Keystone logo

Spark Training and Development

A logo

pengenalan

Siapa kita

Spark Mesir Untuk Latihan Dan Pembangunan

Latihan bukanlah satu-satunya kursus yang diambil atau maklumat yang diberikan tetapi satu sungai pembangunan dan peningkatan yang bertujuan untuk mengalirkan fikiran anda, memberi makan masa depan anda dan menghilangkan rasa haus anda. Orang berbeza dan bervariasi dalam rasa dan mental. Walau bagaimanapun, Spark mengambil berat untuk melayani dan memuaskan pelanggannya mengikut keperluan masa depannya, melalui kakitangan yang terlatih. Sekarang.

Matlamat kami adalah untuk membangunkan firma dan perusahaan dan memberi perhatian penuh kepada pelanggan dan keperluan latihan masa depannya. Mencari era baru dalam pengurusan, Spark Untuk Latihan dan Pembangunan, Gabungan Kolej Antarabangsa Cambridge, memberikan pengetahuan, kemahiran dan pengalaman kepada dunia Perniagaan Timur Tengah.

Borang kuat undang-undang kami (Syarikat Saham Bersama khusus dalam Latihan dan Perkhidmatan Pendidikan) membolehkan Spark untuk berkhidmat sebagai calon dan organisasi terkemuka di dunia Arab sejak tahun 2000.

Spark telah dianugerahkan sekutu eksklusif dari Sekolah Perniagaan di Cambridge Int College, Britain sejak tahun 2003, dan telah menyumbangkan dan membantu ribuan ahli, pelajar dan pelatih di seluruh dunia Arab, dunia Afrika Terutama Nigeria sejak 15 tahun yang lalu.

Visi Kami

Visi kami adalah untuk melaksanakan program pembangunan mampan dan pembangunan manusia yang dapat meningkatkan dan meningkatkan kemahiran, keupayaan, daya tahan, keyakinan diri dan harga diri, dan seterusnya mencapai kemajuan dalam semua aspek kehidupan.

Misi Kita

SPARK memberikan perhatian yang sangat terhadap imej yang ditinggalkannya selepas kursus latihan berakhir. Misi SPARK lebih daripada sekedar menawarkan kursus latihan, yang hanya berlangsung satu kali sahaja. Namun begitu, kita sangat berhati-hati untuk terus berhubung dengan hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami. SPARK dijangka berada di kedudukan sebagai salah satu organisasi latihan teratas, dengan mengetahui bahawa ini bukan tugas yang mudah, namun kami mengambil berat tentang mengekalkan kedudukan seperti sekarang. Oleh itu, kakitangan kami bukan sahaja semua pemegang PhD, tetapi mereka sendiri melakukan perjalanan tahunan ke negara-negara yang berbeza untuk mengemaskinikan pengetahuan mereka dengan menghadiri kursus latihan dan mengetahui alat-alat terbaru supaya mereka dapat menerapkannya dalam kes kehidupan sebenar ketika mengajar. Misi utama SPARK adalah memuaskan setiap pelanggan dengan memastikan mereka mendapat kualiti terbaik yang mereka layak dan, ini yang menjadikan SPARK unik dan berbeza antara lain. Kami menghargai dan mengambil berat tentang pelanggan kerana kami sangat peduli tentang SPARK yang mengekalkan kedudukannya seperti biasa dan akan sentiasa kekal. Kita mengatakan apa yang kita lakukan dengan tepat kerana kita bergantung kepada tindakan dan bukan hanya mengatakan kata-kata. Misi SPARK adalah untuk meningkatkan dan memaksimumkan kedua-dua sektor tempatan dan umum serta organisasi massa, organisasi perniagaan Saudis dengan:

1) Membangunkan cara pengurusan.
2) Meningkatkan dan meluaskan falsafah dan kemahiran bahasa Pengurusan Eksekutif Atas.
3) Memperluas pengetahuan maksimum dalam tahap Pengurusan, yang akan ditentukan seperti berikut:

 • Melangkah dan mengembangkan pengetahuan yang paling tinggi tentang pengurusan atasan, yang akan meningkatkan tahap pemikirannya untuk berubah untuk lebih baik dari institutnya.
 • Untuk memudahkan dan membantu pembuat keputusan di mana-mana institut Saudi dalam mengetahui dengan tepat bagaimana menangani masalah yang berbeza dan menyelesaikannya
 • Mengemaskini pengurus atas dengan isu terkini yang berkaitan dengan perbincangan pengurusan yang berkongsi isu yang sama di pasaran
 • Kemas kini tahap pendidikan untuk kedudukan pengurusan teratas dalam masyarakat kita untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih baik untuk diploma, tuan dan doktor

Matlamat Unjuran yang Unik

Apabila berurusan dengan pelanggan yang berbeza, SPARK lebih menumpukan perhatian kepada perkara-perkara berikut:

 • Tanggungjawab lengkap untuk bekerja dalam sistem pendidikan yang sama yang ditetapkan untuk setiap institut di jabatan latihan mereka
 • Hadirkan alat terbaik dan kaedah pengurusan atasan dan elakkan cara piawai
 • Sesuaikan setiap pakej yang dikemukakan kepada organisasi tertentu supaya ia sesuai dan memenuhi keperluan mereka yang tepat untuk memuaskan mereka
 • Penglibatan keseluruhan untuk setiap pelanggan di semua peringkat dalam membentangkan mana-mana program latihan yang untuk jangka masa depan yang lebih baik
 • Kami mengambil berat tentang kepuasan maksimum pelanggan dengan menawarkan apa yang kami, SPARK, berjanji dengan tepat
 • Misi kami adalah lebih jauh lagi yang memberikan perkhidmatan pelanggan namun ia lebih mendalam kepada amalan yang berjaya dengan memastikan setiap kes dimanipulasi dengan betul untuk mendapatkan hasil yang terbaik
 • Perundingan dan latihan pengurusan adalah misi utama kami

Kenapa percikan?

1) SPARK menyediakan dokumen pendaftaran dan menghantarnya ke Cambridge International College.

2) mengatur dan membayar kos penghantaran ke Cambridge International College oleh UPS ATAU DHL.

3) SPARK mengatur penyeliaan kajian oleh pakar dalam perniagaan, pentadbiran dan mata pelajaran lain.

4) SPARK menyediakan satu pelan kajian profesional untuk setiap ahli yang didaftarkan untuk program Cambridge International College.

5) SPARK boleh mengatur beberapa kelas tutorial individu atau kelas apabila diperlukan, untuk menerangkan lebih lanjut mengenai subjek, dan membantu dalam strategi untuk menjalankan Ujian.

6) SPARK adalah pengawas eksklusif untuk semua program Cambridge International College di Mesir.

7) SPARK adalah Pusat Ujian yang diberi kuasa eksklusif untuk program Cambridge International College di Mesir.

8) SPARK mengatur dan menyelaraskan masa dan tarikh setiap Peperiksaan Kolej Antarabangsa Cambridge dengan Cambridge International College mengikut kehendak Ahli.

9) SPARK menyediakan perkhidmatan eksklusif Sistem Terjemahan Bahasa Arab untuk Peperiksaan Kolej Antarabangsa Cambridge, dan ringkasan bahan kajian.

10) SPARK menyusun penghantaran jawapan Peperiksaan ke Cambridge International College oleh DHL atau UPS, untuk penilaian dan penandaan.

12) SPARK memberitahu Ahli hasilnya sebaik sahaja mereka dibebaskan oleh Cambridge International College.

13) SPARK menyampaikan Transkrip kepada Ahli untuk Peperiksaan yang mana mereka telah berjaya, apabila diterima dari Cambridge International College, atau nasihat dan mendokumentasikan semula dokumentasi apabila diperlukan semula.

14) SPARK menyampaikan anugerah yang dikeluarkan oleh Cambridge International College, selepas Ahli telah menyelesaikan semua keperluan Cambridge International College.

15) SPARK membawa tanggungjawab menyediakan perkhidmatan stamping tambahan oleh pasukannya melalui pihak berkuasa British jika dikehendaki oleh anggota yang terdaftar. Ahli harus membayar kos yang berkaitan dengan perkhidmatan ini.

16) SPARK mengatur semua bayaran ansuran yang akan dibayar melalui akaun banknya terus ke Cambridge International College di Jersey, Britain.

17) SPARK menjemput semua Ahli untuk menghadiri Majlis Pengijazahan tahunan.

18) SPARK adalah sebuah institusi yang profesional dan sangat berpengalaman, menyediakan tahap perkhidmatan dan penjagaan tinggi, dan SPARK adalah Affiliate Eksklusif Kolej Antarabangsa Cambridge untuk Mesir.

Lokasi

 • 80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

Program

Soalan