Keystone logo
Exeed College MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain

Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32,000 / per course

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Profesional Kesihatan dan Keselamatan bertanggungjawab untuk menyelaras, menyokong dan menasihati organisasi mengenai semua aspek kesihatan dan keselamatan. Pengurus kesihatan dan keselamatan perlu mewujudkan, mengurus dan memantau piawaian, proses, komunikasi, latihan dan sistem serta memastikan semua tanggungjawab kesihatan dan keselamatan. Profesional kesihatan dan keselamatan juga bertanggungjawab untuk memastikan semua polisi, prosedur, peraturan dan peraturan kesihatan & keselamatan dipatuhi dan disemak, dikemas kini dan dimaklumkan secara berkala.

MBA dalam talian satu tahun dalam Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan ialah program komprehensif yang direka untuk profesional kesihatan dan keselamatan yang menantikan kerjaya yang hebat dalam domain kesihatan dan keselamatan. Selepas tamat program, pelajar akan dianugerahkan diploma pasca siswazah dalam Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan daripada Kelayakan Antarabangsa Cambridge, UK dan MBA dalam Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan dari Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Pelajar yang mendaftar dengan MBA dalam Pengurusan Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan akan melaksanakan modul teras mengenai Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa, Pengurusan Perubahan Strategik, Pengurusan Strategik dan Kepimpinan, Keperluan Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan, Pengurusan Risiko Perusahaan dan Pengurusan Operasi pada bahagian pertama semasa dalam bahagian kedua pelajar akan mengambil modul Sosio – Ekonomi – Persekitaran Perundangan dan kerja tesis.

Mengenai UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, yang diasaskan pada tahun 1996, adalah salah satu universiti paling pesat berkembang yang diiktiraf sepenuhnya di rantau Eropah. Berpusat di Murcia, Sepanyol, dengan pusat pembelajaran di UAE, Indonesia dan Singapura, UCAM menawarkan lebih daripada 163 kursus, termasuk pentadbiran perniagaan, penjagaan kesihatan, sains komputer, pengurusan sukan dan kejuruteraan. Universiti ini mempunyai perkongsian strategik dengan lebih daripada 360 universiti antarabangsa, termasuk Universiti Stanford, Universiti Nasional Singapura dan Universiti Teknologi Nasional. UCAM juga merupakan ahli Erasmus Mundus dan Universia. Program E-MBA UCAM disenaraikan antara 10 teratas di rantau ini dan universiti itu kini mempunyai lebih 21000 pelajar aktif. UCAM mengiktiraf dan menganugerahkan program MBA dalam Pengurusan Am, MBA dalam Analitis Perniagaan, MBA dalam Operasi dan Pengurusan Projek, MBA dalam Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan, MBA dalam Perbankan dan Kewangan Global, MBA dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Agile, MBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan Global, MBA dalam Tenaga dan Kelestarian, MBA dalam Perakaunan dan Kewangan dan MBA dalam Pengurusan Pemasaran.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan