Keystone logo
IFM Business School - Geneva Switzerland MBA dalam Pemasaran Antarabangsa (3 akreditasi) - BARU!
IFM Business School - Geneva Switzerland

MBA dalam Pemasaran Antarabangsa (3 akreditasi) - BARU!

Geneva, Switzerland

9 Months

Inggeris

Sepenuh masa

16 Jul 2024

Oct 2024

CHF 35,300 / per year

Di kampus

pengenalan

Program cemerlang ini menyediakan dan melengkapkan anda untuk menangani cabaran pemasaran global seperti teknologi, trend baru muncul dan kemampanan. Anda akan memahami peranan penting pemasaran dalam organisasi melalui mengkaji amalan terbaik, analisis produk dan jenama serta tingkah laku pengguna.
Ijazah ini meletakkan anda dalam struktur organisasi dan amalan pemasaran dalam konteks global. Anda akan memperhalusi kemahiran dalam analisis, perundingan, kepimpinan, strategi, dan memupuk minda yang inovatif. Anda akan belajar menilai pasaran dan pesaing, mengurus projek, dan merangka komunikasi dan strategi yang inovatif untuk mendapatkan kelebihan daya saing perniagaan.
Pengkhususan ini menyediakan graduan untuk pelbagai peranan pemasaran yang menonjol dalam pelbagai sektor, termasuk pengurusan produk, pengiklanan, komunikasi, pengurusan jenama, jualan dan pemasaran antarabangsa.
Kebolehkerjaan: Anda akan melibatkan diri dalam senario perniagaan dunia sebenar menggunakan kajian kes, kerja berpasukan, perbincangan yang menarik, projek praktikal dan simulasi perniagaan yang realistik.

KENAPA MEMILIH MBA IFM

• Kurikulum kami, khusus untuk kecemerlangan dan dikemas kini secara berkala, direka untuk mencipta peluang dan memastikan impak kerjaya yang ketara.

• Dapatkan MBA bertauliah, berkedudukan tinggi dalam tempoh yang singkat, ditambah dengan pengalaman transformatif yang luar biasa.

• Maksimumkan pelaburan anda berpunca daripada kualiti kandungan kursus, pilihan elektif yang pelbagai, tempoh optimum dan fleksibiliti program.

• Asah kemahiran penting dan belajar untuk membentangkan kecekapan dan pencapaian anda secara menarik kepada bakal majikan.

• Alami pertumbuhan peribadi, kepuasan yang luar biasa, dan dapatkan kelayakan yang mengubah hidup yang mempercepatkan kerjaya anda.

• Manfaat daripada kelas petang, menawarkan keseimbangan yang harmoni antara pengajian, kehidupan peribadi, latihan atau kerja sambilan.

• Jika perlu, kami boleh menyesuaikan jadual agar sejajar dengan kewajipan profesional dan keperluan akademik anda.

MENGENAI IFM BUSINESS SCHOOL, SWITZERLAND

IFM Business School ialah institusi swasta yang mendapat pengiktirafan tiga kali ganda, kedudukan teratas dan diiktiraf di peringkat antarabangsa. Mempunyai lebih 50 tahun pendidikan berkualiti Switzerland, IFM diraikan kerana pendidikan perniagaannya yang cemerlang dan inovatif melalui penarafan global. Terletak di pusat Geneva yang meriah, di Switzerland, kampus IFM berada di tengah-tengah perniagaan global.

Pendekatan pendidikan tersendiri IFM memberikan perspektif baharu, pandangan pengurusan moden, kemahiran penting, alatan praktikal dan keyakinan yang diperlukan untuk berjaya. Komitmen kami terhadap inovasi bersinar melalui gaya pengajaran praktikal kami yang dinamik. Dibangunkan oleh pakar kami dengan sumbangan daripada pemimpin perniagaan, kurikulum pemikiran ke hadapan kami melengkapkan anda untuk cabaran perniagaan hari ini, memupuk minda yang inovatif, mampan, digital dan keusahawanan untuk kecemerlangan kerjaya.

FAKTA & ANGKA

• Akreditasi: ACBSP, IACBE, EDUQUA
Kedudukan 1: berada di peringkat satu teratas untuk program MBA di Eropah dan di dunia > lagi
Kedudukan 2: menduduki tempat #3 di Switzerland dan #71 antara sekolah perniagaan terbaik di dunia dalam tinjauan CEOWORLD > lagi
• Ijazah diberikan: Sarjana Perniagaan Pentadbiran (dengan pengkhususan dalam Pemasaran Antarabangsa)

Tempoh: 1 tahun akademik (9 Bulan)
12 kursus: 10 kursus teras dan 2 elektif.
Jadual: Isn - Jum, bermula jam 2 petang
Kelas kecil: kelas kami purata 20 pelajar untuk mempromosikan pertukaran, interaksi kelas, kerja berpasukan .
Bahasa: diajar dalam bahasa Inggeris
• 2 pengambilan setahun pada bulan Mac dan Oktober

APA KAMI ALUMNI KAMI

“MBA IFM membolehkan saya mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memulakan kerjaya saya dengan yakin. Saya seronok bekerja dalam suasana yang hebat, sambil diawasi oleh profesional atasan yang mesra dan berfikiran terbuka. Saya amat berbangga dengan pengalaman saya sebagai pelajar IFM kerana latar belakang universiti yang kukuh ini membantu saya merealisasikan projek saya.”

Jon Malmezac, Jualan & Rakan Pelaksana, Sharp Focus, Inc., Los Angeles, Amerika Syarikat

"MBA IFM berorientasikan "realiti perniagaan". Ia membantu saya dalam tugas harian saya sebagai pengurus, seperti muhasabah dan kapasiti untuk mengambil langkah ke belakang, membolehkan kami memperoleh gambaran yang lebih besar tentang penyelesaian yang diperlukan oleh syarikat."

Yannick Theler, Ketua Pegawai Eksekutif, Savvy Gaming Studios, Arab Saudi

“Pengalaman saya di IFM sangat bermanfaat untuk saya. Ilmu yang saya perolehi di sana adalah teori dan praktikal, diajar oleh ahli akademik yang pakar dalam bidang mereka dan yang menyediakan saya dengan sempurna untuk dunia perniagaan.”

Nirosha Beck, Ketua Pemasaran & Komunikasi, Hab Kesan Geneva, Switzerland

SYARAT-SYARAT KEPENTINGAN

 • Borang permohonan yang lengkap.
 • Surat iringan 300-400 patah perkataan
 • Diploma Sarjana Resmi: Ijazah Sarjana atau setaraf
 • Salinan rasmi transkrip dan sijil akademik universiti anda (dalam bahasa Inggeris atau Perancis)
 • Resume / curriculum vitae terkini yang menunjukkan pengalaman kerja anda jika berkenaan
 • Untuk penutur bahasa Inggeris bukan asli, sediakan bukti penguasaan bahasa Inggeris anda (IELTS, TOEFL, Cambridge, dll.) *
 • Satu salinan halaman gambar pasport (ID) anda
 • Satu gambar berwarna bersaiz pasport terkini, format jpeg, diri anda untuk kad pengenalan pelajar.
 • Bayaran permohonan tidak dapat dikembalikan sebanyak CHF / EUR 150.-
 • lebih lagi

*Pengecualian daripada ujian bahasa Inggeris adalah mungkin jika anda telah belajar atau bekerja dalam bahasa Inggeris.

Mengenai Sekolah

Soalan