Keystone logo
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

pengenalan

Anda berkeinginan untuk membuat dan berinovasi, untuk menggali data dan trend dengan lebih mendalam, untuk menerapkan kemahiran pengkomputeran untuk menyelesaikan masalah analisis, dan untuk merancang perkara besar seterusnya. Kami yakin dapat memberi anda peluang pemberdayaan untuk memperbaiki kemahiran anda yang diperlukan di pasaran global.

 • Pasukan tunggal AS dalam Pertandingan Kes Seluruh Jaringan Sekolah Perniagaan Antarabangsa 2018.
 • Kurikulum Pengurusan Sumber Manusia yang disokong oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia.
 • 6 kali juara Pertandingan Cyber Defence Missouri di seluruh negara.
 • Fakulti perniagaan mengetuai lebih daripada 30 lawatan ke luar negara di seluruh dunia.
 • Jurusan fesyen melancong ke pasar fesyen New York yang terkenal di dunia sebagai sebahagian daripada kurikulum.

Melakukan Pekerjaan Impian Anda Sebelum Mendarat Pekerjaan Impian Anda

Pembelajaran pengalaman, pembelajaran aktif, belajar dengan melakukan. Di Tenggara, kami yakin pendidikan anda ditingkatkan dengan mengalami apa yang diketahui dan diharapkan oleh profesional dalam disiplin anda. Itulah sebabnya, di sini, anda berpeluang untuk memulakan perniagaan anda sendiri, merancang dan membina penyelesaian perisian yang selamat, membuat permainan AI interaktif, atau menguruskan portfolio kewangan sebenar. Anda boleh memilih untuk bertanding dalam pertandingan yang paling tinggi, bekerjasama dengan fakulti dan rakan pelajar dalam projek penyelidikan, merancang kempen komunikasi pemasaran, atau mengambil bahagian dalam kumpulan pemikir global.

Melancarkan Kerjaya Luar Biasa

 • 92% graduan Perniagaan & Pengkomputeran kami bekerja atau di sekolah siswazah satu tahun selepas tamat pengajian.
 • Lebih daripada 20,000 sambungan alumni Harrison College of Business & Computing menunggu di seluruh dunia.
 • Lebih daripada 88% graduan kami mengatakan bahawa kursus mereka memberi mereka kemahiran / pengetahuan yang diperlukan dalam bidang mereka.
 • Hampir 550 perkongsian korporat yang menawarkan pekerjaan dan magang.
 • Akreditasi AACSB hanya dimiliki oleh 5% institusi yang menawarkan ijazah perniagaan di seluruh dunia.

Belajar dari Fakulti Berpengalaman dan Inovatif

Teori adalah bahagian penting dalam pembelajaran, tetapi yang menjadikan fakulti kami begitu hebat ialah mereka telah menerapkan teori: dalam perniagaan mereka sendiri, syarikat, bukan organisasi nirlaba, di dunia nyata. Dan, mereka bersedia untuk berkongsi percubaan dan kesilapan serta kejayaan mereka dengan anda. Mereka tetap relevan dalam bidangnya dengan mencari perkongsian industri dan mempelajari amalan terbaik. Dibimbing oleh fakulti dalam Cabaran Inovasi Tenggara, Pertandingan Pitch Permulaan, atau Hackathon Kecerdasan Buatan. Selain itu, kolej bekerjasama dengan Lembaga Penasihat Korporat yang berpusat di St. Louis dan anggota Dewan Perniagaan kawasan untuk memastikan kurikulumnya terkini. Apa sahaja jalan yang anda lalui, anda akan dibimbing sejak anda bermula dengan kami sehingga anda menyelesaikan projek batu penjuru.

Mewujudkan Ruang Pembelajaran Bertaraf Dunia

Dewan Dempster yang canggih kami memberi anda akses kepada teknologi dan persekitaran semasa untuk melibatkan anda pada tahap pembelajaran yang lebih mendalam. Bangunan ini kaya dengan makmal pembelajaran berdasarkan pengalaman: makmal persembahan, makmal penjualan, makmal penyelidikan kumpulan fokus, serta pelbagai makmal komputer termasuk makmal keselamatan keselamatan siber, yang disokong dengan infrastruktur awan peribadi. Menjelang musim gugur ini akan menjadi Cyber Range yang merupakan platform pengkomputeran maya pendidikan yang membolehkan pelajar, fakulti, dan penyelidik mengakses sumber komputasi dalam segudang konfigurasi struktur pendidikan, eksperimen dan kontraksi. Semua ini dirancang untuk mempersiapkan anda untuk dunia perniagaan profesional.

Terletak berhampiran kampus adalah Catapult Creative House yang memberi peluang kepada pelajar dan fakulti dari pelbagai disiplin untuk membuat perusahaan perniagaan atau melancarkan produk atau perkhidmatan baru. Semangat untuk menjadi usahawan hidup di Catapult dan dipupuk oleh pengaturcaraan dan pertandingan yang disokong oleh Pusat Inovasi dan Keusahawanan Douglas C. Greene.

Membiayai Pendidikan anda

Inilah garis bawah untuk garis bawah anda: Tenggara adalah salah satu daripada 2 institusi teratas di Missouri sebagai pentauliahan, dan ia berada di 5 teratas universiti dengan kos terendah di negeri ini! Ini bermakna anda boleh yakin mendapat pendidikan berkualiti dengan harga yang berpatutan. Selain itu, kami memberikan $ 20 juta dalam biasiswa akademik dan 1.600 biasiswa yang dikurniakan setiap tahun untuk membantu anda dengan lebih tinggi lagi kos ijazah anda. Kolej boleh menjadi cabaran, kami berusaha untuk membuat pembayaran lebih mudah.

Memalsukan Rangkaian Global

Kami mempunyai rangkaian hampir 20,000 alumni yang bekerja di seluruh dunia di beberapa syarikat terbesar di dunia untuk beberapa syarikat permulaan yang paling inovatif pada masa kini. Ketahui lebih lanjut mengenai apa yang dilakukan oleh alumni kami.

Lokasi

 • Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Soalan