Terletak di sepanjang tebing Tasik Geneva di kaki Alps, Geneva berkilauan sebagai salah satu bandar paling indah di Eropah.

Geneva ialah sebuah bandar global, pusat kewangan, dan pusat diplomasi sedunia kerana kehadiran pelbagai organisasi antarabangsa, termasuk ibu pejabat banyak syarikat dan agensi antarabangsa.

RakanNiaga

Fakulti dan kolaborator SSBM telah menyediakan perkhidmatan perundingan, pengajaran dan berasaskan projek kepada lebih 70 syarikat antarabangsa dan nasional.

Kami percaya bahawa pengetahuan akademik perlu mempunyai hubungan yang erat dengan industri, yang merupakan penggerak untuk pengetahuan yang lebih baik dalam persekitaran yang berubah dengan pantas hari ini.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Ciri-ciri Kampus

  Lokasi

  Lokasi
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Soalan