Keystone logo

Imperial School of Management

A logo

pengenalan

Program MBA Online Terakreditasi

Imperial School of Management (ISM) adalah rakan kongsi dengan universiti terkemuka dan sekolah terkenal B di seluruh dunia. ISM bertujuan menyediakan program yang berkualiti tinggi dan terakreditasi antarabangsa kepada pelajar di Timur Tengah dan Afrika.

Program-program ini disesuaikan untuk profesional yang bekerja menjadikan mereka program MBA yang berpatutan dan fleksibel dengan cara pembelajaran yang dicampur. Program MBA yang berpatutan kami tidak sekurang-kurangnya berkompromi dengan pendidikan dan kandungan yang berkualiti. Kaedah penyerahan ISM yang disediakan memberikan pilihan untuk belajar dalam talian, menjadikannya MBA Atas Talian Secara Bertauliah di UAE.

Program ini disampaikan melalui kursus dengan kandungan yang penting untuk perniagaan hari ini di peringkat antarabangsa. Kami mempunyai ahli fakulti yang sangat kompeten yang melibatkan pelajar dalam perbincangan, kajian kes, video, simulasi, dan pembentangan yang dilakukan secara individu atau dalam kumpulan. Bantuan masa nyata disediakan bagi pelajar untuk membantu mereka menyelesaikan kursus mereka tepat pada waktunya. Tempoh program kami adalah 12 bulan menjadikannya MBA Satu Tahun Itali terkemuka di UAE. Program kami telah diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Itali, oleh itu program MBA yang diluluskan oleh kerajaan yang berkualiti tinggi.

Sekolah ini juga yakin dengan kemahiran rangkaian dan bertukar idea tentang individu yang berfikiran sama. ISM menawarkan peluang kepada pelajar dan alumni untuk berinteraksi dengan pemimpin industri semasa seminar dan persidangan. Objektif utama sekolah ini adalah membina komuniti profesional dan usahawan berprestasi tinggi. Masyarakat ini menetapkan keutamaan dan memotivasi generasi akan datang untuk menjadi masyarakat holistik. ISM didaftarkan dan dilesenkan oleh Kerajaan Sharjah, UAE, dengan lesen tidak ada 1701124 dan diperbadankan sebagai syarikat liabiliti terhad.

Lokasi

  • United Arab Emirates Online

  • Sharjah, 85532, Sharjah

Soalan