Keystone logo
Institut Francais de la Mode pengurusan fesyen global mba eksekutif
Institut Francais de la Mode

pengurusan fesyen global mba eksekutif

Request duration

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Satu program sambilan antarabangsa

Pengurusan Fashion Global ialah kursus separuh masa dan satu-satunya MBA Eksekutif dalam fesyen dan pengurusan reka bentuk yang membolehkan peserta untuk meneruskan kerjaya mereka.

Kursus ini dianjurkan dengan kerjasama antara Institut Français de la Mode, Institut Teknologi Fesyen di New York dan Hong Kong Polytechnic University di Hong Kong. Dengan perspektif antarabangsa benar, ia menyediakan eksekutif berpotensi tinggi untuk tanggungjawab pengurusan peringkat tertinggi dalam fesyen dan industri kreatif amnya.

Ia menyediakan profesional muda dengan kemahiran utama sektor itu bagi membolehkan mereka untuk merancang dan menjalankan strategi jenama-jenama sedia ada atau untuk menubuhkan perniagaan mereka sendiri, sama mengukuhkan pengetahuan mereka tentang kod fesyen, mewah dan penciptaan dalam konteks antarabangsa.

Program ini disasarkan kepada eksekutif yang berpengalaman, bermotivasi tinggi untuk bekerja dalam fesyen dan reka bentuk industri, dengan atau tanpa pengalaman dalam sektor ini.

  • kelayakan ijazah: pengurusan, ekonomi, sains politik, undang-undang, kesenian, komunikasi, digunakan seni, kejuruteraan ...
  • ijazah empat tahun (kesetaraan profesional mungkin).
  • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional.
  • Bahasa Inggeris yang fasih.

Pengajaran dilaksanakan dalam tiga besar pusat fesyen dunia. Selain kursus di IFM di Paris, seminar intensif mengambil tempat di New York dan Hong Kong yang membolehkan peserta untuk membuat link pepejal dan istimewa dengan rangkaian antarabangsa fesyen dan reka bentuk profesional.

Mengenai Sekolah

Soalan