Keystone logo
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

pengenalan

Maklumat umum mengenai Fakulti

Bucharest Business School telah ditubuhkan pada tahun 2014 sebagai siswazah fakulti perniagaan Bucharest Akademi Pengajian ecnomic dan mempunyai dua program MBA utama: MBA Kanada Romania DAN Romania-Bahasa MBA (Bekas Inde). BBS bertanggungjawab projek Pendidikan Eksekutif, MBA Mini dan Keusahawanan Program Pembangunan daripada ASE Bucharest. dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman antarabangsa Pentadbiran Perniagaan fakulti kami adalah salah satu pemain utama di pasaran Romania MBA dengan Kira 4000+ graduan dalam syarikat utama. Untuk impactc antarabangsa yang luar biasa dan penglibatan Bucharest Business School telah dianugerahkan dengan anugerah "3 palmes" oleh EDuniversal pada 2014. Fakulti kami mempunyai kerjasama yang berkekalan dan bermakna yang panjang dengan uOttawa (Telfer Sekolah pengurusan) dan CNAM Paris.

guru Romania telah dilatih di universiti-universiti asing berprestij dan sentiasa memperbaiki kaedah pengajaran mereka yang menawarkan pelajar perkhidmatan pendidikan pada tahap akademik tertinggi.

Kerana kedua-dua program MBA kami, Romania-Kanada dan Romanian-Perancis (bekas Inde) telah dibangunkan dengan bantuan rakan-rakan antarabangsa, mereka sentiasa dikemaskini untuk menghormati piawaian dan spesifikasi program Kanada dan Perancis.

The kurikulum antarabangsa, pemilihan professor ketat dan penilaian, biografi baru-baru ini dan kaedah pengajaran yang moden adalah elemen penting dalam program diploma dua kami.

Ranking & Awards

Walaupun Bucharest Business School ditubuhkan pada 2014 sebagai Fakulti lepasan ijazah daripada Bucharest Universiti Pengajian Ekonomi 2 program MBA mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dan lebih 5,000 alumni.

Program Romania-Kanada MBA menawarkan satu bentuk diploma dua ASE Bucharest dan uOttawa (Telfer School of Management). Program ini adalah sama dengan yang Kanada dan setiap tahun silibus dikemaskini untuk meliputi mata pelajaran yang paling menarik untuk persekitaran perniagaan.

Program Romania-Bahasa MBA dibangunkan dengan CNAM Paris dan juga menawarkan diploma dua kali ganda daripada ASE dan pasangan Perancis. Program ini mempunyai klasik - bentuk kajian dan MBA hibrid baru diperkenalkan tertumpu kepada platform e-pembelajaran moden - dalam tindakan.

Rakan-rakan kami adalah AMBA (Persatuan MBA) bertauliah untuk program MBA dan menawarkan perkhidmatan yang paling tinggi kualiti pendidikan untuk Amerika Utara dan pendekatan Barat Eropah. Pada tahun 2014 Bucharest Business School menerima 3 Palmes anugerah Kecemerlangan dari edUniversal sebagai pengiktirafan untuk aktiviti antarabangsa, menjaga keperluan pelajar-pelajar kita dan kurikulum moden. Bucharest Business School adalah ahli CEEMAN (Eropah Tengah & Timur Pengurusan Pembangunan) dan, sejak beberapa tahun lalu, program-program yang sedang meraih sebagai program bahagian MBA terdapat di Romania. Kedua-dua program adalah diiktiraf oleh Kementerian Romania Pelajaran dan diploma yang dikeluarkan oleh Bucharest Universiti Pengajian Ekonomi Diterima dalam semua Eropah, negara-negara Amerika Utara dan banyak lagi.

Kampus & Kemudahan

The Bucharest Business School dihoskan di yang baru dipulihkan bangunan bersejarah di pusat bandar Bucharest dengan keadaan sistem seni perlindungan gempa bumi.

Program MBA Romania-Kanada golongan berada 2 keadaan seni bilik kuliah eksklusif, satu makmal IT eksklusif dan 4 bilik belajar menyediakan pelajar semua syarat untuk pengalaman pembelajaran yang sangat baik. Bilik-bilik yang direka dengan kepakaran daripada rakan Kanada dan kecerdasan pengasas dari CIDA (Agensi Pembangunan Antarabangsa Kanada).

Romania-Bahasa MBA Program mempunyai 2 bilik kuliah, satu makmal IT dan dua bilik / kajian individu lengkap dengan sokongan multimedia IT dan.

Semua pelajar MBA mempunyai akses kepada perpustakaan BBS dengan lebih 20,000 tajuk dalam bahasa Inggeris dan Perancis yang merangkumi semua kursus. BBS mengemas kini koleksi buku setiap tahun berdasarkan syor profesor tempoh Romania dan asing.

rakan korporat

Dengan lebih daripada 5,000 graduan dalam syarikat-syarikat Romania dan multinasional utama aktif di pasaran tempatan sebagai duta program Bucharest Business School mempunyai reputasi yang hebat dari 20 tahun pengalaman.

Kehadiran ahli Alumni dalam syarikat-syarikat ini bukan sahaja memberi BBS kelebihan yang kuat untuk menghadapi persaingan dalam merekrut pelajar masa depan bu juga memudahkan kerjasama dalam program amalan pelajar, mencari jawatan latihan dan menganjurkan pameran pekerjaan mini.

Sebagai antara program MBA pertama yang ada di Romania pada awal 90-an apabila kelas perniagaan tempatan baru telah ditakrifkan digabungkan dengan kestabilan program selama ini telah tonggak utama di mana hubungan yang besar telah membina dengan syarikat-syarikat, NGO, institusi kerajaan, profesional organisasi dan wakil-wakil dari diplomasi.

Lokasi

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Soalan