Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan
Marbella International University Centre

MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Marbella, Sepanyol

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24,000 / per year

Di kampus

pengenalan

MBA telah direka untuk menyokong perkembangan kerjaya anda, menyediakan anda untuk menjalankan peranan pengurusan dengan jayanya atau untuk membina perniagaan anda sendiri. Anda akan belajar dengan kohort profesional berpengalaman yang diambil daripada pelbagai industri, membina rangkaian anda dan memberi anda cerapan tentang amalan terbaik.

Akibatnya, anda akan meneroka isu yang mempunyai kesan yang ketara dalam organisasi dengan bekerja dengan orang lain dan membina pengalaman individu peribadi serta membandingkan dan membezakan dengan pengalaman ahli kohort. Anda akan melaksanakan projek dan tugasan yang direka untuk membantu anda mengkritik dan menggunakan teori, alatan dan teknik yang anda pelajari yang dianugerahkan oleh University of West London.

Kebanyakan pembelajaran dibangunkan melalui penubuhan komuniti pembelajaran kolaboratif peserta program dan tutor dan anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti pembelajaran itu. Pemahaman anda dibangunkan di sekitar kemahiran utama, proses dan amalan perniagaan, kepimpinan dan pengurusan. Penyelesaian kepada masalah sebenar dicadangkan, dibincangkan dan dianalisis dalam komuniti pembelajaran dengan sokongan tutor dan rakan pelajar.

Anda akan membangunkan pemahaman kritikal tentang isu yang berkaitan dengan perniagaan dan pengurusan, dalam kedua-dua sektor swasta dan awam, yang akan meningkatkan keupayaan anda untuk memaksimumkan potensi individu dan organisasi. MBA menghimpunkan teori dan penyelidikan akademik kontemporari yang relevan dengan pemahaman praktikal tentang aktiviti dalam organisasi. Ini akan dibangunkan dengan membolehkan anda berkongsi pengetahuan, mengaitkan ini dengan teori yang dibangunkan daripada penyelidikan yang berkaitan, dan belajar melalui aplikasi praktikal.

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan