Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

pengenalan

Institut Pengurusan Eropah membayangkan sistem pembelajaran adaptif yang menggunakan dengan sempurna kemajuan teknologi abad ke-21 yang menyediakan akses kepada program pendidikan tinggi berkualiti yang diiktiraf oleh kerajaan yang fleksibel untuk profesional yang sibuk dan terbatas lokasi.

Kami adalah komuniti pembelajaran dan penyelidikan yang terdiri daripada profesional dan ahli akademik yang bertujuan untuk menyampaikan pengetahuan penting dan menerapkan kemahiran yang relevan kepada profesional di seluruh dunia, dengan tujuan meningkatkan peluang individu untuk berjaya dan mencari penyelesaian jangka pendek dan panjang untuk organisasi mereka . Memperoleh ijazah, diploma, sijil dan anugerah yang diiktiraf oleh kerajaan juga meningkatkan kelebihan daya saing kami dalam pasaran kerja.

Melalui program pendidikan tinggi yang disesuaikan, pelajar belajar untuk mengembangkan kemahiran mereka dan mengembangkan kecekapan mereka untuk menangani keperluan dan jangkaan yang sentiasa berubah dalam landskap korporat dan perniagaan moden.

Kami memberi tumpuan kepada meningkatkan kecekapan yang meliputi kemahiran akademik dan metodologi serta pembangunan sosial dan peribadi untuk meningkatkan daya saing dalam pasaran buruh semasa dan masa hadapan.

Dengan program bertauliah kerajaan EIM, para profesional boleh mengikuti diploma MBA, menjadi Doktor Falsafah, atau menjadi Doktor Pentadbiran Perniagaan melalui pendidikan dalam talian bersemuka daripada pasukan fakulti antarabangsa yang terdiri daripada profesor dan jurulatih dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman profesional. Kami menggunakan kaedah didaktik yang diperibadikan, berpusatkan pelajar dan sangat interaktif, menyepadukan teknologi dan teknik pembelajaran dalam talian untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar secara berterusan. Kami menjadikan memperoleh Ph.D., DBA atau ijazah lain lebih mudah dan boleh dilaksanakan untuk kebanyakan profesional yang bekerja.

Visi

Menyediakan akses kepada program pendidikan tinggi berkualiti yang diiktiraf oleh kerajaan yang fleksibel melalui platform pembelajaran dalam talian dan kaedah pembelajaran yang dipertingkatkan teknologi

Apakah pendekatan pembelajaran kita?

EIM menawarkan 100% persekitaran pembelajaran dalam talian dan menggunakan kaedah pembelajaran yang sangat interaktif berdasarkan kaedah pembelajaran tutorial Oxbridge.

EIM Akreditasi

Pihak Berkuasa Pendidikan Lanjutan dan Tinggi Malta (MFHEA) sedang melesenkan EIM dan begitu juga dengan semua programnya. Malta adalah sebahagian daripada Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA) dan Rangka Kerja Kelayakan Transnasional (Komanwel).

EIM Keahlian

Sebagai perikatan pendidikan perniagaan terbesar di dunia, AACSB International—The Association to Advance Collegiate Schools of Business menghubungkan para pendidik, pelajar dan perniagaan untuk mencapai matlamat bersama: untuk mencipta generasi pemimpin yang hebat. Sinonim dengan piawaian kecemerlangan tertinggi sejak 1916, AACSB menyediakan jaminan kualiti, risikan pendidikan perniagaan dan perkhidmatan pembangunan profesional kepada lebih 1,500 organisasi ahli dan lebih daripada 785 sekolah perniagaan bertauliah di seluruh dunia.

.

Kemasukan

Ijazah kedoktoran (DBA dan PhD dalam Pengurusan)

Calon yang ingin menyertai salah satu kursus ijazah kedoktoran kami dipilih berdasarkan kriteria berikut

 • MQF/EQF Tahap 7 kelayakan atau Ijazah Sarjana
 • MQF/EQF Tahap 6 kelayakan atau Ijazah Sarjana Muda (untuk PhD)
 • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional (untuk DBA)
 • Tahap mahir Bahasa Inggeris dalam memahami dan bertutur, membaca dan menulis
 • Kecekapan digital asas untuk bekerja dengan platform pembelajaran digital institusi
 • Motivasi peribadi yang sangat baik
 • Kerja berpasukan yang sangat baik
 • Pemohon yang tidak mematuhi syarat yang dinyatakan boleh meminta Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu

Ijazah lepasan ijazah (ijazah Sarjana, PGCerts, PGDipl)

Pelajar boleh mengambil bahagian dalam kursus ijazah Sarjana, Sijil Lepasan Ijazah dan Diploma serta kursus Anugerah kami berdasarkan kriteria berikut

 • Program ijazah sarjana muda kelayakan EQF Tahap 6
 • Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman profesional
 • Tahap mahir Bahasa Inggeris dalam memahami dan bertutur, membaca dan menulis
 • Kecekapan digital asas untuk bekerja dengan platform pembelajaran digital institusi
 • Motivasi peribadi yang sangat baik
 • Kerja berpasukan yang sangat baik
 • Pemohon yang tidak mematuhi keperluan yang dinyatakan boleh meminta EIM untuk Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu

 

Akreditasi

Akreditasi AACSB

Testimoni Pelajar

Lokasi

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Soalan