Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

pengenalan

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Benar-benar antarabangsa.

Dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa, kami mendidik pemimpin masa depan yang akan membentuk ekonomi dan masyarakat global kami secara bertanggungjawab. ESB Business School adalah sebahagian daripada Universiti Reutlingen yang dibiayai kerajaan dan telah menetapkan piawaian dalam pendidikan dan latihan pemimpin muda dalam pentadbiran perniagaan antarabangsa dan kejuruteraan perniagaan selama empat puluh tahun. Berhampiran dengan Stuttgart, ESB Business School terletak di rantau yang makmur yang menempatkan ramai pemain global contohnya, dalam kejuruteraan automotif atau mekanikal.

Kita hidup antarabangsa

Lebih 2,100 pelajar dari sekitar 70 negara tinggal dan belajar bersama di kampus kosmopolitan kami. Moto ESB kami "Benar-benar antarabangsa" juga mewakili pelbagai program ijazah dengan orientasi global, untuk latihan amali bersepadu pengajian dan semester di luar negara serta untuk rangkaian di seluruh dunia yang terdiri daripada lebih daripada 120 universiti rakan kongsi di 40 negara. Dengan pengalaman antarabangsa mereka, 60 pasukan profesor yang kuat dengan pengalaman praktikal serta ramai pensyarah dan kakitangan jemputan menambah kepelbagaian yang lebih besar kepada kampus universiti kami yang meriah.

Graduan ESB Business School sangat dicari oleh perekrut HR di dalam dan luar negara. Kedudukan universiti kebangsaan dan antarabangsa juga menilai konsep pengajaran ESB Business School sebagai sangat baik. Sejak 2019, ESB Business School juga telah diakreditasi oleh organisasi akreditasi terbesar dunia AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), dan oleh itu tergolong dalam liga utama sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Belajar dengan Semangat ESB!

Berbasikal untuk tujuan yang baik, menasihati syarikat atau melancong ke Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu di New York: Inisiatif pelajar di ESB Business School mempunyai banyak tawaran. Walaupun pelbagai: Kesemuanya merangkumi Semangat ESB, meningkatkan kemahiran ekstra-kurikulum yang penting – dan tidak perlu dikatakan bahawa ia sangat menyeronokkan!

Lokasi

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Soalan