Keystone logo
Seton Hill University MBA dalam Perakaunan Forensik & Pemeriksaan Penipuan
Seton Hill University

MBA dalam Perakaunan Forensik & Pemeriksaan Penipuan

Greensburg, Amerika Syarikat

Request duration

Inggeris

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

diadun

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Globalisasi, ekonomi yang berkembang, peningkatan besar dalam penipuan berasaskan Internet, dan persekitaran peraturan dan cukai yang kompleks terus menyebabkan permintaan yang kuat untuk akauntan, akauntan forensik, pemeriksa penipuan, dan juruaudit dalaman dan luaran. MBA dengan Pengkhususan dalam Perakaunan Forensik & Program Pemeriksaan Penipuan di Seton Hill - ditawarkan dalam talian atau di kampus - memberikan tauliah dan pengetahuan untuk mempercepat kerjaya anda dalam bidang perakaunan yang berkembang.

Organisasi biasa kehilangan 5% daripada pendapatan tahunannya kerana penipuan kerana anggaran kerugian global melebihi $ 3.7 trilion. Penumpuan Program MBA ini untuk memahami, menyiasat, dan mencegah penipuan mempersiapkan anda untuk memenuhi keperluan pakar forensik dan penipuan yang semakin meningkat.

Kurikulum bersepadu MBA kami dalam Program Perakaunan Forensik & Pemeriksaan Penipuan membolehkan anda memperoleh kredit akademik yang akan membantu anda menjadi Akauntan Awam Bertauliah berlesen (CPA). Selain itu, program ini membantu mempersiapkan anda untuk kelayakan Certified Fraud Examiner (CFE) dan Certified Internal Auditor (CIA).

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • MBA - Perakaunan
  • Scranton, Amerika Syarikat
 • MBA dalam Perakaunan
  • Fayette, Amerika Syarikat
  • Hong Kong, Hong Kong
 • MBA dalam Perakaunan Profesional
  • Buffalo, Amerika Syarikat