Keystone logo
GBSB Global Business School MBA dengan AI Track di Barcelona
GBSB Global Business School

MBA dengan AI Track di Barcelona

Barcelona, Sepanyol

15 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19,650 / per year *

Di kampus

* untuk satu tahun akademik

pengenalan

Program MBA di kampus di GBSB Global Business School di Barcelona ialah kursus revolusioner 15 bulan yang direka untuk individu bercita-cita tinggi yang bertujuan untuk memberi impak yang besar dalam dunia perniagaan. Ia sesuai untuk profesional yang ingin meningkatkan kemahiran kepimpinan, pemikiran keusahawanan, dan kebolehan penyelesaian masalah yang inovatif mereka. Program ini menyepadukan amalan mampan, perniagaan beretika, dan pandangan teknologi termaju untuk menyediakan pelajar menghadapi cabaran landskap perniagaan moden.

GBSB Global secara konsisten disenaraikan antara sekolah perniagaan terbaik di Eropah. Program MBA kami telah menerima pengiktirafan untuk kurikulumnya yang inovatif, fakulti yang luar biasa, dan hubungan industri yang kukuh. Kami diiktiraf oleh organisasi bereputasi seperti QS World University Rankings dan European Foundation for Management Development (EFMD).

Kurikulum Dikemas Kini untuk 2024: Program MBA kami telah dikemas kini secara menyeluruh untuk mencerminkan trend industri terkini dan permintaan pasaran. Kurikulum baharu termasuk kerja kursus yang canggih, teknologi pembelajaran yang dipertingkatkan dan peluang rangkaian yang diperluaskan.

Kurikulum

Kedudukan

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengapa belajar di GBSB Global Business School

Mengenai Sekolah

Soalan