Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

pengenalan

Tentang kita.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) adalah universiti nirlaba yang didedikasikan untuk membuat peluang pembelajaran seumur hidup diakses, mencabar, dan relevan dengan populasi pelajar yang pelbagai. Matlamatnya adalah untuk memudahkan akses pendidikan dan kecemerlangan akademik melalui pengurusan luar biasa operasi dan sumber universiti, sistem penyampaian yang inovatif dan perkhidmatan pelajar, dan program yang relevan yang berpusatkan pelajar, berorientasikan kejayaan, dan responsif kepada teknologi.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

Kakitangan CIAM , Fakulti, dan Graduan 2015

Ditubuhkan pada Drucker's Philosophies.

Menggunakan kebijaksanaan Peter F. Drucker untuk amalan pengurusan, CIAM melengkapi pemimpin dan pengurus dengan alat dan disiplin untuk membuat keputusan yang bertanggungjawab sosial, bermakna kepada persekitaran perniagaan yang berubah dengan memasukkan pembelajaran pengalaman dalam tetapan dalam talian dan bilik darjah. Lima prinsip pengurusan yang bermakna kepada Peter Drucker ialah:

  • Menetapkan ukuran prestasi
  • Memotivasi dan berkomunikasi
  • Menetapkan objektif
  • Menganjurkan
  • Membangunkan orang

Misi kita:

Membina dari kebijaksanaan Peter F. Drucker, kami menghasilkan pemimpin yang mempunyai pemahaman mendalam tentang tanggungjawab pengurusan mereka untuk mencapai kejayaan personal dan masyarakat. Kami melakukan ini dengan menyampaikan pembelajaran pengalaman dalam bilik darjah tradisional dan persekitaran maya.

Visi kami:

CIAM menghasilkan pemimpin yang bertanggungjawab, berorientasikan secara global dan tenggelam dalam amalan.

Nilai kami:

Nilai CIAM dan mempromosikan budaya menghormati etika, integriti, dan pemenuhan kewajipan kepada pengundi, pekerja, dan masyarakat kita. Nilai-nilai ini mengalir terus dari kebijaksanaan Peter Drucker.

Mesej Daripada Presiden:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) mempunyai satu matlamat: untuk memberikan anda peluang untuk mewujudkan masa depan anda sendiri dalam menetapkan pilihan anda. Untuk mencapai matlamat ini, kami telah membina kursus dan program kami di mana pengurus dan usahawan perlu tahu untuk berjaya dalam persekitaran yang mencabar dan kompetitif hari ini. Para pegawai eksekutif dan majikan masa depan hari ini memahami bahawa pekerja penting hari ini - yang Peter F. Drucker, Bapa Pengurusan Moden, dikenali sebagai "pekerja pengetahuan" - tidak boleh diuruskan, tetapi mesti diketuai. Selain itu, peranan kepimpinan ini hanya dapat dicapai oleh para pengurus yang bukan sahaja mempunyai MBA tetapi juga mempunyai perspektif yang berlabuh dalam pengalaman dan dalam pelbagai bidang. Apa yang telah anda pelajari dalam kehidupan dan di kolej, tidak kira apa pun utama anda, dan apa anda telah mendapat dari berinteraksi dengan orang lain pada masa lalu, adalah pintu peluang. MBA CIAM memberikan anda kunci untuk membuka pintu-pintu ini dengan membina pada persekitaran dunia peribadi anda. "

- Jennie Ta, MBA, Presiden CIAM

Datang Sertai Kami di CIAM !

Kami sangat gembira kerana anda berminat mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya. Pasukan Kemasukan hebat kami berada di sini untuk membantu anda meneroka pengalaman MBA yang kami tawarkan.

Jadi datanglah hai! Pasukan Kemasukan kami yang mesra bersedia membantu anda dengan keputusan MBA anda dan menunjukkan kepada anda nilai pengalaman CIAM .

Lokasi

  • California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Soalan