Keystone logo

Master Education International - Dubai / Sharjah

A logo

pengenalan

Sejak tahun 1995, Master Education International telah berkhidmat dengan institusi yang bergabung dan berkaitan di Timur Tengah, India, Timur Jauh, dan komuniti pelajar mereka secara besar-besaran, dengan menyediakan Pendidikan Tinggi UK, AS dan India. Program perdana adalah MBA dan BBA. MEI adalah rakan kongsi tiga badan pemberian UK; QUALIFI, BTEC Edexcel dan NCC Education dan universiti terkenal seperti University of Bolton, City Vision University USA dan Universiti Banasthali (Disenaraikan dan Disarankan oleh Kementerian Pendidikan, UAE). MEI juga merupakan pejabat luar kampus untuk program berasaskan Penyelidikan yang membawa kepada Ph.D

MASTER menyediakan Kualiti Pendidikan Tinggi dengan Kemampuan Mampu di UAE.

Master Education International telah menyampaikan pendidikan di bidang Pengurusan selama 24 tahun yang lalu, setelah memiliki pusat penghantaran di Dubai, Sharjah dan Abu Dhabi di UAE, dengan Ibu Pejabat Kumpulannya di India dan sekutunya di KSA dan Singapura. Kami menampung terutamanya kepada keperluan profesional yang bekerja dengan menjalankan kelas interaktif berasaskan Kenalan pada hari Jumaat dan / atau hari Sabtu. Kredit yang diperolehi di universiti lain boleh dipindahmilik, membolehkan anda menendang memulakan pendidikan tinggi anda.

Testimoni

"Sarjana membekalkan saya dengan pilihan universiti yang diiktiraf berbeza untuk program MBA yang memberikan pengetahuan mendalam untuk bersaing dalam dunia globalisasi ini. Program MBA memberikan nilai segera dengan meningkatkan kesedaran strategik saya. pilihan terbaik untuk saya, dan untuk kebanyakan orang. "
- Amin Kazi, Pengurus Eksekutif dan GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Saya telah berkhidmat dengan Masters sejak Julai 2011, saya telah membuat ijazah BBA dalam Pemasaran, saya telah menyaksikan fakulti yang hebat dan sangat berkelayakan, pada masa ini saya melengkapkan ijazah MBA dalam Pemasaran, saya gembira dengan Master." - Ala'aeddin MJ Tumalih, Associate Kanan, ACSS (Arab Bank Plc)

"Saya selalu berminat dengan MBA-HR dan bimbang tentang bagaimana untuk mengurus pengajian semasa bekerja, kerana saya memerlukan latihan dan kelas yang cukup selepas bekerja. Penyelesaiannya ialah Master Education International. MEI telah membantu saya memperbaiki secara profesional

Objektif kami

Untuk menyediakan pendidikan berkualiti khusus dan unggul sebagai persediaan untuk kedudukan profesional di dunia yang bergerak pantas hari ini di mana meritokrasi dan kelayakan adalah asas untuk kemajuan.

Untuk menyediakan peluang pendidikan pasca kepada pelanggan yang sudah terlibat dalam perniagaan, membolehkan mereka memenuhi objektif kerjaya mereka dengan meningkatkan kemahiran mereka tanpa mengganggu kerjaya mereka atau menjejaskan kualiti pendidikan.

Untuk menggunakan, jika perlu, amalan tradisional, teknik moden dan teknologi untuk kelebihan terbaik dalam penyampaian, untuk meningkatkan dan memperkayakan pencapaian pelanggan kami dalam matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Untuk bertahan dengan inovasi dan membangunkan kaedah dan teknologi baru untuk penyampaian bahan pendidikan dan komponen serta aspek pentadbiran Institut.

Bagi Penduduk UAE: DUBAI / SHARJAH - Pagi Jumaat (09:00 pagi - 12:30 petang)
ABU DHABI - Sabtu Petang (02.00 malam - 05:30 petang)

Lokasi

  • 117149 Dubai, Dubai

  • Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates, 61142-Sharjah, Sharjah

  • Abu Dhabi

Soalan