Keystone logo

GLC University

A logo

pengenalan

Tentang kita

Sejak penubuhan kami pada tahun 2000, kami telah menyampaikan pendidikan berkualiti tinggi yang terakreditasi dan diiktiraf di peringkat global serta berpatutan melalui struktur bayaran yang menarik.

Program ijazah nilai tambah kami memberikan individu yang mempunyai peluang yang sangat nyata untuk mencapai matlamat dan objektif kerjaya mereka.

Apa yang kita lakukan

Kami menawarkan kelas biasa, lima hari seminggu, sama seperti sesi pagi atau petang.

Lebih-lebih lagi, dengan kemajuan teknologi, kami dapat memenuhi keperluan para profesional kerja yang ditimpa masa dengan menyampaikan bahan kursus melalui platform pembelajaran dalam talian bersama dengan konsultasi yang telah dijadualkan.

Kami bekerjasama dengan Universiti Rakan kami di UK dan Malaysia. Menyampaikan kursus-kursus mereka dan menyediakan dan membantu pelajar-pelajar berdaftar kami untuk mencapai tahap didambakan dari Universiti Rakan kami.

UK tetap terkenal di dunia kerana kelayakan pendidikan tinggi mereka dan tumpuan kami adalah untuk menyampaikannya melalui kemudahan canggih kami di Dubai, membolehkan para profesional yang bekerja untuk mencapai ijazah MBA yang sangat diingini dalam masa 10 bulan.

Selain itu, program-program ini membantu pelajar-pelajar kita untuk mendapatkan mata berharga yang menambah nilai kepada kelayakan mereka atas permohonan mereka dengan Jabatan Imigresen dari pelbagai negara.Dylan Gillis / Unsplash

Institusi Rakan GLC

ATHE

Kami adalah pusat pembelajaran yang terakreditasi untuk ATHE dari UK untuk program Level 3, Aras 4, Aras 5 dan Aras 7 mereka. Kelayakan dari ATHE dikawal oleh OFQUAL.

Universiti Gloucestershire

Dianugerahi TEF Silver pada tahun 2017, Universiti menyampaikan pengajaran berkualiti tinggi, memastikan pembelajaran dan hasilnya konsisten untuk pelajarnya. Lebih-lebih lagi, mereka secara konsisten melampaui "keperluan kualiti negara yang ketat" untuk pendidikan tinggi di UK.

Universidad Azteca

Universidad Azteca adalah universiti swasta di Chalco, Mexico yang diiktiraf oleh Kesahan Rasmi Pejabat yang dianugerahkan oleh Setiausaha Persekutuan Pendidikan (RVOE) dan diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan Republik Persekutuan.

Apakah Ofqual?

Pejabat Kelayakan Kualifikasi dan Peperiksaan (Ofqual) adalah pengatur kelayakan, peperiksaan, dan penilaian di England dan pengatur kelayakan vokasional di Ireland Utara. Ia bertanggungjawab memastikan semua kelayakan dan penilaian memenuhi piawaian yang berkualiti tinggi dengan memantau organisasi pemberian, penilaian dan peperiksaan serta mengambil tindakan yang perlu untuk memastikan bahawa kelayakan memenuhi keperluan pelajar, institusi pengajian tinggi dan majikan. The Ofqual bertanggungjawab kepada Parlimen dan Perhimpunan Ireland Utara.

Apa itu ATHE?

Anugerah untuk Latihan dan Pendidikan Tinggi menyediakan pelbagai kelayakan, seperti pengurusan pentadbiran dan perniagaan untuk menamakan beberapa. Pelajar ATHE boleh mengurangkan jumlah masa dan wang yang mereka belanjakan untuk mencapai ijazah dengan lebih daripada separuh. Ini kerana ATHE mempunyai pengaturan istimewa dengan pelbagai universiti yang membolehkan pelajar belajar skop kajian sepanjang tahun untuk setiap peringkat yang mereka capai dengan ATHE.

ATHE dikawal oleh Ofqual (badan kawal selia di England) dan diluluskan oleh Lembaga Pembangunan Kemanusiaan Pengetahuan (KHDA). Ini membolehkan pelajar ke pelbagai universiti di UK dan mana-mana universiti di Dubai, UAE.

Siapa yang memenuhi keperluan GLC?

Kami menampung graduan sekolah muda yang ingin belajar di kampus sebagai pelajar sepenuh masa, lepasan sekolah atau putus sekolah, dan orang dewasa yang bekerja

Lokasi

  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Soalan