Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

pengenalan

emTunis Business School ialah sekolah pengurusan Afrika pertama yang didedikasikan untuk latihan eksekutif. terletak di Tunis, ibu negara TUNISIA, kami menawarkan eksekutif, program dengan nilai tambah yang sangat tinggi yang membolehkan mereka melebihi potensi mereka dan membantu perniagaan mengharungi cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya dan menempa laluan baharu.

Untuk mencapai objektif ini, kami menawarkan beberapa kaedah latihan: dalam talian, di tapak dengan satu siri kem latihan, gabungan dua,… anda akan mempunyai jadual secara sistematik dengan mengambil kira beban kerja yang anda ada dalam syarikat anda.

Tunisia adalah negara Afrika, Mediterranean, dan Arab. Satu jam dari Eropah dan dengan sejarah percampuran etnik lebih daripada 3000 tahun, Tunisia sudah pasti tempat terbaik di dunia untuk mengajar kepelbagaian, keterangkuman dan toleransi. emTunis Business School ialah satu-satunya Sekolah Perniagaan di dunia yang menyediakan program eksekutifnya dalam tiga bahasa: Inggeris, Perancis dan Arab.

Jika seperti kami, anda yakin dengan potensi peluang dan sinergi yang boleh wujud antara Afrika, Eropah dan Timur Tengah, maka emTunis ialah rakan kongsi terbaik anda untuk melengkapkan anda dan mengukuhkan kapasiti anda untuk menangkap peluang ini dengan lebih baik.

Lokasi

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Soalan