Keystone logo

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

A logo

pengenalan

The College of Business John L. Grove , ditubuhkan pada tahun 1971, merupakan salah satu sekolah perniagaan utama di Wilayah Mid-Atlantic. Sejak 1981, kolej kami telah diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh agensi akreditasi perniagaan yang paling berprestij, AACSB International.

Kolej Perniagaan Grove University Shippensburg menyediakan pengalaman pendidikan komprehensif yang bernilai tinggi dan berkualiti yang mempersiapkan anda untuk unggul sebagai pemimpin berprinsip dalam komuniti perniagaan global. Program perniagaan di Shippensburg adalah relevan dan mencabar.

Grove Hall mempunyai bilik darjah moden yang direka dengan pendidikan abad ke-21. Kelas kecil membolehkan fakulti bekerja rapat dengan anda untuk membangunkan komunikasi yang kuat, interpersonal, dan kemahiran kerja berpasukan, yang sangat penting dalam dunia perniagaan hari ini.

Kami bangga menyediakan program perniagaan terakreditasi antarabangsa dengan kos yang rendah. Sebagai tambahan kepada program akademik yang cemerlang, saya juga ingin memperkenalkan anda kepada fakulti , organisasi pelajar , perkhidmatan, dan program berkaitan pelajar. Kami mempunyai fakulti yang cemerlang dengan kepelbagaian profesional, penyelidikan, dan pengajaran. Kelas diadakan dalam tetapan yang lebih kecil dengan kemudahan canggih, yang menyokong usaha kami untuk memenuhi keperluan pendidikan anda. Terokai kemungkinan Grove College of Business yang diiktiraf oleh negara kita di mana "Matlamat kami adalah Kejayaan Anda!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dekan

Lokasi

  • 1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • 2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

Soalan