Keystone logo

Nyenrode Business University

A logo

pengenalan

Mengenai Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit berusaha pada masa depan yang lestari dengan merangsang pelajar dan peserta untuk berkembang menjadi pemimpin yang bertanggungjawab. Kami melakukannya dengan menawarkan gabungan teori akademik, relevan praktikal, dan pengembangan peribadi . Di Nyenrode, anda belajar berdebat, meyakinkan dan menterjemahkan teori menjadi praktik.

Nyenrode adalah satu-satunya universiti swasta di Belanda, yang ditubuhkan pada tahun 1946 oleh perniagaan dan perniagaan. Kami sentiasa berorientasikan antarabangsa. Nyenrode terletak di dua lokasi ikonik: Amsterdam dan Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam terletak di blok bersejarah 'De Vijf Keizers' (The Five Emperors) di tengah-tengah bandar. Lokasi istimewa ini merangsang hubungan baru antara perniagaan dan akademik; menyumbang kepada matlamat nasional dan antarabangsa yang bercita-cita tinggi. Nyenrode bertujuan untuk menjadi 20 Sekolah Perniagaan Eropah teratas. Perluasan universiti di Amsterdam sangat berkaitan dengan cita-cita ini.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen terletak di kawasan bersejarah dengan istana abad ketiga belas di tengahnya. Kampus utama kami menekankan pentingnya komuniti dan jaringan dalam pembangunan pemimpin yang bertanggungjawab.

Nyenrode menawarkan pendidikan akademik intensif serta program jangka pendek dan jangka panjang dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, pengendalian, dan undang-undang fiskal. Kami juga melakukan penyelidikan saintifik di kawasan-kawasan ini.

Misi

Nyenrode melayani masyarakat dengan membentuk pemimpin yang bertanggungjawab

Semasa anda bersama kami, anda mengembangkan kemahiran untuk mempersiapkan anda untuk masa depan sebagai warganegara dunia dan pemimpin masyarakat. Anda menjadi seseorang yang bertanggungjawab atas tindakan anda sendiri dan menyedari keadaan sekeliling anda. Ini menjana nilai tambah yang berterusan untuk anda, untuk organisasi dan masyarakat anda secara keseluruhan.

Pendidikan di Nyenrode memberikan lebih daripada sekadar pertukaran pengetahuan, ia juga memberi anda kemahiran baru dan membantu perkembangan peribadi anda. Pendidikan di Nyenrode adalah ganjaran seumur hidup.

Penglihatan

Nyenrode, rakan kongsi pilihan pelajar dan organisasi teratas, adalah 20 komuniti pendidikan dan penyelidikan Eropah teratas dengan hubungan global.

Lokasi

  • Straatweg 25, 3621 BG Breukelen, 3621, Breukelen

Soalan