Keystone logo
emTunis Business School EMBA dalam Perisikan Ekonomi : Akhbar, Media dan Diplomasi
emTunis Business School

EMBA dalam Perisikan Ekonomi : Akhbar, Media dan Diplomasi

Tunis, Tunisia

16 Months

Inggeris, Perancis, Avestan

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

diadun, Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) disesuaikan untuk pengurus, usahawan, dan perunding yang bertujuan untuk meningkatkan kerjaya mereka melalui latihan peringkat tinggi dan memperoleh Ijazah MBA dengan akreditasi antarabangsa.

Eksekutif kini dijangka menerajui transformasi yang memberi kesan untuk perniagaan yang bertanggungjawab dan masyarakat yang lebih baik. Memperkasakan anda untuk menyahut cabaran ini adalah matlamat trek Eksekutif.

  • Membangunkan dan menyatukan pemasaran pertumbuhan dan semangat pembangunan perniagaan dalam konteks pemula/PKS dan syarikat besar dalam pendekatan pemasaran yang inovatif
  • Membangunkan kecekapan anda untuk memainkan peranan utama dalam masa depan organisasi
  • Terokai kemungkinan baharu, cara berfikir baharu, mencipta dan berinovasi
  • Kembangkan impak anda dalam modul pertumbuhan profesional dan peribadi.

Perisikan ekonomi ialah set aktiviti terkoordinasi pengumpulan, pemprosesan, dan penyebaran maklumat yang berguna kepada pelaku ekonomi, dengan tujuan untuk mengeksploitasinya. Untuk ini ditambah tindakan pengaruh dan kemasyhuran serta yang berkaitan dengan perlindungan maklumat. Ia berbeza daripada pengintipan ekonomi dan/atau industri kerana ia diamalkan secara terbuka dan hanya menggunakan maklumat yang diperoleh melalui cara undang-undang.

Penerima manfaat Korporat dan Organisasi kepakaran Perisikan Ekonomi EMBA akan dapat mengesan ancaman dan peluang, menyelaraskan aktor dan aktiviti, melaksanakan strategi pengaruh dan menguasai teknik "peperangan maklumat", dan menguasai rangkaian maklumat.

Alasan untuk memilih emTunis Business School

Tangkas dan Fleksibel

Di kampus, dalam talian, bercampur atau modul mengikut modul. Semua program Eksekutif boleh dilaksanakan bergantung pada pilihan kita. emTunis memastikan bahawa anda telah memilih irama yang paling sesuai dengan kehidupan profesional anda. Seorang tutor, atas permintaan anda, boleh membantu anda membuat pilihan yang paling relevan supaya anda boleh terus memenuhi tanggungjawab profesional anda dan mendapat manfaat daripada pelajaran kami pada kadar yang sesuai.

Pakar Program Eksekutif

emTunis ialah sebuah institusi yang mengkhusus dalam latihan eksekutif. anda tidak akan pernah berkongsi pengajaran anda dengan pelajar. ketua jabatan kami banyak meluangkan masa untuk memperbaiki teknik andragogi yang digunakan dalam pengajaran kami. eksekutif pengajaran tidak ada kena mengena dengan mengajar anak muda. NB: Andragogi ialah sains pemahaman (teori) dan menyokong (amalan) pendidikan sepanjang hayat orang dewasa.

Berkesan & Cekap

Dengan hanya 60 hingga 64 hari yang diperlukan untuk meninggalkan tempat kerja dalam tempoh 16 bulan, bergantung pada pilihan anda untuk memulakan kampus, EMBA kami adalah salah satu laluan paling cekap ke ijazah perniagaan yang terbaik. Semua kakitangan profesional, ahli akademik dan jurulatih kami menyemak semula program setiap tahun untuk mengoptimumkannya dan menjadikannya lebih cekap.

Pelbagai budaya & pelbagai bahasa

Tunisia adalah negara Afrika, Mediterranean, dan Arab. Satu jam dari Eropah dan dengan sejarah percampuran etnik lebih daripada 3000 tahun, Tunisia sudah pasti tempat terbaik di dunia untuk mengajar kepelbagaian, keterangkuman dan toleransi. Program Eksekutif kami disediakan dalam 3 bahasa: Inggeris, Perancis dan Arab.

Akreditasi

emTunis Business School ialah sekolah latihan profesional dan eksekutif yang diiktiraf oleh negara Tunisia. Semua EDBA kami berlangsung dengan kerjasama sekolah perniagaan Perancis, yang memberikan akses kepada akreditasi oleh negara Perancis.

Dengan dua ijazah, seorang Tunisia dan seorang Perancis anda pasti bahawa kemahiran anda diiktiraf di hampir semua negara di dunia.

Kurikulum

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • EMBA Eksekutif Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Sains Ekonomi
  • EMBA Eksekutif Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Ekonomi Kejuruteraan