Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

pengenalan

Kelley School menawarkan pendidikan perniagaan peringkat teratas yang difokuskan untuk membimbing anda ke arah kejayaan sebenar anda. Di Kelley School of Business, kami berusaha mewujudkan momentum kerjaya. Pelajar kami mempunyai bakat untuk berjaya, kerendahan hati untuk berkembang dan ketabahan untuk bertahan. Semangat itu - digabungkan dengan pendidikan yang hanya dapat diberikan oleh Sekolah Kelley elit - menghasilkan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran baru, untuk membuat perubahan positif dan dapat memberi sumbangan kepada organisasi mereka dari hari pertama. Kami mempunyai asas dalam kursus perniagaan pertama yang ditawarkan di Indiana College di Bloomington pada tahun 1830. Indiana College berkembang menjadi Universiti Indiana, dan Sekolah Perdagangan dan Kewangan, yang ditubuhkan pada tahun 1920, menjadi Kelley School of Business. Kami telah menawarkan kursus perniagaan di kampus Indianapolis kami sejak tahun 1916, menerapkan pendidikan eksekutif pada tahun 1952 dan memajukan pendidikan perniagaan pada skala global. Garis masa kami mempamerkan kecemerlangan perniagaan lebih dari 100 tahun. Perekrut memberitahu kami bahawa mereka mencari pelajar dan siswazah kami untuk sikap positif, rajin dan keyakinan mereka yang berasal dari dunia nyata, pendidikan yang dapat diterapkan fakulti kami di setiap peringkat ijazah. Anggota fakulti kami menuntut dan mendapatkan, yang terbaik daripada pelajar kami. Pelajar Kelley belajar bagaimana mendorong keputusan. Kualiti ini tercermin dalam kadar tawaran pekerjaan pelajar kami yang luar biasa, reputasi perkhidmatan kerjaya dan kedudukan global kami sebagai sekolah perniagaan teratas.

about kelley
banner

Pergi dari masa ke momentum

Ada saat-saat penting dalam hidup. Ia berlaku di mana sahaja, bila-bila masa. Kilauan inspirasi untuk perniagaan baru, pengenalan kepada mentor, mendapatkan pekerjaan besar - mereka adalah momen penting yang menentukan anda. Dan tanpa latihan dan sokongan yang sewajarnya, itu sahaja: momen tunggal yang berakhir ketika mereka berakhir. Dengan Kelley, saat-saat ini meletup menjadi reaksi berantai peluang. Anda tidak hanya bersedia untuk mereka; anda dapat menavigasi mereka untuk membimbing diri ke arah kejayaan sebenar anda sendiri.

banner

Misi

Misi Kelley School of Business adalah untuk mengubah kehidupan pelajar, organisasi, dan masyarakat melalui pendidikan dan penyelidikan pengurusan. Tujuan kami adalah untuk menghasilkan: a) pelajar yang merupakan warganegara dunia yang mempunyai kesan positif terhadap organisasi mereka dan masyarakat di mana mereka tinggal, dan b) penyelidikan yang memajukan teori dan praktik. Kami menekankan pendekatan kolaboratif yang mendorong terciptanya perkongsian nilai tambah di kalangan fakulti, pelajar, alumni, universiti dan unit akademik lain di IU, dan dengan organisasi swasta dan bukan keuntungan. Di Kelley School, kami berkomitmen untuk mempertahankan sistem nilai berdasarkan:

 • Kelakuan dan integriti yang beretika
 • Kecemerlangan, profesionalisme, dan kebanggaan dalam semua yang kita lakukan
 • Inisiatif peribadi dan tanggungjawab individu
 • Penglibatan penuh semua tenaga pengajar dan kakitangan kami dalam meneruskan misi sekolah
 • Inovasi berterusan dalam program dan biasiswa kami
 • Semangat kolaborasi, kesopanan, rasa hormat dan tingkah laku kolegial dalam semua konteks
 • Komunikasi terbuka dan terus terang
 • Kepelbagaian dan keterangkuman dan
 • Pengiktirafan yang adil dan saksama untuk prestasi

Ketahui lebih lanjut mengenai: Kelley / Manchester Global MBA

Lokasi

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Soalan