Keystone logo
Moda Domani Institute ARAHAN ARTISTIK PENGURUSAN MEWAH MBA
Moda Domani Institute

ARAHAN ARTISTIK PENGURUSAN MEWAH MBA

Île-de-France, Perancis

0 Years

Perancis

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Dengan mencipta tren dan koleksi baru yang akan dipakai, generasi pereka dari rumah Haute Couture menetapkan nada dengan kain dan bahan yang unik. Mereka meletakkan jenama di alam semesta agar sesuai dengan identiti visual yang difikirkan dan dibayangkan di era masa.

MBA ini dibangunkan untuk pelajar yang ingin berkembang di tengah-tengah Haute Couture Houses. Arahan seni berfungsi pada identiti visual jenama atau produk. Di tengah-tengah projek ini, mereka berhubungan dengan agensi pengiklanan dan komunikasi, penerbitan, dan media.

Peperiksaan masuk adalah sama di 6 sekolah Pengurusan Mewah ISG di Perancis (Paris, Bordeaux, Lille, Lyon, Nantes, Nice). Kemasukan anda tetap berlaku di semua kampus. Anda boleh mengemukakan permohonan anda dan mengikuti peperiksaan persaingan di bandar pilihan anda, kemudian melanjutkan pengajian di kampus Perancis yang lain.

Pendaftaran untuk MBA Artistic Direction boleh dilakukan secara langsung di salah satu daripada enam kampus ISG Luxury Management.

PROFESI DALAM ARAH ARTISTIK:

Pengarah Trend,

Bertanggungjawab untuk identiti visual,

Pencerita digital,

Bertanggungjawab untuk komunikasi,

Koleksi barang dagangan.

Program pengajian kerja hari ini adalah mekanisme penting, yang menjamin permulaan profesional yang berjaya.

Di bawah kontrak magang atau gantian magang, kursus pelajar dibina berdasarkan irama "1 hari di sekolah, empat hari di sebuah syarikat," yang membolehkannya memperkaya kerjaya akademiknya dengan pengalaman profesional yang luar biasa.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • MBA dalam Pengurusan Jenama Mewah
    • Montreux, Switzerland