Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

pengenalan

Mengenai Exeed College

Exeed College , yang dibayangkan pada tahun 2016, ialah perusahaan berprestij Westford Education Group yang menyediakan program akademik dalam talian/sambilan bertaraf tinggi. Penyedia pengurusan pendidikan bertaraf dunia yang berpangkalan di UAE, Exeed College memudahkan program Kedoktoran dalam pentadbiran dan pendidikan perniagaan, program MBA khusus, program sarjana dalam pendidikan, dan pelbagai program kelayakan guru melalui kehadirannya yang meluas di GCC, Afrika, Asia, Selatan negara Timur dan Eropah. Program pendidikan luar biasa yang ditawarkan oleh universiti antarabangsa terkemuka dan organisasi penganugerahan membolehkan pelajar mencipta semula diri mereka dan cemerlang dalam bidang kepakaran mereka.

Untuk menawarkan ijazah bertaraf dunia, Exeed College telah mencapai kata yang tepat dengan universiti global peringkat teratas yang komited untuk menawarkan pengalaman pelajar yang luar biasa, pengajaran berkualiti tinggi, penyelidikan terobosan dan kerjasama yang meluas dengan organisasi terkemuka.

Universidad Católica de Murcia, Sepanyol, City University, Malaysia, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University di UK dan Acacia University di AS ialah universiti utama yang bekerjasama dengan Exeed College .

Seorang penyokong kuat untuk merapatkan jurang dalam menyampaikan pendidikan berkualiti kepada orang ramai melalui pendigitalan, Exeed memanfaatkan kuasa teknologi dan telah mencipta ekosistem digital melalui penyepaduan platform persekitaran pembelajaran maya (VLE) yang canggih, termasuk Sistem Pengurusan Pembelajaran (LMS) yang teguh mampu menyampaikan pengajaran segerak dan tak segerak. Menggunakan alat pedagogi yang paling moden, perisian kursus yang disusun sepenuhnya, dan perpustakaan dalam talian memastikan penyampaian ijazah akademik dan program profesional bertaraf dunia yang lancar kepada pelajar yang arif di seluruh dunia.

Sebagai fasilitator pendidikan eksekutif bertaraf dunia, latihan guru dan kelayakan, Exeed College telah menonjolkan fakulti antarabangsa yang dididik di universiti terkenal dengan pengalaman berdekad-dekad dalam industri dan akademik.

Exeed College memperjuangkan kemasukan, kesaksamaan dan kepelbagaian serta berbangga dengan demografi pelajar yang kaya dan pelbagai daripada hampir 50 kewarganegaraan dan lebih 10 sektor industri.

Misi

Misi kami adalah untuk menyampaikan program ijazah sarjana yang terkenal dan diiktiraf di peringkat global dalam domain perniagaan dan pengurusan serta kelayakan latihan guru untuk memperkasakan profesional bekerja abad ke-21 dengan pengetahuan yang luas untuk memenuhi keperluan akademik dan kemahiran yang boleh dipindah milik mereka. Platform yang kukuh untuk profesional yang bekerja untuk memperoleh pengetahuan, mendapatkan pandangan yang mendalam dan menguasai aplikasi pembelajaran tersebut di tempat kerja; kami menyumbang untuk membina organisasi yang hebat, komuniti yang mampan dan dengan itu sebuah negara progresif yang menjunjung etika dan integriti.

Visi

Exeed College menjangkakan untuk menjadi antara penyedia global terkemuka pendidikan tinggi yang diiktiraf dan diiktiraf, pendidikan eksekutif dan pendidikan berterusan kepada profesional dan pengamal yang bekerja untuk melengkapkan, memperkaya dan memperkasakan mereka untuk menjadi pakar dan pemimpin dalam domain amalan mereka.

Lokasi

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Arab Saudi

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapura

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, مليسيا

         Soalan