Keystone logo
EHL Hospitality Business School MBA dalam Perhotelan
EHL Hospitality Business School

MBA dalam Perhotelan

Lausanne, Switzerland

24 Months

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

diadun

pengenalan

Direka bentuk untuk menampung profesional hospitaliti yang sibuk, MBA kami dalam bidang hospitaliti dihantar 80% dalam talian. Bilik darjah dalam talian yang fleksibel membolehkan anda memperoleh MBA yang diiktiraf tanpa meninggalkan pekerjaan anda, sambil anda menggunakan strategi dan alatan baharu di tempat kerja.

Walaupun 80% daripada program ini dihantar dalam talian, baki 20% daripada program ini dihantar selama tiga minggu di EHL Campus Lausanne, yang membolehkan anda berkongsi idea dan rangkaian dengan rakan industri.

Kursus dalam talian:

Diajar oleh pakar industri, modul dalam talian program ini menyediakan pendidikan yang kukuh dalam Kewangan Hospitaliti, Pengurusan Hasil, Pembangunan Hotel dan Pengurusan Prestasi yang boleh anda gunakan serta-merta di tempat kerja.

Kursus di tapak:

Modul intensif di tapak memfokuskan pada amalan terbaik semasa dalam sektor perniagaan perhotelan dan perkhidmatan, dan rangkaian, memberi anda peluang untuk membangunkan hubungan industri anda dan berkongsi pandangan dengan ahli fakulti, pemimpin industri dan rakan sebaya.

Projek Capstone:

Dengan projek akhir, anda akan menyepadukan kemahiran dan pengetahuan baharu anda untuk menyelesaikan projek perniagaan gunaan menangani cabaran Pengurusan Hospitaliti sebenar, meliputi aspek strategik, kewangan dan operasi.

Fakta Utama

 • Diploma
  Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam Hospitaliti
 • Tempoh
  24 bulan
 • Masa Belajar Mingguan
  15 jam
 • Lokasi
  80% dalam talian, 20% di tapak
 • Termasuk
  Peluang rangkaian industri
 • Tarikh Mula
  Mac dan Ogos setiap tahun

Hasil Program

Kemasukan

Kurikulum

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Chat with students

Soalan