Keystone logo
Shepherd University

Shepherd University

Shepherd University

pengenalan

Mengenai Shepherd

Ditubuhkan pada tahun 1871, Shepherd University ialah kolej seni liberal awam yang menawarkan spektrum program akademik yang luas kepada penduduk Virginia Barat dan wilayah sekitarnya. Terletak di kampus seluas 323 ekar yang terletak tinggi di atas Sungai Potomac, Shepherd terkenal dengan saiz kelas kami yang kecil dan komuniti yang rapat - aka, "Ram Fam." Pendekatan seni liberal kami terhadap pendidikan akan menyediakan anda untuk menjadi pemimpin abad ke-21 dalam kerjaya pilihan anda.

Pilih daripada 80+ jurusan kami, kemudian campur dan padankan kepekatan untuk menyesuaikan sepenuhnya pendidikan anda. Tidak pasti apa yang anda ingin ambil? Jurusan Penerokaan kami akan membenarkan anda mencuba program yang berbeza untuk saiz.

Kami juga menawarkan program siswazah, Pendidikan Berterusan dan program Pembelajaran Sepanjang Hayat untuk pelajar dari semua peringkat umur.

Terletak hanya 90 minit dari Washington, DC, dan Baltimore, Universiti menawarkan pelbagai peluang latihan dan pekerjaan dalam industri tempatan, nasional dan antarabangsa. Lokasi Shepherd yang selamat dan selesa membuka dunia kemungkinan budaya dan pendidikan yang bertenaga kepada pelajar.

Universiti menempatkan 15 pasukan olahraga Bahagian II NCAA dan menawarkan lebih daripada 100 kelab dan organisasi, kebanyakannya dengan penekanan yang kuat terhadap khidmat komuniti pelajar. Shepherd University ialah kampus mesra tentera dan rakan kongsi yang berbangga dalam Program Reben Kuning Jabatan Hal Ehwal Veteran AS.

Bersama-sama dengan banyak kerjaya, belajar di luar negara dan peluang penghormatan, Shepherd juga menempatkan Festival Teater Kontemporari Amerika, Pusat Kajian Perang Saudara George Tyler Moore, Pusat Kajian dan Komuniti Appalachian, Pusat Inovasi Serantau, Institut Bonnie dan Bill Stubblefield untuk Komunikasi Politik Awam, dan Pusat Sejarah dan Pendidikan Kongres Robert C. Byrd.

Penyataan Misi dan Visi

Kenyataan Misi

Shepherd University, universiti seni liberal awam West Virginia, ialah komuniti pelajar yang pelbagai dan pintu masuk ke dunia peluang dan idea. Kami adalah pusat serantau untuk peluang akademik, budaya dan ekonomi. Misi perkhidmatan kami berjaya kerana kami berdedikasi kepada nilai teras kami: pembelajaran, penglibatan, integriti, kebolehaksesan dan komuniti.

Pernyataan Visi

Gembala: Universiti Seni Liberal Awam Perdana

Kami akan menjadi komuniti pelajar yang dihormati secara nasional di mana semangat, tujuan dan pengalaman bersatu untuk memberi inspirasi kepada individu untuk membentuk dunia.

Nilai teras

Komited terhadap kecemerlangan, Shepherd University merangkumi lima nilai teras berikut:

Pembelajaran

Shepherd University mewujudkan komuniti pelajar yang mengintegrasikan pengajaran, kesarjanaan dan pembelajaran ke dalam kehidupan mereka. Untuk mencipta pengalaman yang mencabar, relevan, di dalam dan di luar bilik darjah, universiti sentiasa menilai dan menilai pembelajaran pelajar. Kami mengiktiraf dan menampung pelbagai gaya pembelajaran dan perspektif yang diperlukan untuk pemahaman global.

Pertunangan

Shepherd University memupuk persekitaran di mana pelajar, fakulti, kakitangan dan ahli komuniti terlibat antara satu sama lain untuk membentuk hubungan yang saling menguntungkan. Kami percaya bahawa penglibatan yang bermakna, dengan idea dan dengan orang ramai, menggalakkan pembelajaran mendalam dan memupuk pemikiran kritis.

Integriti

Shepherd University berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang jujur dan adil dalam tindakannya. Pegawai universiti mendapatkan input daripada pelajar, fakulti dan kakitangan serta membuat keputusan yang termaklum dan objektif. Kami mengharapkan semua ahli masyarakat bertindak mengikut nilai ini.

Kebolehcapaian

Shepherd University menyediakan perkhidmatan kepada semua pelajar yang berkelayakan. Kakitangan dan fakulti kami tersedia untuk pelajar dan komited untuk menghormati dan memenuhi keperluan individu. Tadbir urus universiti dan struktur belanjawan mencerminkan komitmen kami terhadap proses yang telus dan akses awam kepada maklumat.

Komuniti

Shepherd University terdiri daripada komuniti yang merangkumi pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, dan warga yang terlibat. Kami memenuhi keperluan komuniti ini melalui penilaian, pembangunan, dan pelaksanaan program dan inisiatif yang inovatif. Kami berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang selamat berdasarkan saling menghormati dan menerima perbezaan.

Lokasi

  • North King Street,301, 25443, Shepherdstown

Soalan