Keystone logo

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

A logo

pengenalan

Universiti Manchester adalah pengantar awal pendidikan transnasional dan kini mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam bidang ini. Selama bertahun-tahun, kami telah menjalin perkongsian global yang kukuh dengan syarikat korporat dan rakan pendidikan tinggi, dan kami telah menubuhkan 6 pusat global di 4 benua: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai, dan Singapura.

Tradisi kami berjaya dalam pembelajaran dan penyelidikan membentangkan lebih dari 180 tahun, merangkumi kelahiran komputer moden, pemisahan atom dan prinsip pengasas ekonomi moden. Banyak lagi inovasi yang mengubah dunia mempunyai akar di sini, di The University of Manchester. Peringkat ke-2 di UK dari segi 'Daya Penyelidikan' dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, kami menikmati reputasi global untuk penyelidikan perintis kami, yang meningkatkan pendekatan berasaskan masalah kami kepada pembelajaran siswazah.

Singapura, Pusat Asia Tenggara

Anak syarikat 100% yang dimiliki The University of Manchester, Pusat Asia Tenggara telah menubuhkan kehadirannya di Singapura sejak tahun 1992 dan menjalankan MBA global fleksibel untuk profesional dari latar belakang budaya dan profesional yang pelbagai. Ia kini menyokong hampir 300 pelajar dan telah menamatkan lebih daripada 1600 pelajar di rantau Asia Tenggara dan Oceania.

Para akademik antarabangsa kami mengendalikan pengajaran dunia di 6 pusat global kami. Banyak akademik kami dilengkapi dengan pengetahuan industri dan hubungan yang luas dengan orang awam, swasta termasuk organisasi sektor ketiga di seluruh dunia. Mereka membawa perdebatan, mempengaruhi pendapat dan dasar, dan mendorong perubahan.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapura 068898

No Pendaftaran CPE .: 201022477R
Tempoh: 28 September 2020 hingga 27 September 2024

Lokasi

  • 80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

Soalan