Keystone logo
Exeed College MBA dalam Kepimpinan Eksekutif - Woolf, Malta
Exeed College

MBA dalam Kepimpinan Eksekutif - Woolf, Malta

14 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35,000 / per course

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

MBA dalam program Kepimpinan Eksekutif menawarkan kurikulum yang komprehensif untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam pengurusan strategik dan peranan kepimpinan eksekutif. Dengan tumpuan pada perspektif global, program ini mendalami bidang pengajian utama merentas sepuluh modul teras dan tiga modul pengkhususan — Pengurusan Strategik dan Kepimpinan, Pengurusan Perubahan Strategik dan Membangunkan Pengurusan Strategik dan Kemahiran Kepimpinan.

Sepanjang program ini, pelajar menggabungkan kajian teori, analisis kes praktikal, dan perbincangan interaktif. Kurikulum direka bentuk untuk meningkatkan pemikiran kritis, membuat keputusan dan kebolehan menyelesaikan masalah, membolehkan mereka cemerlang sebagai pemimpin yang berkesan dalam persekitaran perniagaan yang kompleks.

Dengan melengkapkan MBA dalam Kepimpinan Eksekutif, pelajar akan dilengkapi dengan pengetahuan, kemahiran dan minda strategik yang diperlukan untuk memacu kejayaan organisasi dan memimpin dengan yakin dalam landskap perniagaan global hari ini.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Mengenai Sekolah

Soalan