Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

pengenalan

Apa yang IU lakukan secara berbeza?

Dengan lebih 100,000 pelajar dari lebih 153 negara , IU International University of Applied Sciences ialah universiti terbesar di Jerman. Mereka menawarkan program Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan MBA yang diiktiraf negeri dan berkualiti tinggi yang diajar dalam bahasa Inggeris – dengan pendekatan baharu.

Program di kampus IU di Berlin dan Bad Honnef menyediakan pengalaman belajar yang berstruktur lagi fleksibel supaya anda boleh mengimbangi pengajian, kerja dan kehidupan peribadi di Jerman. Dengan jadual yang menggabungkan tutorial secara peribadi dan pembelajaran kendiri dalam talian, anda boleh melibatkan diri di negara asing sambil membina rangkaian sosial dan profesional anda.

Di setiap kampus IU di Berlin dan Bad Honnef, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti yang benar-benar bertenaga dan antarabangsa. Kemudahan kampus moden, persekitaran pembelajaran yang menyokong dan aktiviti kampus yang menyeronokkan membolehkan anda mengalami sepenuhnya kehidupan pelajar di Jerman sambil bekerja keras untuk mencapai matlamat anda.

Pada hari di luar kampus, anda juga boleh menyesuaikan pembelajaran anda terima kasih kepada platform digital bersepadu sepenuhnya IU dan alatan pembelajaran inovatif yang menggabungkan teknologi AI seperti ChatGPT dan Syntea . Selepas menamatkan pengajian anda, anda juga akan layak mendapat visa selepas belajar 18 bulan untuk memulakan kerjaya di Jerman.

Ketahui lebih lanjut tentang IU.

Sokongan Permohonan Visa

Jangan bimbang tentang mendapatkan visa untuk Jerman: kami telah mendapat perhatiannya.

Terima kasih kepada rakan kongsi sokongan visa kami, anda akan mendapatkan bantuan sepanjang proses permohonan, percuma .

Berjaya di peringkat global bersama IU

Dengan IU, anda boleh membuka pintu kepada peluang kerjaya di seluruh dunia . Program mereka yang diiktiraf oleh kerajaan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan yang berkaitan dengan industri dan kemahiran dalam permintaan supaya anda boleh menonjol dalam pasaran kerja global. Belajar di IU juga memberi anda akses kepada perkhidmatan dan acara kerjaya dalam talian eksklusif mereka dan menghubungkan anda dengan rangkaian global rakan kongsi akademik mereka supaya anda boleh belajar di AS, Kanada atau Australia.

Kenapa IU?

 • Pembelajaran gabungan: Hadiri tutorial di kampus hanya 2-3 kali seminggu.
 • Fleksibel: Belajar dalam talian mengikut jadual anda sendiri untuk sepanjang minggu.
 • Terokai pilihan belajar kerja di Jerman: sehingga 20 jam seminggu semasa belajar
 • Berorientasikan kerjaya: IU menyediakan program ijazah khusus dalam bidang permintaan tinggi.
 • Kursus: menggabungkan teori dan aplikasi praktikal melalui kajian kes kehidupan sebenar.
 • Mulakan kerjaya anda di Jerman: selepas tamat pengajian dengan visa pasca pengajian 18 bulan.
 • Semua program diakreditasi: mengikut piawaian pendidikan Jerman dan EU.
 • Ijazah IU diiktiraf di peringkat antarabangsa dan boleh ditukar kepada setara di luar negara untuk bekerja atau melanjutkan pelajaran.
 • Diiktiraf oleh WES Canada & AS dan ahli Persatuan Universiti India (AIU).

misi IU

Apa yang mendorong IU, ialah apa yang mendorong anda: IU mereka bentuk programnya sefleksibel dan seinovatif mungkin— tanpa mengorbankan kualiti. Mereka menyampaikan kepakaran pakar dan bahan pembelajaran yang inovatif serta memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan nasihat profesional. Program IU menyampaikan pengetahuan khusus subjek dan kemahiran insaniah dengan pendekatan berorientasikan masa depan dan alatan digital untuk menyediakan graduan untuk dunia perniagaan antarabangsa.

Lokasi

 • Bad Honnef

  Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

  • Berlin

   Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

   • Berlin

    Berlin, Jerman

    Soalan