Keystone logo
Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

pengenalan

Dari permulaan yang rendah sebagai kolej guru kedua negeri - ditubuhkan pada tahun 1869 dengan beberapa jabatan akademik dan kelas pertama 143 - Southern Illinois University Carbondale kini berada di kalangan universiti awam Illinois yang paling menyeluruh. Setiap tahun, kami mengalu-alukan pelajar dari semua 50 negeri dan lebih daripada 100 negara yang mengambil kesempatan daripada program akademik yang cemerlang kerana mereka meneruskan ijazah, sarjana muda, sarjana, doktor dan profesional dalam undang-undang dan perubatan.

Fikirkan peluang dan peluang yang baik, kami menawarkan ijazah sarjana dalam mata pelajaran itu. Program siswazah termasuk undang-undang, perubatan, dan banyak lagi.

Misi dan Skop

SIU merangkumi tradisi akses dan peluang yang unik, kecemerlangan inklusif, inovasi dalam penyelidikan dan kreativiti, dan pengajaran yang luar biasa yang memberi tumpuan kepada memupuk kejayaan pelajar. Sebagai universiti penyelidikan awam peringkat nasional dan pemangkin ekonomi serantau, kami mewujudkan dan bertukar pengetahuan untuk membentuk pemimpin masa depan, memperbaiki komuniti kami, dan mengubah kehidupan.

Lokasi

  • Southern Illinois University Carbondale

Soalan