Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

pengenalan

Pebble Hills Universiti

Pebble Hills University adalah sebuah universiti antarabangsa yang sebenar dan berfokuskan kerjaya yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam talian, Master dan program Doktor Falsafah terutamanya untuk pelajar dewasa. program berasaskan bilik darjah juga boleh didapati melalui rangkaian rakan kongsi di seluruh dunia.

A University Sesungguhnya Antarabangsa

Pebble Hills University adalah satu pasukan profesional yang berdedikasi, ahli akademik dan intelektual yang teliti dalam bidang masing-masing dan telah bekerja musyrik untuk membuat PHU sebuah universiti benar-benar transnasional.

Pembelajaran Jarak dan Global Bilik Darjah

Pebble Hills University telah menggabungkan ciri-ciri kedua-dua terbuka, kem maya dan boot dengan menubuhkan perkongsian yang berjaya dengan organisasi pendidikan yang dihormati di Asia dan Afrika yang mempunyai masalah dengan berkomunikasi dengan pusat-pusat penyelidikan dan pembangunan di negara-negara maju.

Selain itu, ia adalah salah satu universiti terkemuka di dunia yang menawarkan program-program yang sangat berguna kepada para pelajar dan profesional. Universiti percaya dalam menyediakan pendidikan berkualiti dengan menggunakan teknologi terkini dengan standard akademik yang tinggi. Kami mempunyai ahli pasukan yang sangat baik untuk menyokong pelajar untuk menyediakan pendidikan yang terbaik di dunia. Di seluruh dunia, kami mempunyai rakan kongsi pendidikan dan pengiktirafan kami di seluruh dunia membuktikan bahawa kita adalah pemimpin dalam bidang pendidikan.

Pembelajaran Pengalaman dalam PHU

Anda akan mengalami pelbagai cara untuk pendidikan jarak jauh dengan University Pebble Hills yang memenuhi keperluan anda, sebagai contoh: Asynchronous penghantaran, penghantaran segerak, Interactive eLearning Teknologi dengan audio, Credit untuk Ujian dan lain Learning eLearning / Jarak yang ditawarkan oleh rakan kongsi strategik kami.

rangkaian global

Pebble Hills Universiti mempunyai pusat pembelajaran atau ejen di tengah-tengah beberapa pasaran yang paling berpengaruh di dunia untuk program yang berbeza:

  • Hong Kong - Perniagaan, Pengurusan, Psikologi, Coaching, program Kejuruteraan
  • India - TESOL, TEFL, Pentadbiran Pendidikan, Pendidikan Awal, Pra-Sekolah Rendah dan Pendidikan Sekolah Rendah
  • UK dan Timur Tengah - Pengurusan Penjagaan Kesihatan, Rantaian Bekalan Antarabangsa dan Pengurusan

Pada PHU, anda akan dapat meneroka peluang untuk mendapatkan ijazah yang berpatutan, bertauliah dan diiktiraf melalui PHU berdasarkan kerjasama dengan universiti yang berbeza yang diiktiraf oleh agensi-agensi akreditasi berbeza.

Penilaian Pembelajaran Terdahulu

PHU menerima kredit memindahkan murah hati dan kami menawarkan banyak kursus dalam talian terutamanya Teknologi Maklumat Pengurusan Projek Perniagaan, Pengurusan, Kewangan, Sains Sosial dan. Kemampuan juga kebimbangan utama kami. kursus dalam talian kami adalah murah untuk membuat kebanyakan orang pasti boleh mendapat manfaat daripada mendapat pendidikan. Kami memberikan kredit untuk pengalaman hidup / kerja anda dan juga kursus-kursus pembangunan profesional. Biasiswa dan ansuran fleksibel pilihan yang ada untuk memastikan bahawa anda tidak akan teragak-agak untuk mengkaji disebabkan oleh kebimbangan kewangan anda

.

Pelajar Global & alumni

Graduan kita bekerja di syarikat-syarikat tempatan tertunggak dan MNC seperti HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Universiti Bersekutu Amerika, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Insurance, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance Company Public terhad, G4S tunai Solution, Universiti Amerika Beirut., dan lain-lain

Jalan ke hadapan

Dalam usaha untuk menangani pasaran yang kompetitif, orang dewasa yang bekerja berminat untuk belajar. Anda mesti cuba untuk memupuk kemahiran pemilihan dan penyelenggaraan matlamat dalam hidup. Walaupun menumpukan tenaga anda dalam mengejar kecemerlangan akademik, banyak usaha perlu dibuat untuk pembangunan rohani. Sejak, dalam masa tekanan, ini akan memberikan anda kekuatan dalaman yang amat diperlukan untuk meneruskan misi anda. Mod kajian terbaik untuk orang dewasa yang bekerja akan menjadi pembelajaran jarak jauh, yang praktikal bagi mereka untuk mengimbangi kerja, keluarga dan pengajian mereka.

perniagaan global berkembang, itulah sebabnya anda memerlukan institusi global dengan pandangan radikal terhadap pendidikan. Oleh kerana sistem pendidikan yang berasaskan nilai-nilai dunia sebenar, pengetahuan yang diperolehi boleh dimasukkan dengan mudah & lebih praktikal dalam bidang yang berkaitan.

Lokasi

  • USA Online, Amerika Syarikat

Soalan