Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

pengenalan

Peningkatan globalisasi dan kemajuan teknologi telah mengubah cara kita berkomunikasi, bekerja, hidup dan belajar. Banyak perubahan telah mencirikan ekonomi dan masyarakat sepanjang tahun lalu, didorong oleh transformasi digital yang pesat dan mengganggu.

Untuk menerima evolusi digital dan menyesuaikan diri dengan gelombang gangguan teknologi yang berterusan, kita perlu mempunyai komitmen yang kuat terhadap perubahan berterusan, pendidikan dan pembangunan peribadi serta profesional.

Majukan pendidikan anda adalah kunci untuk menghadapi cabaran globalisasi, mendapatkan kemahiran untuk pekerjaan masa depan, dan menonjol dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.

Di Digital Age University kami mencipta peluang untuk pelajar dan profesional untuk mengembangkan kemahiran keusahawanan mereka, menemui kekuatan mereka dan belajar bagaimana untuk menghadapi cabaran baharu.

Melalui pelbagai program dalam talian, kami menyediakan pengetahuan dan pengalaman untuk mendapatkan perspektif pelbagai budaya tentang evolusi ekonomi dan digital, memberikan pelajar sokongan peribadi yang mereka perlukan untuk berjaya dan merealisasikan potensi penuh mereka.

Saya mengalu-alukan kedatangan anda di DAU dan mengucapkan selamat maju jaya dalam pengajian akademik, kehidupan peribadi dan kerjaya profesional masa depan anda.

Misi kita

Digital Age University ialah institusi terkemuka yang komited untuk mendidik pelajar dan profesional untuk membangun dan menggunakan pengetahuan untuk memberi impak dan memacu inovasi.

Kami adalah pakar dalam pendidikan dalam talian dan pengetahuan berasaskan digital dan kami menyediakan pelajar dan profesional kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam pasaran pekerjaan yang berkembang hari ini.

Misi kami adalah untuk mendidik generasi akan datang warga global, melalui program inovatif dan fleksibel yang direka untuk menyediakan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk membina kerjaya yang berjaya di peringkat antarabangsa.

Menyokong pemerolehan kecekapan utama digital dan menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran pasaran kerja global yang semakin berkembang.

Belajar, mempercepat dan bersedia untuk transformasi digital

Transformasi digital meningkatkan keberkesanan operasi dan prestasi perniagaan serta memerlukan profesional berkemahiran tinggi yang mampu memimpin peralihan kepada budaya digital dan infrastruktur teknologi. Melalui program induk dan eksekutif DAU, anda akan membangunkan penyelesaian masalah kreatif dan keupayaan untuk membuat sambungan merentas domain untuk memacu inovasi.

Pengalaman pembelajaran anda di DAU

Program Sarjana dan eksekutif kami direka untuk meningkatkan kebolehpasaran dan memenuhi keperluan pasaran global.

100% Dalam talian, diberi kuasa, diperibadikan dan terarah sendiri

Proses pembelajaran hyper-connected berdasarkan pengalaman, interaksi tidak formal dan sosial dengan guru dan profesional dari seluruh dunia.

Komuniti pelajar global, menawarkan set perspektif yang pelbagai untuk pemindahan pengetahuan dan rangkaian yang cekap.

Model kajian dalam talian yang interaktif, langsung dan menarik berdasarkan penggunaan alat pembelajaran lanjutan.

Biasiswa dan Pembiayaan

Program Biasiswa Zaman Digital:

Di Digital Age University kami mengutamakan pelajar, dan melalui program biasiswa kami, kami membenarkan orang berbakat dari negara berbeza mengakses program sarjana dalam talian kami, tanpa mengira keadaan kewangan dan latar belakang geografi dan budaya mereka. Semasa tahun akademik 2022 dan 2023, Universiti telah memperuntukkan lebih daripada 2 juta euro dalam bentuk biasiswa dan geran untuk menyokong pelajar dan profesional yang berkelayakan untuk mencapai impian dan objektif mereka serta mendapatkan kemahiran digital yang mereka perlukan untuk berdaya saing dalam pasaran kerja yang semakin berkembang hari ini.

Semua calon (tahun pertama, pemindahan, dan antarabangsa) layak memohon Biasiswa Berasaskan Merit 20% dan Biasiswa Global 30% khusus untuk pelajar dari Afrika, Asia, dan Timur Tengah. Untuk memohon program biasiswa, pelajar dikehendaki melengkapkan borang permohonan yang tersedia di: https://digitalageuniversity.com/admissions/ dan memuat naik dalam borang ijazah sarjana muda atau transkrip mereka, curriculum vitae, dan dokumen pengenalan diri yang sah . Biasiswa akan diberikan berdasarkan merit akademik dan pengalaman profesional pelajar dan negara asal mereka.

Semua pelajar yang memohon untuk program biasiswa akan dimaklumkan tentang keputusan penilaian oleh pejabat kemasukan melalui e-mel.

Lokasi

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Soalan