Keystone logo
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

pengenalan

Kami memberi inspirasi kepada minda yang cemerlang

Sebagai sebahagian daripada Imperial College London, peneraju global dalam sains dan teknologi, kami memacu perniagaan global dan transformasi sosial melalui gabungan perniagaan, teknologi dan minda keusahawanan.

Kami menggabungkan pemikiran dan wawasan inovatif dengan teknologi baharu untuk membangunkan penyelesaian kepada isu dunia sebenar, memberi manfaat kepada perniagaan dan meningkatkan masyarakat.

Penyelidik terkemuka dunia kami merintis penyelesaian praktikal dan kecemerlangan penyelidikan mereka memaklumkan program pascasiswazah dan Pendidikan Eksekutif kami. Kepimpinan pemikiran kami dicari oleh kerajaan, pembuat dasar dan pemimpin perniagaan global, yang sering bekerjasama dengan kami dalam projek penyelidikan.

Kami menarik minda yang bernas dan menyediakan persekitaran untuk memupuk pemikiran inovatif dan keusahawanan, menghasilkan idea-idea baru yang membuka peluang perniagaan.

Perkhidmatan pengembangan profesional seumur hidup dan rangkaian alumni global kami memastikan graduan kami mempunyai kerjaya yang panjang dan berjaya di pelbagai industri di seluruh dunia.

Kami mengilhami minda yang cemerlang untuk menjadi pemimpin perniagaan dan masyarakat di masa depan.

Visi kami

Untuk menguntungkan perniagaan dan meningkatkan masyarakat melalui kekuatan pemikiran inovatif.

Misi kita

Kami mengilhami minda yang cemerlang untuk menjadi pemimpin perniagaan dan masyarakat di masa depan. Kami mendorong transformasi perniagaan dan sosial global melalui gabungan perniagaan, teknologi dan pemikiran keusahawanan.

Imperial bermaksud Perniagaan Pintar

Pentauliahan

Imperial College Business School adalah antara hanya satu peratus daripada sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diakreditasi oleh tiga persatuan akreditasi sekolah perniagaan terbesar dan paling berpengaruh: AACSB, AMBA dan EQUIS. Kami juga merupakan salah satu sekolah perniagaan pertama yang menerima anugerah Gangsa Athena SWAN peringkat jabatan daripada Unit Cabaran Kesaksamaan, sebagai mengiktiraf komitmen kami untuk menangani ketidaksamaan jantina dalam pendidikan tinggi.

Anugerah

  • Universiti Tahunan dan Universiti Tahunan untuk Pengalaman Pelajar oleh The Times dan Panduan Universiti Good Sunday Times 2022
  • Disenarai pendek untuk Business School of the Year di Times Higher Education Awards 2021

Penarafan

Lokasi

  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Soalan