Keystone logo

Kingston University Business School

A logo

pengenalan

Fakulti Sains Perniagaan dan Sosial menggabungkan Kingston Business School dan School of Law, Social and Behavioral Sciences. Bersama-sama mereka memupuk pemikiran kritis dan pendekatan penyelesaian masalah untuk belajar, dengan pandangan antarabangsa.

Semasa belajar di sini, anda dapat meneroka persoalan terbesar masyarakat dari pelbagai perspektif subjek. Anda boleh mendapatkan pandangan dari industri, sektor awam dan profesional perkhidmatan masyarakat, serta akademik aktif penyelidikan dengan bidang kepakaran yang pakar. Secara penting, ini membolehkan anda melibatkan diri dalam gambaran yang lebih besar dan lulus dengan kemahiran yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya yang mencabar.

Kingston Business School telah dianugerahkan akreditasi antarabangsa yang berprestij oleh AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) sebagai penghargaan atas kecemerlangan pendidikan perniagaan kami. Akreditasi ini telah diperoleh oleh hanya 5% sekolah perniagaan dunia. Banyak kursus juga diakreditasi dan diiktiraf oleh badan profesional, termasuk Persatuan MBA dan Chartered Institute of Marketing.

Pusat Pengajian Ilmu Hukum, Sosial dan Tingkah Laku menawarkan pelbagai kursus psikologi yang diakreditasi oleh British Psychological Society (BPS). Anda juga boleh memilih untuk belajar satu daripada hanya beberapa darjah di UK yang menawarkan kelayakan psikologi forensik pakar. Kursus politik dan hak asasi manusia kami diajar oleh pengamal antarabangsa termasuk bekas Pengarah Kempen Amnesty International UK dan Pengarah semasa Institut Hak Asasi Manusia Britain.

Kami terus menerus menginovasikan cara berfikir dan menyelesaikan masalah pelajar sains sains dan sosial, untuk memenuhi permintaan dunia kita yang cepat berubah. Belajarlah di sini dan jadilah bahagian dalam membentuk dunia ini.

Sekolah Perniagaan Kingston

Kami percaya bahawa kejayaan profesional dibentuk dengan mengasah dan mengembangkan kemampuan dan kemahiran peribadi, serta kerangka akademik pengetahuan untuk mendorong pembangunan dan mencapai kejayaan. Melalui kursus yang kaya dengan pekerjaan, terlibat dengan majikan dan penyelidikan, kami bekerja bersama pelajar untuk membantu mereka memenuhi matlamat peribadi dan cita-cita kerjaya; dan dikenali kerana pendekatan dan sikap mereka yang berbeza terhadap perniagaan.

Pentauliahan

Kingston Business School telah dianugerahkan akreditasi antarabangsa yang berprestij oleh AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Akreditasi ini diperoleh hanya oleh lima peratus sekolah perniagaan dunia dan menyedari kualiti dan standard pendidikan perniagaan kami yang tinggi.

Banyak kursus juga diakreditasi dan diiktiraf oleh badan profesional, termasuk Persatuan MBA (AMBA), Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan (EFMD) EPAS, Institut Pembangunan Profesional Berkanun (CIPD), Institut Pemasaran Berkanun (CIM) dan the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Mengapa memilih Kingston Business School?

Pelajar kami adalah pemimpin yang dicari dan berfokus pada masa depan yang secara aktif mencabar, mengubah, mencipta dan bekerjasama untuk menyumbang kepada masyarakat dan memberi kesan kepada ekonomi sebagai penggiat perniagaan dan pencipta pekerjaan.

Cabaran

Kami mendorong pelajar kami untuk mencabar persepsi dan perspektif. Kami bertujuan agar pelajar kami menganalisis, menyoal, mentafsir dan berinovasi secara aktif.

Ubah

Di Kingston Business School terus melihat ke depan untuk menafsirkan masa depan dan menyokong orang untuk menghadapi cabaran yang muncul. Kami memotivasi pelajar untuk menjadi penyelesai masalah dan pemengaruh, yang dapat memperoleh yang terbaik daripada diri mereka sendiri dan orang lain.

Buat

Oleh kerana kesan digitalisasi dan IT mempengaruhi persekitaran perniagaan dan perubahan terus mempengaruhi masa depan kita, kita mempersiapkan para pelajar untuk memupuk dan mengembangkan pemikiran untuk mengenal dan memanfaatkan peluang yang berpotensi.

Bekerjasama

Kami melengkapkan pelajar untuk mengembangkan keupayaan kreatif mereka dan sikap kolaboratif untuk berjaya dalam pasukan dan persekitaran pelbagai disiplin.

Sedia untuk Perniagaan: kursus kami

Kami merancang kursus kami bersama dengan organisasi teknologi, pembuatan, perkhidmatan dan kewangan terkemuka untuk memastikan mereka sesuai dengan isu, cabaran dan keperluan perniagaan masa kini. Anda memperoleh pemahaman, wawasan, kemahiran dan alat untuk peluang di dunia nyata semasa tamat pengajian.

Visi: Inovatif, keusahawanan dan perubahan hidup

Dikenali secara global untuk pendekatan inovatif dan keusahawanan dalam pendidikan dan penyelidikan mencipta dan merealisasikan peluang yang mengubah hidup.

Misi: Dipimpin oleh pengajaran berdasarkan penyelidikan

Untuk mewujudkan persekitaran terbaik bagi staf dan pelajar yang pelbagai dan inklusif, dipimpin oleh pembelajaran, keusahawanan, dan maklumat penyelidikan.

Nilai: Kecemerlangan pengalaman staf dan pelajar

Kecemerlangan: Kami menghargai kecemerlangan pengalaman, pembelajaran dan penyelidikan kakitangan dan pelajar.

Inovasi dan kreativiti: Kami menghargai inovasi, kreativiti dan pemikiran keusahawanan dalam penjanaan dan pelaksanaan idea.

Hormat: Kami menghargai kepelbagaian, kolegial, dan tanggungjawab.

Apa yang membezakan kita?

Kingston Business School mempunyai empat ciri khas yang menggabungkan untuk membezakannya daripada universiti lain:

Kebolehpasaran

Pelajar Kingston Business School mendapat permintaan tinggi di tempat kerja. Kesesuaian kursus kami, hubungan rapat kami dengan industri, keunggulan Perkhidmatan Kerjaya dan Kebolehkerjaan kami, acara rangkaian dengan pemimpin perniagaan dan penempatan kerja bermaksud pelajar kami berada dalam kedudukan yang baik untuk bekerja.

Keusahawanan

Pemikiran keusahawanan ada dalam DNA kita. Sama ada anda ingin menjadi sebahagian dari syarikat permulaan, atau memacu inovasi dalam organisasi, di Kingston Business School anda bergabung dengan sekolah perniagaan terkemuka untuk keusahawanan.

Kami dinilai sebagai institusi pendidikan tinggi UK paling berjaya untuk syarikat pemula siswazah (Tinjauan Interaksi Perniagaan dan Komuniti Pendidikan Tinggi 2020/21). QS TopMBA.com menilai kami nombor satu di dunia untuk permulaan graduan MBA.

Dari Kingston Business Incubator kami hingga kerja kami dengan skema Anugerah Piagam Perniagaan Kecil, di Kingston Business School kami adalah peneraju dalam memupuk dan mengembangkan pemikiran yang inovatif. Kami juga merupakan rumah kepada Pusat Penyelidikan Perniagaan Kecil yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Kedudukan, pentauliahan dan keahlian antarabangsa

Kingston Business School adalah salah satu dari hanya 5 peratus sekolah perniagaan dunia yang mempunyai akreditasi dari AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Kami mengadakan akreditasi dari sebilangan persatuan akreditasi sekolah perniagaan terbesar dan paling berpengaruh.

Kemudahan

Sekolah Perniagaan bernilai £ 26 juta yang dirancang khas kami dirancang dan dibina dengan mempertimbangkan kelestarian untuk mencerminkan komitmen kami untuk memberi inspirasi, mendidik dan mengembangkan pelajar yang akan mengambil pengalaman mereka mengenai tingkah laku lestari ke dalam pekerjaan dan kerjaya masa depan mereka.

Kami mempunyai kemudahan pembelajaran canggih di mana anda dapat mempraktikkan teori. Bilik perdagangan Bloomberg yang canggih kami adalah bilik perdagangan simulasi untuk pemodal yang bercita-cita tinggi. Kingston Business Incubator baru kami adalah bilik khusus untuk pelajar yang mengusahakan idea perniagaan.

Kajian anda disokong oleh alat pembelajaran dalam talian seperti intranet pelajar dan Canvas. Dan kampus kami terletak 30 minit dari pusat bandar London, memberikan anda akses ke hab kewangan dan perniagaan terkemuka di dunia, semuanya berpusat di tempat paling selamat dan paling bahagia di ibu kota.

Fortnight Antarabangsa

Semua pelajar MBA Kingston berkumpul untuk Dua Minggu Antarabangsa tahunan kami. Berlangsung di kampus, semasa Dua Malam Antarabangsa anda akan belajar dan bersosial dengan pelajar MBA dan MBA Eksekutif yang berpangkalan di kedua-dua lokasi Kingston dan Moscow kami. Membina pengetahuan yang anda perolehi setakat ini dalam kursus anda, anda akan melibatkan diri dalam pilihan modul elektif pakar anda dan mendengar daripada penceramah jemputan yang memberi inspirasi. Para hadirin terdahulu juga berpeluang mengambil bahagian dalam lawatan syarikat yang menarik.

Kemudahan kami

Pelajar kami mendapat manfaat daripada beberapa kemudahan terbaik di negara ini, termasuk:

  • Bilik perdagangan Bloomberg, memberikan anda rasa bekerja di lantai perdagangan sebenar (Kingston adalah salah satu daripada hanya beberapa universiti yang menawarkan ini);
  • Suite dan ruang kerja khusus, kemudahan IT dan kawasan sosial untuk pelajar pascasiswazah kami;
  • Hab penyelidikan perniagaan, termasuk Pusat Penyelidikan Perniagaan Kecil kami;
  • The Kingston Business Incubator, ruang inkubator perniagaan, dengan kemudahan untuk membantu anda memulakan perniagaan anda sendiri;
  • Pusat sumber pembelajaran, dibuka 24 jam sehari selama jangka waktu, dengan akses ke perpustakaan, ruang belajar dan kemudahan komputer; dan teks utama, berkala dan pakej pembelajaran komputer, dapat diakses dari lebih daripada 200 stesen kerja rangkaian.

Kampus Kingston Hill terletak di Kingston Upon Thames, terpilih sebagai pinggir bandar paling selamat di London dan tempat tinggal paling bahagia. Central London berjarak 30 minit dari Kingston Upon Thames, yang menawarkan para pelajar akses kepada semangat, dinamisme dan kepelbagaian budaya di salah satu ibu kota perniagaan terkemuka di dunia.

Lokasi

  • Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

  • строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034, 119034, Moscow

Soalan