Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

pengenalan

MIBM telah menjadi peneraju tersendiri yang tidak dapat dipertikaikan dalam kursus Pengurusan Dalam Talian di seluruh India selama beberapa tahun menyampaikan pendidikan berkualiti dan memenuhi Piawaian Antarabangsa.

Kami di MIBM mempunyai senarai Program berkualiti yang menawarkan Program MBA dan Fast Track yang paling sesuai untuk Pelajar dan Profesional untuk membentuk kerjaya mereka mengikut trend global semasa. Kami percaya dengan kecemerlangan pendidikan yang diberikan agar pelajar kami mendahului saingan. Misi kami adalah untuk meningkatkan kedudukan semasa seorang Individu untuk dia mencapai matlamat mereka dengan sempurna.

MIBM menawarkan pelbagai Program MBA dalam talian yang terbiasa dengan persekitaran pasaran yang sentiasa berubah. Program ini paling sesuai untuk Pelajar & Profesional Bekerja memahami kekangan masa mereka. Kursus-kursus telah direka dan dibangunkan oleh pakar pendidikan terkemuka dari seluruh dunia. Pakar pendidikan kami telah mereka bentuk metodologi dan corak latihan terbaik pendidikan untuk mewujudkan profesional terkemuka industri. Fakulti pendidikan kami dinilai sebagai Industri terbaik dalam menyediakan pendidikan dalam talian.

Ciri-ciri Kampus

    Lokasi

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagascar

      Soalan