Keystone logo
Exeed College MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain

Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32,000 / per course

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Program Pengurusan Rantaian Bekalan Agile selama setahun, bertauliah sepenuhnya, dan diiktiraf di peringkat antarabangsa direka untuk profesional pengurusan progresif kerjaya. Kursus ini bertujuan untuk memberi pelajar gambaran menyeluruh dan orientasi dalam Pengeluaran & Pembuatan, Perancangan, Logistik dan Perolehan, Pengurusan Pengeluaran dan Perancangan Rantaian Bekalan dll.

Pengurusan rantaian bekalan tangkas mengutamakan kebolehsuaian. Ia adalah untuk mereka yang ingin cepat menyesuaikan diri dengan situasi yang berubah-ubah. Pengurusan rantaian bekalan yang tangkas berfungsi pada data masa nyata untuk dibandingkan dengan ramalan permintaan masa hadapan. Ramalan jangka pendek membantu kekal responsif, tetapi aspek utama rantaian bekalan tangkas ialah syarikat boleh bertindak balas terhadap permintaan. Oleh itu, ini adalah keperluan pada masa itu.

Pelajar yang mendaftar dengan Pengurusan Rantaian Bekalan Agile akan menjalankan modul teras mengenai Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa, Pengurusan Perubahan Strategik, Pengurusan Strategik dan Kepimpinan, Pengurusan Operasi, Rantaian Bekalan Strategik dan Pengurusan Logistik dan Reka Bentuk dan Pelaksanaan Sistem Rantaian Bekalan Agile pada bahagian pertama. manakala bahagian kedua pelajar akan mengambil modul Sosio – Ekonomi – Persekitaran Perundangan dan kerja tesis.

Selepas melengkapkan program dalam talian, pelajar akan dianugerahkan diploma pasca siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Agile dari Cambridge International Qualifications, UK dan MBA dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Agile dari Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Mengenai UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, yang diasaskan pada tahun 1996, adalah salah satu universiti paling pesat berkembang yang diiktiraf sepenuhnya di rantau Eropah. Berpusat di Murcia, Sepanyol, dengan pusat pembelajaran di UAE, Indonesia dan Singapura, UCAM menawarkan lebih daripada 163 kursus, termasuk pentadbiran perniagaan, penjagaan kesihatan, sains komputer, pengurusan sukan dan kejuruteraan. Universiti ini mempunyai perkongsian strategik dengan lebih daripada 360 universiti antarabangsa, termasuk Universiti Stanford, Universiti Nasional Singapura dan Universiti Teknologi Nasional. UCAM juga merupakan ahli Erasmus Mundus dan Universia. Program E-MBA UCAM disenaraikan antara 10 teratas di rantau ini dan universiti itu kini mempunyai lebih 21000 pelajar aktif. UCAM mengiktiraf dan menganugerahkan program MBA dalam Pengurusan Am, MBA dalam Analitis Perniagaan, MBA dalam Operasi dan Pengurusan Projek, MBA dalam Kepimpinan Kesihatan dan Keselamatan, MBA dalam Perbankan dan Kewangan Global, MBA dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Agile, MBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan Global, MBA dalam Tenaga dan Kelestarian, MBA dalam Perakaunan dan Kewangan dan MBA dalam Pengurusan Pemasaran.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan