Keystone logo

Fondazione CUOA

A logo

pengenalan

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lebar Ya) Business School telah ditubuhkan pada tahun 1957

Di Itali, CUOA adalah salah satu sekolah perniagaan utama dan pusat yang aktif untuk pembangunan dan peningkatan kemahiran pengurusan dan keusahawanan sektor swasta dan awam.

Salah satu ciri yang paling ketara dari Pentadbiran Perniagaan Sekolah CUOA ialah sejarah panjang dan hubungan geografi yang mendalam, yang menyumbang kepada promosi usahawan dan pengarah yang cemerlang di timur laut Itali.

CUOA bukan sahaja berjaya dalam menyediakan kursus latihan antarabangsa (bekerjasama dengan rakan kongsi asing), tetapi juga bekerja dengan lebih dari 3,500 syarikat tempatan. Para pelajar yang mengambil bahagian dalam kursus ini datang dari 50 negara yang berbeza dan memimpin 15 projek pembangunan yang pelbagai di dunia.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan CUOA adalah pemimpin nasional dan antarabangsa dalam kursus korporat dan pengurusan. Kolej ini membantu pelajar dalam membangunkan keperluan dan kebolehan masing-masing.

CUOA memimpin organisasi individu, syarikat, swasta dan awam kepada model pengurusan korporat yang baru untuk mencapai matlamat korporat.

Sekolah ini menawarkan ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan, kursus eksekutif jangka pendek, dan kursus tersuai untuk memenuhi semua keperluan. Di Itali, jabatan perekrutan manusia setiap syarikat menganggap pelajar pengurusan perniagaan COUA sebagai pertimbangan kemasukan yang penting.

CUOA Business School adalah sebuah bangunan abad ke-18 yang megah di Villa Valmarana Morosini di Vicenza, di pinggir Itali. Bangunan bergaya Palladian abad ke-18 ini direka oleh arkitek Francesco Muttoni dan mempunyai semua kemudahan sekolah yang meliputi budaya sejarah dan aktiviti akademik.

Valmarana Morosini terletak bersebelahan dengan vila dan merupakan contoh konkrit sekolah perniagaan moden. Kawasan perumahan ini ditempatkan di sebuah gudang dan pondok di tengah-tengah vila awal dan mempunyai lebih dari 50 bilik dengan kemudahan perkhidmatan dan kemudahan lain.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lebar Ya) Business School telah ditubuhkan pada tahun 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Lokasi

  • CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi, 36077, Altavilla Vicentina

Soalan