Keystone logo

Stanton University

A logo

pengenalan

Universiti

Stanton University (SU) ditubuhkan pada tahun 1996 sebagai institusi pengajian tinggi akademik yang memberi tumpuan kepada pendekatan pendidikan tinggi yang membawa kepada kejayaan pelajar. Untuk memenuhi keperluan para pelajarnya, Universiti disusun menjadi sistem penyampaian pendidikan berdasarkan proses demokrasi di mana pelajar itu menjadi perhatian utama. Dalam usaha untuk mendapatkan kualiti akademik, Universiti mempunyai komitmen untuk meningkatkan dan mengukuhkan kualiti pengajaran di dalam bilik darjah dengan mencuba model pengajaran yang bervariasi, penilaian dan maklum balas yang teliti.

Stanton University adalah sebuah institusi pendidikan berfaedah, bukan keuntungan, faedah awam yang menyediakan perkhidmatan yang menyokong usaha para pelajar untuk berjaya secara akademik, vocationally dan secara peribadi. Untuk memenuhi misinya, Universiti berusaha untuk memberikan kecemerlangan dalam bidang pendidikan dengan menyewa fakulti dan kakitangan yang telah bersedia dan berpengalaman; dengan mengekalkan kemudahan terkini yang memupuk pertumbuhan pendidikan dalam persekitaran yang menyenangkan dan selamat dengan peralatan bilik darjah moden dan kemudahan perpustakaan; dan dengan memberikan khidmat nasihat akademik yang cemerlang untuk membantu pelajar berjaya menyelesaikan program pengajian mereka.

Komuniti Kampus

Kampus utama Stanton University terletak di tengah-tengah Orange County, California, di City of Garden Grove, yang mempunyai populasi berbilang etnik dan pelbagai budaya. Universiti hanya beberapa minit dari Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, besbol profesional dan hoki ais, dan pelbagai hiburan, seni, teater, dan peluang rekreasi. Jarak ke Freeway Santa Ana, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Freeway Garden Grove, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, dan Orange Fwy, Hwy 55 bermaksud akses mudah ke kebanyakan wilayah Orange dan Los Angeles.

Selain kampus utama yang terletak di 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universiti juga menawarkan kelas-kelas di kemudahan bilik darjah satelit universiti (bilik darjah / tapak pembelajaran tambahan) yang terletak di 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Visi kami

Stanton University akan menjadi institusi pendidikan pasca menengah terkemuka di California, menyediakan latihan pendidikan profesional dan persekitaran yang fokus, peduli, dan merangsang di mana semua pelajar akan mengenali dan mencapai potensi mereka sepenuhnya sambil bersiap untuk membuat sumbangan terbaik mereka kepada masyarakat.

Misi kita

Misi Stanton University adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan yang berpatutan dan berkualiti tinggi dalam persekitaran yang pelbagai budaya untuk membantu mereka mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang akan meningkatkan potensi mereka untuk berjaya dalam karier semasa dan masa depan mereka.

Falsafah Pendidikan

Kualiti pengalaman pendidikan di Stanton University dipupuk oleh hubungan manusia dan intelektual yang dekat antara pelajar dan fakulti, dan dengan pertukaran ide terbuka. Universiti ini komited kepada pendekatan berpusatkan pelajar kepada pembelajaran yang menggalakkan perkembangan seluruh orang. Kami mencabar pelajar kami untuk meneruskan kehidupan kepimpinan dan perkhidmatan dengan menyediakan mereka dengan kurikulum yang relevan, bersifat individu dan menyokong dalam mengekalkan kecintaan pembelajaran sepanjang hayat dan kerjaya yang bermanfaat.

Objektif

  • Menyokong pembangunan dan pelaksanaan rancangan penilaian program yang menentukan, mengukur dan menilai matlamat dan hasil pembelajaran pelajar.
  • Menyediakan kemudahan dan peralatan yang berkaitan.
  • Memberi ahli fakulti yang cemerlang yang didedikasikan untuk mengajar, kepada biasiswa dan usaha kreatif, dan untuk berkhidmat kepada Universiti dan komunitinya.-
  • Menggalakkan disiplin diri dan motivasi supaya pelajar dapat menikmati kejayaan dalam kerjaya profesional mereka.
  • Menggalakkan dan menyokong pembelajaran sepanjang hayat dan penglibatan masyarakat sebagai elemen asas kejayaan profesional.
  • Menawarkan pelajar program pendidikan yang berpatutan dan berkualiti yang menyediakan pendidikan am yang komprehensif, serta persediaan kerjaya khusus untuk ekonomi global yang semakin serba boleh.
  • Sediakan pelajar dengan perkhidmatan yang cepat, sopan dan hormat

Lokasi

  • Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

Soalan