Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

pengenalan

Tentang Exeed College

Exeed College, yang dibayangkan pada tahun 2016, ialah perusahaan berprestij Westford Education Group yang menyediakan program akademik dalam talian/sambilan bertaraf tinggi. Penyedia pengurusan pendidikan bertaraf dunia yang berpangkalan di UAE, Exeed College memudahkan program Kedoktoran dalam pentadbiran dan pendidikan perniagaan, program MBA khusus, program sarjana dalam pendidikan dan pelbagai program kelayakan guru melalui kehadirannya yang meluas di GCC, Afrika, Asia, Negara-negara Tenggara dan Eropah. Program pendidikan luar biasa yang ditawarkan oleh universiti antarabangsa terkemuka dan organisasi penganugerahan membolehkan pelajar mencipta semula diri mereka dan cemerlang dalam bidang kepakaran mereka.

Untuk menawarkan ijazah bertaraf dunia, Exeed College telah mencapai kord yang tepat dengan universiti global peringkat teratas yang komited untuk menawarkan pengalaman pelajar yang luar biasa, pengajaran berkualiti tinggi, penyelidikan terobosan dan kerjasama yang meluas dengan organisasi terkemuka.

Universidad Católica de Murcia, Sepanyol, City University, Malaysia, Liverpool John Moores University, University of South Wales dan Plymouth Marjon University di UK, Acacia University dan Carolina University di AS ialah universiti utama yang bekerjasama dengan Exeed College .

Misi

Misi kami adalah untuk menyampaikan program ijazah sarjana yang terkenal dan diiktiraf di peringkat global dalam domain perniagaan dan pengurusan serta kelayakan latihan guru untuk memperkasakan profesional bekerja abad ke-21 dengan pengetahuan yang luas untuk memenuhi keperluan akademik dan kemahiran yang boleh dipindah milik mereka. Platform yang kukuh untuk profesional yang bekerja untuk memperoleh pengetahuan, mendapatkan pandangan yang mendalam dan menguasai aplikasi pembelajaran tersebut di tempat kerja; kami menyumbang untuk membina organisasi yang hebat, komuniti yang mampan dan dengan itu sebuah negara progresif yang menjunjung etika dan integriti.

Penglihatan

Exeed College menjangkakan untuk menjadi antara penyedia global terkemuka pendidikan tinggi yang diiktiraf dan bertauliah, pendidikan eksekutif dan pendidikan berterusan kepada profesional dan pengamal yang bekerja untuk melengkapkan, memperkaya dan memperkasakan mereka untuk menjadi pakar dan pemimpin dalam bidang amalan mereka.

Lokasi

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Arab Saudi

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapura

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, مليسيا

         Soalan