Keystone logo
Boston University Questrom School of Business MBA EKSEKUTIF (EMBA)
Boston University Questrom School of Business

MBA EKSEKUTIF (EMBA)

Boston, Amerika Syarikat

0 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Kami sangat berbangga dengan program MBA Eksekutif kami dan pengalaman pendidikan berkualiti tinggi yang kami lalui selama 33 tahun yang lalu. EMBA terus menjadi salah satu program unggulan Questrom. Pelajar kami meninggalkan program ini dengan sangat berpuas hati, dan alumni kami terus memukau kami dengan pencapaian dan impak mereka terhadap perniagaan dan masyarakat. Dengan itu, pasaran program akademik eksekutif terus berubah dengan pantas.

Pasukan EMBA kami berusaha keras untuk menganalisis perubahan ini untuk memaklumkan reka bentuk semula dan penempatan semula di pasaran. Oleh kerana sifat program EMBA, perlu melangkau kitaran kemasukan ini untuk memahami dan berjaya melaksanakan peningkatan program ini sepenuhnya. Kami merancang untuk kembali dengan tawaran yang lebih baik dan dioptimumkan pada masa akan datang.

Anda adalah pengurus yang berjaya. Anda mempunyai kerjaya yang betul dan berjalan lancar. Perkara bergerak ke arah yang betul. Tetapi anda merasakan anda memerlukan sesuatu yang lebih. Lebih banyak pengetahuan. Lebih banyak perspektif. Lebih banyak pandangan.

MBA Eksekutif Universiti Boston (BU EMBA) menawarkan semua itu dan seterusnya. Lebih dari 22 bulan, anda akan belajar dengan kohort yang beragam di Questrom School of Business yang bersemangat untuk mengisi jurang pengetahuan perniagaan mereka dan mengembangkan kemahiran di peringkat kepemimpinan kanan. Anda akan belajar dari senarai profesor bertaraf dunia yang mengajar kurikulum unik dan bersepadu kami. Anda akan mengembangkan perspektif global anda ke luar negara. Anda akan mendapat keyakinan baru dalam diri anda. Yang paling penting, anda akan melonjakkan kerjaya anda.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Kewangan
  • Charlotte, Amerika Syarikat
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan
  • Garden Grove, Amerika Syarikat
 • MBA Eksekutif dalam Hartanah
  • Eltville, Jerman
  • Regensburg, Jerman
  • + 3 lebih