Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

pengenalan

Meneruskan pendidikan pada abad ke-21

Pada abad ke-21, yang dicirikan oleh pembangunan yang semakin pesat berkembang, pendidikan dan latihan lanjutan adalah aset yang berharga dan lebih penting daripada sebelumnya. Isu teknologi dan ekonomi yang kompleks serta tanggungjawab yang besar terhadap alam sekitar memberikan syarikat dan pengurus mereka dengan keputusan yang dibuat berdasarkan pengalaman, pengetahuan dan kecekapan. Oleh itu, pembelajaran sepanjang hayat dan kelayakan profesional selanjutnya adalah penting. Adalah menjadi tugas penyedia latihan untuk menyediakan infrastruktur untuk peluang latihan selanjutnya.

KMU Akademie & Management AG, yang diasaskan pada tahun 2006, menyedari tanggungjawab ini sejak awal. Bagaimanapun, dia juga menyedari bahawa pekerja yang ingin belajar sambilan menghadapi cabaran besar: mengimbangi kerja, keluarga dan pengajian. Dengan mengambil kira keperluan ini, mereka yang bertanggungjawab di KMU Akademie membangunkan konsep pembelajaran jarak jauh yang bebas daripada masa dan tempat. Sejak 2011, KMU Akademie , dengan kerjasama Universiti Middlesex, telah menawarkan kursus dalam talian sambilan yang memenuhi keperluan ini dengan tepat.

Sebagai tambahan kepada sistem akreditasi Middlesex University, program ijazah di Middlesex University telah berjaya diakreditasi oleh agensi akreditasi AQAS dengan kerjasama KMU Akademie & Management AG mengikut piawaian antarabangsa, European Standards and Guidelines (ESG).

Pilihan pertama untuk pengajian anda di samping pekerjaan anda

Kursus boleh disiapkan secara sambilan. Ini amat bermanfaat untuk eksekutif yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka tanpa melepaskan pekerjaan mereka. Kursus dalam talian di Middlesex University / KMU Akademie menyesuaikan diri secara fleksibel dengan keperluan pelajar. Anda belajar bila dan di mana anda mahu dan menyelesaikan pengajian anda mengikut kadar anda sendiri.

Manfaat anda sepintas lalu

Bersama kami anda berada di tangan yang terbaik

  • Pembelajaran yang fleksibel
  • Bahasa pengantar Jerman
  • Ijazah yang diiktiraf
  • Penjagaan diri

Pengajian dalam talian di Universiti Middlesex / KMU Akademie

Belajar bebas dari masa dan tempat

Pelajar yang menamatkan pengajian dalam talian mereka di KMU Akademie mendaftar sebagai pelajar di Middlesex University di London dan juga menerima ijazah mereka daripada mereka. KMU Akademie bertanggungjawab untuk pengendalian organisasi kursus. Semua dokumen, bahan pembelajaran dan kerja rumah tersedia untuk pelajar dalam bahasa Jerman pada bila-bila masa di platform dalam talian KMUnity. Di samping itu, KMU Akademie menjadi titik perhubungan pelajar dalam semua soalan berkaitan pengajian. Pensyarah, penasihat dan pekerja boleh melihat kembali pengalaman bertahun-tahun dan memastikan sokongan yang terbaik untuk pelajar.

Lokasi

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Soalan