Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

pengenalan

pengalaman Diplomasi

Hanya beberapa minit dari New York City dan di tengah-tengah Washington, DC, Sekolah Seton Hall Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa merupakan tempat yang ideal untuk mengkaji hal ehwal global dan amalan diplomasi langsung dalam suasana yang profesional, dinamik dan kaya dengan budaya. calon Siswazah datang bersama-sama dari seluruh Amerika Syarikat dan 25 negara di seluruh dunia untuk kedua-dua kajian dan memohon kurikulum pelbagai disiplin yang menekankan kajian global, penyelesaian konflik, ekonomi antarabangsa dan kepimpinan.

latihan khusus dan perkhidmatan profesional pejabat sekolah menyokong pembangunan kerjaya pelajar melalui satu-satu menasihati, bengkel, alumni mentor, dan bimbingan dengan latihan kompetitif, persahabatan dan peluang kerjaya dalam perkhidmatan awam, perniagaan, undang-undang, dan sektor bukan keuntungan.

Melalui pakatan unik dengan Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu Amerika Syarikat, Sekolah menawarkan pelajar pelbagai faedah akademik dan profesional, termasuk Program Summer PBB di New York City, Semester di Washington, DC, seminar antarabangsa dan banyak lagi.

Hanya 14 batu dari New York City, epi-pusat hubungan antarabangsa, kecemerlangan akademik Seton Hall telah diasingkan untuk perbezaan oleh The Princeton Review, US News & World Report dan Bloomberg BusinessWeek.

  • Sertai delegasi pada lawatan kajian antarabangsa
  • Membincangkan kebimbangan global kritikal dengan pemimpin-pemimpin dunia
  • latihan profesional lengkap, dalam negara, atau di luar negara
  • Mengaplikasikan pengetahuan bilik darjah kepada situasi dunia sebenar
  • Andaikan peranan kepimpinan yang penting di kampus
  • Membina keyakinan yang diperlukan untuk membuat perubahan dalam bidang perniagaan, komunikasi, diplomasi, kerajaan, undang-undang atau sektor bukan keuntungan
  • Ambil kesempatan daripada manfaat pakatan kami dengan Yayasan Bangsa-Bangsa Bersatu dan Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu

Yang Sekolah Diplomasi merangkumi tradisi lamanya Seton Hall daripada pendidikan berasaskan nilai dan dedikasi untuk membangunkan pemimpin hamba bagi masyarakat global. Ditubuhkan pada tahun 1856, Seton Hall adalah antara universiti Katolik tertua di Amerika Syarikat. Universiti adalah rumah kepada sepuluh buah sekolah yang menawarkan hampir 200 program ijazah dan ijazah sarjana muda kepada 10,000 pelajar dari semua kaum dan agama.

Lokasi

  • South Orange

    400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Soalan