Keystone logo
Mississippi University for Women Program MBA dalam talian
Mississippi University for Women

Program MBA dalam talian

Columbus, Amerika Syarikat

3 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Ijazah 100% Master of Business Administration dalam talian W direka untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam perniagaan; namun, tidak terhad kepada dunia perniagaan. Ini adalah pilihan ijazah yang bermanfaat bagi profesional yang bekerja yang perlu mendapatkan pendidikan tambahan untuk mencapai tujuan pekerjaan mereka. Ini mempersiapkan pelajar untuk bekerja di pelbagai industri dan profesion.

Program ini mengajar pelajar untuk menjadi pemimpin perniagaan yang progresif yang dapat menganalisis keadaan dan membuat penyelesaian praktikal yang berkesan. Pemikiran kritikal, kemahiran analitik dan penyelesaian masalah ditekankan. MBA menyediakan pendidikan siswazah dalam amalan perniagaan asas, seperti perakaunan, kewangan, sistem maklumat pengurusan, pemasaran, dan pengurusan. Kurikulum teras yang komprehensif membina asas yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang apa pun, sementara elektif memberikan pandangan mengenai bidang kepakaran khusus.

Kami menggalakkan pelajar dari semua latar belakang profesional dan mana-mana program sarjana untuk mendapatkan kemasukan ke program MBA The W. Tidak ada "pelajar yang ideal", kami percaya bahawa kerja keras dan dedikasi adalah kunci kejayaan, baik di dalam kelas dan di dewan. Pelajar MBA semasa bekerja di pelbagai industri, termasuk tenaga, perbankan, pemasaran, pendidikan tinggi, dan teknologi maklumat.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • MBA Paralel Global Manchester
    • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • Sarjana Pentadbiran Perniagaan
    • Suva, Fiji
  • Ijazah Sarjana dalam MBA Antarabangsa dari ESIC University [IMBA]
    • Madrid, Sepanyol